• header

SPRING TIME

– In paid collaboration with Gina Tricot –

KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-1 KenzaZouiten_GinaTricot_springnews_st-1 KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-3 KenzaZouiten_GinaTricot_springnews_c-2 KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-2 KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-4

Get the blazer here, pants here, t-shirt here 

KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-7KenzaZouiten_GinaTricot_springnews_c-1KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-5KenzaZouiten_GinaTricot_springnews_st-3KenzaZouiten_GinaTricot_springnews-6KenzaZouiten_GinaTricot_springnews_st-2

Get the top here, skirt here 

I AM KENZATRICOT

Jag fortsätter mitt samarbete med Gina Tricot och denna gång har jag plockat ut och stylat mina favoriter från deras fina vårkollektion som finns ute nu. Jag valde att köra på en lite tuffare look med matchande kavaj-set, tisha och brillor, och en romantisk look med en lite längre kjol, offshoulder-topp och klackar. Det är det jag alltid har gillat med Gina Tricot, att man kan hitta både det coola och det söta (kolla bara detta outfitinlägg från 2010, minns hur mycket både ni och jag älskade den där söta klänningen!) Det gör det så mycket enklare att leka med plagg då. :-)

Och huuur sugen blir man inte på vår nu? Dessa bilder tog vi nere på Mallorca och jag bara längtar tills våren hittar till Stockholm också. Längtar efter timmar på uteserveringar med vänner, sitta på torg och äta glass i solen, se alla knoppar slå ut i träden, när man äntligen kan slänga av sig jackan för första gången och bara att få se hela staden komma till liv igen. Jag verkligen älskar våren, det är min absoluta favoritårstid.

Förresten, glöm inte att spana in min helt egna sida hos Gina Tricot där jag har samlat dessa kläder plus andra vårfavoriter. Ni hittar sidan HÄR! :-)

// I continue my collaboration with Gina Tricot and this time I’ve selected and styled my favorite items from their pretty spring collection that is out in store now. I chose to go for one a bit more tough look with matching blazer set, t-shirt and sunglasses, and one more romantic look with a skirt, off shoulder top and heels. That’s one thing I’ve always loved about Gina Tricot, that you can find both the cool and the cute (just check this outfit post from 2010, I remember how much both you and I loved that cute dress!) It makes it easier to play with clothes. :-)

And how much are we craving for spring now? We took these photos in Mallorca and I’m so excited for spring to arrive to Stockholm as well. I’m longing for hours on outdoor cafes with friends, sit on squares and eat ice cream in the sun, see all the trees blossom, when you can finally take off the jacket for the first time and to just see the whole city come alive again. I really love spring, it’s my favorite time of the year.

By the way, don’t forget to check out my very own page at Gina Tricot where I’ve gathered all these clothes plus my other spring favorites. You can find my page HERE! :-)

– This post is in collaboration with Gina Tricot.

46 Comments

Maria

Ohhh I can’t even choose the favorite! The second look is so sweet and romantic, the colors are perfect, hairstyle, location, photos… everything! But the first one feels more like me and my style. I have a new similar set with pants and blazer which I’ll wear also with the sneakers and kind of rock t-shirt :) Bravo Kenza! Even that it’s paid posts, you did everything so great and inspiring!

Reply
Dixi Wonderland

Kan säga att jag beställde den blusen fort som fan när jag såg detta inlägget för den lär ju sälja slut på nolltid xD Men va fin den var, speciellt till den gröna kjolen men jag är för kort för såna kjolar så jag beställde en svart som jag hoppas ska passa :D Älskar denna typen av samarbete!

Reply
Jesica

OMG! You look beautiful :O <3 Fresh, oldschool and romantic, just perfect for any occasion. Love it!

Reply
Amelia

Hej Kenza! Jag undrar bara om man ska ta sin vanliga storlek på balmain bootsen som du har? Är dom normala i storleken eller är dom små/stora? Hjäääälp snälla snälla. Kram

Reply
Ioanna K.

Not used to watching you dressed as in the blazer outfit , but I totally love it and it suits you perfect!

Reply
diana

LOVEARMYFORSOMALIA snälla skriv om svälten som pågår i Somalia. Och ifall ni skickar pengar stötta gofundme me sidor istället för stora välgörenhetsorganisationer så som röda korset som tar en stor del utav pengarna.

Reply
Louise

Haha asså.. snacka om att man läst din blogg länge när man förstår precis vilken klänning du pratar om:) galet vad tiden går!!

Reply
Melissa

The skirt look is probably the best styling (along with the location choice to match), you’ve ever had on this blog….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*