• header

STRIPES

beach2 rättbeach beach6 beach1 beach3

Dress from Zara // bag from Gucci // sneakers from Adidas // sunglasses from Karen Walker // watch from Larsson and Jennings (didn’t even know it got twisted like that haha)

Igår plåtade vi som sagt swimwear nere vid havet och då passade jag på att ta dessa bilder medan stylisten bytte på modellen. Gillar min fina randiga klänning! :-) Allt gick iallafall bra igår, vi köttade på hela dagen och vid 10 när vi var hemma så åt vi pizza och gick igenom bilder innan vi alla sov som små barn i några få timmar. Känner mig jäkligt trött idag men 2 dagar till och sedan är det över. Stylingteamet kom till vår lägenhet vid halv åtta imorse och drog igång med hår och smink och nu ska vi iväg till dagens första location!

PS. Tar över Ivyrevel’s snapchat idag (@ivyrevel) så lägg till oss för att hänga med under dagen! :-)

// Yesterday we shot swimwear at the beach and I took these photos while the stylist was changing on the model. I love this pretty striped dress! :-) Everything went well yesterday, we kept on going all day and around 10 pm when we got home, we had pizza and went through photos before we all slept like babies for a few hours. I feel so damn tired today but two more days then it’s all over. The styling team came to our apartment at 7.30 this morning and started with hair and make up, and now we’re off to today’s first location!

PS. I’m taking over Ivyrevel’s snapchat today (@ivyrevel) so add us if you want to join us during the day! :-)

31 Comments

Maya

Kenza! Är den khaki klänningen på Ivyrevel slut? :(
Den som är kort samt lös? Du hade på dig den för inte så längesedan! Skulle köpa den när jag fick pengar men nu hittar jag inte den! :(

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Vet du om ni kommer få in “Arizona dress” hos Ivyrevel igen? Jag tittade på den igår och bestämde för att beställa idag. Så var den slut.. Sån otur, haha! Den är verkligen SÅ SÅ himla fin :) Skulle inte väntat, men håller tummarna att den kommer in igen. Eloge till er för grymt snygga kläder hos Ivyrevel denna våren, vill ha allt. Kram! <3

Reply
Maria

Vart kommer den svarta blusen med gula blommor ifrån som du hade på dig på din instastory? Riktigt fin ?

Reply
noor

I really like the dress, it fits you very well!

Wishing you a nice weekend,greetings from Belgium.

Reply
Laura Vivas

Heyyyyy!! Love your look!!! have you seen the jewels from P D PAOLA! I think they would look extremely well with this look! They are a spanish jewelry brand <3 I'll link their website so you can check them out ;) https://www.pdpaola.com/en/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*