• header

ENCHANTED GARDEN

Jag har sett att många av er är nyfikna på vårt bröllop! Jag har redan visat hur min klänning (här!) och ring (här!) kommer se ut så nu tänkte jag berätta lite mer om själva bröllopet, blommor, dekoration m.m. :-)

// I’ve noticed that many of you are curious about our wedding! I’ve already showed you what my dress (here!) and ring (here!) will look like so now I thought it was time to tell you a bit more about the wedding, flowers, decoration etc. :-)

Skärmavbild 2017-03-27 kl. 14.45.19.png Skärmavbild 2017-03-27 kl. 14.48.04.png

Vi börjar med färgpaletten för hela temat (som vi kallar för Förtrollad Trädgård – bröllopet ska kännas bohemiskt och sagolikt, men samtidigt elegant och lyxigt) och den går i smutsiga rosa nyanser, beige och vitt med detaljer i guld. Mina brudtärnors klänningar kommer gå i 3 av dessa färger!

// Let’s start with the color palette for the whole theme (which we call Enchanted Garden – the wedding should feel bohemian and like in a fairytale, yet still elegant and luxurious) and it contains dusty pink colors, beige and white with details in gold. My bridesmaids dresses will be in 3 of these colors!

2c020227c339a22a19c05ecb315bc453

Min bukett, och all annan blomsterarrangemang, ska kännas vildvuxen men romantisk. Stora ljusa blommor som kombineras med gröna kvistar och blad.

// My bouquet, and all the other flowers for the wedding, will have a wild feeling yet still romantic. Big light flowers combined with green leaves and twigs. 

ee0ff437bad23387994c3d85028436b3 1283de0d9104661e413a6fcb3480bfeb 191c306e147c10ba0e447f6232005402

Har nog inte visat hår innan så jag gör det nu. Har ju lagt ganska mycket krut på klänningen så håret ska inte vara too much. Det ska vara en slarvig uppsättning med små blommor eller något smycke i.

// I don’t think I’ve showed you the hair yet so I do it now. Since my dress is pretty spectacular I don’t want the hair to be too much. It should be a messy hair-do with small flowers or a piece of jewelry.

a04913240e189441d4aab82159d3e673

Inte min klänning, men ganska lik! Kommer dock bara ha 3D-blommor på kjolen, upptill blir vanlig transparent spets. :-)

// Not my dress, but pretty similar! I will only have 3D flowers on the skirt though, on the top I will have regular transparent lace. :-)

96ee06b70e8a77e2ae4ee65fbfb1c3bc Skärmavbild 2017-03-27 kl. 15.10.20.png

Mer blommor! Mycket ska det vara! Förutom mat och dryck så är blommorna det viktigaste på vårt bröllop. Ja och att vi ska bli man och fru såklart. ;-) Vi ska bygga upp en vild blomstervägg att ha som backdrop för foto för alla gäster. Väggen kommer vi även flytta ner till middagen sen och ha bakom vårt bord.

// More flowers! Lots of flowers! Except for food and drinks, the flowers are the most important thing at our wedding. Well except for us becoming husband and wife ofc. ;-) We’re gonna build a wild flower wall to use as a backdrop for photos for our guests. We will also move the wall down to the dinner after and put it behind our table.

2cbb2750eb8d325b1d707da67160305d

Lär förstöra sminket redan när jag ser våra 5 brudnäbbar (mina systerdöttrar och Aleks brorsdöttrar). De kommer vara så himla fina! Tjejerna kommer ha vita klänningar och små tunna kransar på huvudet, de kommer gå allra först och kasta ut rosblad från sina korgar. Efter brudnäbbarna kommer mina brudtärnor och Aleks…vad fan heter det. Best men? Marskalkar! Aleks har 4 st (så 2 av mina tärnor får gå ihop!) och min bror är en av dem. :-)

// I will probably ruin my make-up in the beginning already when I see our 5 flower girls (my nieces and Aleks nieces). They will be so pretty! The girls will have white dresses and thin flower crowns on their heads, they will walk down the “aisle” first and throw rose leaves from their baskets. After the flower girls comes my bridesmaids and Aleks best men. He has 4 (so 2 of my bridesmaids will walk together!) and my brother is one of them. :-)

502ffbf98dcb90f245dca2beb0168781 822ca9fe5ca5ecbcbf592e522737f6cc

Rosblad kommer även ligga längs gången och våra gäster kommer få nå liknande papperspåsar/strutar med blomblad att kasta på oss sen när vi förklaras Herr och Fru (Zouiten) Subosic. AHHH pirr pirr!!

