• header

TUESDAY

IMG_8091

Jag idag! Mår bättre men känner mig fortfarande krasslig, snorig och trött framförallt.  Har iallafall en ny fin tröja på mig idag! Från Zara. :-) Har verkligen shoppat loss där den senaste tiden, de har så himla mycket fint inne.

// Me today! I feel better but still a bit tired. Anyway I’ve got a new pretty sweater on today! From Zara. :-) I’ve shopped so much there lately, they’ve got so much nice stuff in store.

Var på lunch med Ali och Fredrik och efteråt åkte jag och hämtade ett Asos-paket. Fattar inte varför men mina DHL-paket hamnar nästan alltid flera km bort trots att det finns närmare ombud….? Iallafall, köpte med mig semmelwraps påväg tillbaka till kontoret! Har inte hunnit äta en i år så det var verkligen dags, snart försvinner de ju. :-)

// I had lunch with Ali and Fredrik and after that I went to pick up an Asos package. I don’t know why but my DHL packages always end up several km away even though there are closer post offices….? Anyway, I bought some semmelwraps (a version of the traditional Swedish pastry “semla”) with me back to the office! I haven’t had one this year so it was time. :-)

Juste, om ni undrar varför min förlovningsring ser så annorlunda ut så är det för att jag just nu har låneringar på. Har lämnat in min (den ska ju göras om lite så att den passar perfekt ihop med vigselringen) och jag ville inte gå utan ring så fick låna av min juvelerare. Enstensringen var dock lite stor så får ha en till ring på för att stoppa den. Men det är bra, får känna på hur det är att ha två ringar på fingret nu. ;-)

// Oh, if you wonder why my engagement ring look so different it’s because I’ve got other rings on now. I had to turn mine in (like I said they’re gonna change it a bit so that it fits perfect next to the wedding ring) and I didn’t want to be without a ring so I got to borrow some from my jeweler. The diamond ring was a bit too big though so I have to have another ring on too to stop it from falling off. But that’s good, now I can get used to what it’s like having 2 rings on. ;-)

 

Har två möten till nu på eftermiddagen, sedan ska allt detta packas ner för plåtningen (älskar ränderna som kommer senare i vår sommarkollektion! och även det rödblommiga printet :-)) och imorgon går flyget till Mallorca! Ska även plåta ett samarbete där nere så jag måste sätta ihop looks för det också när jag kommer hem. Och sedan packa min resväska! Palma bjuder på 21 grader och sol så jag ser fram emot att byta ut jeansen och tjocktröjan mot klänningar.

// I’ve got two more meetings now in the afternoon, then we’re gonna pack all this stuff for the shoot (I love the stripes from our summer collection! and also the red flower print :-)) and tomorrow is our flight to Mallorca! I’m also gonna shoot a collaboration there so I have to put together those looks when I get home. And then pack my suitcase! It will be 21 degrees and sunshine in Palma so I’m looking forward to replacing my jeans and sweatshirt with dresses.

30 Comments

gullan

Mina paket från Asos hamnar också jättelångt bort. Postnord paket hamnar dock nära, vet inte hur man ändrar det men störande iaf.

Reply
Dixi Wonderland

Fan va roligt jobb du har :D
Jag ska göra ett samarbete med en butik i Göteborg vilket jag verkligen ser fram emot. Vi ska fota bilderna nu på Torsdag dock inomhus för Sverige bjuder varken på sol, blå himmel och stränder ;)

Reply
anna

we have the pastry in finland too, we just call it laskiaispulla. the ‘laskiais’ part comes from ‘Quinquagesima Sunday’ (idk if thats even an english term, thanks translator) and pulla is just bun. so good, sometimes even too sweet with all the whipped cream and jam haha

Reply
Alina

Nice outfit! Zara’s spring collection is really cool! Kenza, if it’s not a sector, which kind of education Alex has?

Best wishes!

Reply
Alice

Hey! Are you going to wear your wedding ring on the left hand, too? Don’t you wear the wedding ring on the right hand in Sweden? Or is this an individual thing? Would like to know :)

Reply
Elin

Så kul när du lägger upp hur dina dagar ser ut, med bilder och lite text :) Men nu behöver jag verkligen din hjälp. Såg bilden du la upp på bananpannkakor och idag var jag tvungen att testa men de blev SÅ dåliga :((( Kunde inte ens vända i stekpanan utan att de delades i 100 bitar. Kan du skriva receptet lite kortfattat stegvis och splt du har i? I neep help haha <333

Reply
Xiona

Tycker att du har jätte vita o fina tänder, hur sköter du dem? Har du haft hål i tänderna nån gång?

Reply
Diana

När det kommer till att din post hamnar hos ett ombud som ligger längre bort måste det ju bero på att du inte fyllt i vart den skall hamna när du handlat online. Brukar ju finnas olika alternativ man kan välja bland på vart man vill paketet skall hamna, när man är i “kassan” eller på betalningssidan. :-)
Du är förmodligen redan medveten om detta med tanke på hur pass mycket du handlar online samt att du har en egen webshop :-p så det kanske handlar om något helt annat :-p Men jag tänkte berätta ändå ifall ifall hehe. Kram på dig vackra!

Reply
Sofia

Så är det för mig med, DHL levererar till konstiga ställen onödigt långt bort. Slår aldrig fel :P

Reply
Regina

Av nån anledning ser jag att folk köper superfina saker från Zara, men när jag själv går in i affären är det mesta typ svart och grått och oversize? Och liksom oformligt på kroppen. Antingen är Zara i MOS extra dåligt eller är det jag som absolut inte passar i deras kläder fast att de ser så fina ut på andra!

PS. min blogg handlar om feminism och genusvetenskap, in och läs om det är intressant!

Reply
Ellen

Hej,
det kan vara så att dina paket hamnar långt bort för att du bara har ändrat din folkbokföringsadress – inte adressändrat. Adressändra kan du göra på adressändring.se (det hjälpte i alla fall mig).

Tack för fin inspo!

Ellen

Reply
Lisa

Hej Kenza!
Vill bara säga att jag verkligen tycker om din blogg. Du verkar så himla ödmjuk och fin på alla vis. Beundrar dig ska du veta!
Fortsätt gör det du gör, för du är grym :)

Kram!

Reply
Elsa

Kenza! Du ska väl på Tokio Hotels konsert på frysen den 6 april? Har du hört albumet? Gryyyymmttt ju

Reply
Ninni

Alla DHLombud har inte paket från utlandet så när man då beställer från asos så hamnar de på ett annat ombud

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*