• header

BREAKFAST ON THE BALCONY

frull3 frull1 frull4 frull2

The perfect way to start the day! Tights from Puma, sweater from Zara.

Ahhhh frukost på balkongen…. Finns det något härligare? Nu har vi balkong i nya lägenheten hemma (hade inte det i förra lägenheten) så ser verkligen fram emot frukostar där i sommar. Älskar frukost och älskar sol, perfekta kombinationen ju… :-) Såhär började vi iallafall morgonen här i Palma och nu ska vi ge oss ut! Vi ska som sagt spana in alla locations vi planerat för plåtningen i helgen och så ska jag och Stella även fota för ett samarbete. Hade egentligen deadline att skicka in de bilderna idag men bad dem skjuta på det till imorgon så att vi kunde fota här i värmen istället!

Ha en härlig torsdag så hörs vi sen. Puss!

// Ahhh breakfast on the balcony… Isn’t that the best thing ever? We’ve got a balcony in our new apartment now (didn’t have that in the old one) so I’m really looking forward to having my breakfast out there this summer. I love breakfast and I love sunshine, the perfect combination… :-) Anyway this is how we started our morning here in Palma and now we’re heading out! Like I wrote yesterday we’re gonna check out all the locations we’re planning to shoot at this weekend, and Stella and I are also going to shoot for a collaboration. My deadline to send in those photo was actually today but I asked them for one extra day so that we could take the photos here in the sun instead!

23 Comments

Malin

Ser riktigt härligt ut! Jag brukade hänga i Palma varje sommar för några år sedan, och pluggade även där ett par månader en vår. Känns inte så länge sedan när jag ser dessa härliga bilder :)

Reply
Regina

Fick sån sommarfeeling av bilderna omg, tycker det räcker med kyla nu! Kan tyvärr inte åka utomlands såfort det blir kallt, haha.

Reply
Anna from 4Styler Fashion Q&A

Hello, Kenza,
Your awesome outfits have influenced me to create a platform for fashion tips from the internet’s most stylish, and I’ve shared a piece of your advice! If you have some time, could you please answer a few questions from your fans and give them some advice to be more stylish? Thank you!

4Styler Fashion Q&A
https://fashionqa.4styler.com/

Reply
V

Hej! Jag önskar verkligen du kunde blogga lite mer…. känns som har man otur är det 1 inlägg om dagen, o då är det ganska kort också, typ tre bilder o liiite text om hur din dag ser ut. Vill verkligen inte vara taskig mot dig o klaga, tvärt om jag är så intresserad och ser fram emot att gå in på din blogg, sen blir det en stor besvikelse varje gång det inte kommit upp nåt nytt sen sist. Älskar när du pratar om vänner, familj, Aleks, ert bröllop, er lägenhet, er framtid, mani, din träning… jaa allt egentligen (förutom jobb hehe)! För att inte tala om helgens höjdpunkt när din vlogg kommer ut! Tänk om du hade en vlogg varje dag haha. Förstår att det är alldeles för jobbigt att göra så seriösa vloggar, men allt som är lite mer på djupet än just beskrivning av hur dagen ser/sett ut vore så himla roligt! Tack för det du gör, kram

Reply
elin

BALKONG!! <3 tillsammans med badkar är det det jag saknar mest i vår annars underbara lägenhet. Att kunna sitta ute i solen med en kaffe på morgonen är ju drömmen.

Reply
Anna

Haha, have u been picturing with auto timer? ;) From time to time we all do that!

_____________________________________________________________________
Kisses from ivoryinspo.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*