• header

PALMA

IMG_8200

STOCKHOLM —-> PALMA

Hej från Palma! Vi kom fram till Henrietta’s lägenhet för en stund sedan och nu sitter vi alla och vräker i oss kinamat till middag. :-) Resten av teamet (hårstylist, makeup-artist och stylist) + första modellen kommer ner på fredag morgon så imorgon har vi hela dagen på oss att åka runt och reka locations samt förbereda för plåtningen. Sedan plåtar vi fredag, lördag och söndag! Det ska bli så jäkla kul, är så himla pepp på dessa dagar med mitt dreamteam!

// Hello from Palma! We arrived to Henrietta’s apartment a while ago and now we’re all sitting here eating Chinese food for dinner. :-) The rest of the team (hair stylist, make up artist and stylist) + the first model will arrive Friday morning so we’ve got the whole day tomorrow to go around and find locations and prepare for the photoshoot. Then we will shoot on Friday, Saturday and Sunday! It’s gonna be so much fun, I’m so excited for these days with my dream team!

16 Comments

Bella

if just been asking myself what happened to madde? Did something happen between you two? Since you met stella she kinda replaced madde. (thats just the feeling i have ofc) but i dont see her around you anymore or you talking about her? :) Hope all is good. Enjoy malle :) <3

Reply
Cecilia

Jättestörande att dessa Gina tricot annonser dyker upp mitt över dina bilder så man måste ta bort dem gång på gång! Annars är det en fröjd att följa dig. Du inspirerar så mycket! Kram

Reply
Erika Garcia

Hej Kenza! Vill ge lite tips kring vart ni kan fota. Min pappa är från Mallorca så kan varmt rekommendera dessa ställen som jag har besökt många gånger ;-)

Cala Figuera och Cala Santanyi är små och vackra fiskebyar med magisk utsikt och vatten. Värt att åka dit och se om det skulle vara något, men annars så tycker jag verkligen ni ska besöka byn Valdemossa. En liten by uppe i bergen som är helt magisk! Så avis att ni är på världens bästa ö!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*