• header

ARMY + WHITE

palm2 palm6helkropp palm5 palm palm4

In collaboration with Ivyrevel: Ellie shirt, Lively skirt and belt from Ivyrevel (adlink) // shoes from Adidas // bag from Chanel

En favoritkombo: armygrönt + vitt och lite guld. Såhär såg jag ut en eftermiddag här på Mallorca! Älskar kjolen, det gjorde många andra också för den är slutsåld hehe. Nu sitter vi iallafall på flygplatsen och väntar på att få boarda planet. Vi mellanlandar i Tyskland och landar hemma ikväll. Det ska bli så himla skönt att komma hem, är helt slutkörd i hjärnan efter dessa dagar haha. Men jag är så jäkla nöjd med hela kampanjplåtningen och SÅ stolt över mitt grymma team!

Vi hörs hemma! Hörde att det snöar i Stockholm idag….

// A favorite combo: army green + white and a bit of gold. This is what I looked like an afternoon in Mallorca! I love the skirt, other people loved it too because it’s sold out hehe. Anyway now we’re at the airport waiting to board the plane. We have a connecting flight in Germany and we will arrive in Stockholm tonight. I’m really looking forward to coming home, I’m completely exhausted after these days haha. But I’m so freaking happy with the whole campaign shoot and I’m SO proud of my awesome team!

See you at home! I heard that it’s snowing in Stockholm today…..

43 Comments

K

Super like always!
But where are those items from what you posted on friday on your fb page? Top with flowers and pants or skirt with polka dots? Loved that look!

Greetings from Estonia!

Reply
Regina

Det är helt omöjligt att klä sig snyggt när det är kallt ute?! En har ju bara samma vinterjacka varje dag, outfiten under syns inte ens -.- Blir så sugen på att ha sommarkläder efter de här bilderna!

http://www.zaitzova.com

Reply
Amber

The shoot looked so great on snapchat/insta! Can’t wait to see the final shots (and how that shot with your legs turned out hahaha). The Lively skirt is a dream, haven’t had a chance to wear it yet unfortunately cause it’s still so cold out here but can’t wait for the sun to come out so that I can put it on!

Reply
Hanna

Helt ärligt.. drömmen hade vart att ha den framgången och karriären du har. Tänk att gå från “vanlig” tonårstjej till detta, det är helt sjukt om man tänker efter. Hade mitt liv slått om så, så vet jag inte vad jag hade gjort.. Vissa människor har tur och är grymma på det dem gör. Är så avundsjuk på jobbet du har, DRÖMMEN. DU ÄR GRYM!

Reply
Emma

Hej!! Detta är ett riktigt long shot att fråga här, men jag undrar om ni kommer sälja den rosa Erin Jacket , bikerjackan, något mer? Den är verkligen så otroligt fin men det fanns bara i strl 34 när jag såg den sist. Åh snälla ta in fler så man kan lägga beslag på en! Den är en dröm verkligen!
Tack för en superbra och inspirerande blogg!

Reply
Michelle

Så fort jag såg kjolen på hemsidan så klickade jag hem den, tyckte den va sååå fin. Men jag fick den idag och jag tycker tyvärr att den var lite mörkare och grönare i färgen än på hemsidans bilder… de bilderna du har här på bloggen stämmer mer överens med hur den ser ut i verkligheten! Blir tyvärr en retur på den! Kommer den in i fler färger?

Reply
Vicki

Så himla fin look. Älskar kjolen, hoppas ni får in fler sådana kjolar eller i nån annan färg…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*