• header

RED PRINT

– In collaboration with Ivyrevel –

rod2rod3  rod1 rod8  rod5rod4

Ivyrevel dress here and boots here 

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag och Stella ska precis ge oss ut och fota snabbt innan vi drar igång med dagen. Strax efter 10 anländer resten av vårt team och då drar vi igång med hår och make på modellen. Sedan plåtar vi hela dagen! Vi börjar med swimwear vid vattnet här nedanför och sedan ska vi åka iväg en bit. Det kommer bli en lååååång dag men vädret är underbart (23 grader och strålande sol) så jag ska försöka njuta av varje sekund även om det är lite stressigt och kaosigt haha. :-))

Ber dock om ursäkt i förväg för min uppdatering här nere… Vi kommer plåta ute på olika locations hela helgen nu så det finns ingen tid att sitta ner med laptopen. Men ni får hänga med på min instastory och så ska jag försöka fota mycket så att jag har något att visa er sen! :-) Här ovan har ni förresten en look från igår när vi kollade runt inne i Palma city. Tycker den här klänningen är så himla fin!

// Good morning! Hope you slept well. Stella and I are just about to head out to take some quick photos before we start this day. The rest of the team will arrive around 10 and then we’ll start with hair and make up on the model. Then we’re gonna shoot all day! We will start with swimwear at the beach here. It’s gonna be a loooong day but the weather is amazing (23 degrees and sunny) so I’ll try to enjoy every second of it even though it’s a bit of a chaos here haha. :-))

I’ll have to apologize in advance though for my update down here… We’re gonna shoot out on different locations all weekend now so there’s not much time to sit down with my laptop. But you can join me on my insta story and I will also try to take lots of photos so I’ve got something to show you later! :-) Btw here’s a look from yesterday when looked around in Palma city. I think this dress is so pretty!

– This post is in collaboration with Ivyrevel

40 Comments

Moga

Åh skulle bli jätteglad om du kunde svara på en fråga. Vet du var man kan köpa jofama by Kenza i Stockholm? Tänker på den skinnjackan med blommigt innerfoder. Har sett att man kan beställa den men vill gärna prova så det blir rätt storlek. Tack på förhand!

Reply
Dixi Wonderland

Åhh så fantasiskt vacker :D Älskar färgen på klänningen och tycker det var extra fint att din tatuering syntes då den matchar halsbandet :D

Reply
Ninni

Så himla snygg klänning! ? halva min garderob består snart av plagg från Ivyrevel haha

Reply
Sofia

Hej Kenza! Älskar klänningen, vilken storlek har du? Så himla bra när du skriver ut, för jag brukar ha samma :) Kram!

Reply
Hanna

Skriver om 6 grymma sätt att tjäna pengar på via bloggen + 4 saker man vill/INTE vill se hos en bloggare! =)

Reply
Malene

Vart kommer den vita blusen du hade på dig under sändning av postkodsmiljonären ifrån?? :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Den är från Ivyrevel (den heter Georgia blouse), slutsåld men kommer snart in igen! :-)

Reply
Samantha

Hi Kenza! I love the dress and also your hair color! I think it’s new? Please share what color is it exactly? Thank you :-)

Reply
elin

Ser så härligt ut! Älskar mån-tatueringen, har tänkt länge på något liknande. Nymåne och en liten stjärna bredvid, vet inte precis vart bara.. har redan några på vänster arm så kanske kör vidare på den o rör mig mot en sleeve! Ser härligt ut med sol och värme <3

Reply
lalag

Hi Kenza,

What camera did you use for these pictures? NEED to know! Thanks in advance

Reply
Jenny

Halsbandet är helt fantastiskt! Vart kan man köpa det?
Tacksam för svar!
Mvh
Jenny

Reply
Malin

Jag klickade faktiskt hem klänningen efter att ha sett dessa bilder, tyckte den såg så fin ut! Har aldrig beställt från Ivyrevel tidigare, och gillar egentligen inte att köpa något på nätet, men priset var bra så jag tänkte att jag skulle chansa. Klänningen kom för några dagar sedan och den är hur underbar som helst! Och snacka om att jag blev förvånad när den såg hur bra ut som helst på nu när jag är gravid och är några veckor från beräknad förlossning! Tack för ett plagg som fungerar lika bra nu på slutet av graviditeten som sen efter :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*