• header

BEAUTIFUL MALLORCA

snap5 snap3 snap8 snap4 snap6  snap2snap1

Some snapshots from these days here!

Nu är vi tillbaka i lägenheten för lunch och lite ny make + hår innan vi kör de sista två looksen med vår modell Clarissa. Fan vad hon levererar alltså, så jäkla grym! Bilderna blir magiska. :-) Hennes flyg går i eftermiddag så hon måste dra snart, och eftersom att vi bokat teamet för hela dagen idag så tänkte vi köra lite bilder med mig (klädd i Ivyrevel såklart) sen i kvällssolen! Passa på liksom. Så snart ska jag få lite hår och smink och göras fin.

Förresten, FAN VAD VACKERT MALLORCA ÄR! Så här minns jag det inte alls från min och Aleks mardrömsresa för några år sedan, haha. Men vi har hängt i så vackra miljöer dessa dagar, måste absolut tillbaka hit någongång!

// We’re back at the apartment now for some lunch and change of make up + hair before we do the last two looks with our model Clarissa. Damn she’s really killing it, so awesome! The photos are amazing. :-) She has a flight this afternoon so she needs to leave soon, and since we’ve booked the team for the whole day today we thought we might as well shoot some photos of me (dressed in Ivyrevel ofc) in the evening sun! So I’ll get some hair and make up soon.

Btw, MALLORCA IS SO DAMN BEAUTIFUL! I do not remember it like this from our nightmare trip a few years ago, haha. But we’ve been at so beautiful places these days, I definitely have to go back here again!

37 Comments

Zane

Looks super fun! Miss the warm weather and sun. Here in Copenhagen it is so grey! You def inspired me to visit the place with my camera!!! :)

Reply
Stacey

Where is that black top with the yellow flowers on it from? I love it! Sooo nice

Reply
Anonym

Hejhej! PÅ ivyrevel insta mystory och på eran snapchat så hade du på dig en klänning med en tshirt under, en rosa klänning med en vit tshirt, även en gul/orange kort top med vita byxor. Vart kommer dessa kläder ifrån? Eller är det en ny kollektion? <3 kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Både byxorna, toppen och den rosa klänningen kommer från Zara :-)

Reply
Nathalie

Så underbara foton!! Jag ÄLSKAR Mallorca och längtar efter att resa dit igen! Särskilt nu när jag har lärt mig spanska dugligt. Vore så kul att testa på sina kunskaper på riktigt!
Kraam

Reply
Eva

Det är väldigt vackert där. Ändå har jag bara varit där en gång. Kommer alltid någon annan resa emellan. Måste dit snart kanske sen sommaren eller nåt sånt. Sen är det ju så nära dit med flyg ett plus också eller hur?! Njut?❤

Reply
Rebecka

Åhhh, var är den blommiga blusen du har på näst sista bilden ifrån? SÅ fin!

Reply
Ekaterina

Kenza, I want to thank you, just for what you are! I’ve been reading you for 5 years and growing with you. You inspire me to be myself and to strive for something new. All these years I have the feeling that you are my friend and I are immensely happy about this. I have a few things from Ivyrevel (just do not ask where they come from, because I live in Russia) ? I feel in each of them a piece of your kindness and love. I don’t know if you will read my message, but I just wanted to tell you this at the moment. I’m very glad that I once became your distant friend from Russia. Hug you , Katya❤️

Reply
Alexandra

The picture with the hat, you look amazing! I love the golden choker, it’s so gorgeous! (Where is it from?)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*