// We will also have rose leaves along the aisle and our guests will have some similar paper bags with leaves to throw at us when we’re pronounced Mr and Mrs (Zouiten) Subosic. AHHHH butterflies!!

059883e6ba1460594ac2439a845fecce 267b3af0d584c2ce1d34c6949150dd3f 32551eb767febaeee10bc1e0def77d85 c4a5626cccf57a653a5597dd71ed4268

Vidare till vigselplatsen. Vi ska ju vigas utomhus och själva vigselplatsen (som är omringad av stora gröna träd) ska också dekoreras med blommor och gröna kvistar.

// Moving on to the ceremony spot. We will get married outside and this place (which is surrounded by big green trees) will also be decorated with flowers and green twigs.

 d4070a438f6feae2c9428335637264e4 6d582cf332deb2684b6c18a4595acba1 ce628a1eb2d29c55a2633bec8478c99635155a723aad4a7ec0388176f1e53b00

Lite inspo för borden!

// Some inspo for the tables!

e6247e2885b0f388473bfffc74bf1169  0bd4268a9b0bc1c6844ad65901326085

Hittade inte riktigt några bilder som visar hur det kommer se ut där vi har middag och fest, men vi har hyrt ett “tält” med glastak och trägolv och vi ska försöka få till den förtrollade trädgårdskänslan även här med levande ljus, massa blommor, ljusslingor i hela taket etc. Helst hade vi ju varit under helt bar himmel, men även om det är mitt i sommaren så bor vi fortfarande i Sverige och kvällarna är kalla. Förhoppningsvis slipper vi ha “väggarna” uppe iallafall!

// I couldn’t really find any photos that shows what it will look like at the dinner and party, but we’ve rented a “tent” with clear glass roof and wooden floor and we will try to get that enchanted garden feeling in here as well with candles, lots of flowers, light balls in the ceiling etc. We would have preferred being completely outdoor, but we live in Sweden and even though it’s in the middle of the summer the nights are cold. Hopefully we don’t have to have the “walls” up!

5ba0f2f1767cd8454d33dcf9a6156d56

Vår magiska chokladtårta ska vara vit och samma känsla som resten av bröllopet. Kanske addera något guldigt på (vi har ett eget monogram som vi använder oss på trycksaker).

// Our magical chocolate cake will be white and have the same feeling as the rest of the wedding. Maybe add something golden on (we have our own monogram that we use on printed stuff).

5ade03f98b8597e31c86c907e323eac4

Avslutar det hela med den här fina bilden (jag verkligen känner hennes lycka!) och säger: TOMTEBLOSS! Vi måste ha tomtebloss! :-)

// I’m ending this post with this beautiful photo (I can really feel her happiness!) and say: SPARKLERS! We have to have sparklers! :-)

87 Comments

Julia

Wow vilket drömbröllop!! Ni kommer bli så fantastiska som man och fru!
Önskar att jag också kommer ha råd med ett så fint utebröllop när(om) jag får gifta mig ?

Reply
Dixi Wonderland

Blir tårögd! Detta hade lika gärna kunnat vara mitt bröllop som du beskriver. Gud va vackert allt kommer vara. Jag hoppas att du både ska filma och fota bröllopet. Inte för vår skull utan för er egen skull. Finns en massa vackra videos på youtube om man söker tex bohemian wedding. Är så glad för er skull, tror inte man kan komma närmare ett prinsessbröllop :)

Reply
Alva

Älskar, älskar, älskar sista bilden! Så himla fint. Jag älskade denna genomgång av ditt bröllop. Det kommer bli hur bra som helst!!!

Reply
Sara

ÅHH VAD UNDERBART! Blir så taggad när jag ser bilderna och läser hur allt är tänkt, det kommer bli så fint och vackert, och väldigt fint tema också genom hela bröllopet. Stort lycka till och det ska bli så kul att se bilder från det sedan, det du vill visa då såklart. Kram!

Reply
Siri

Åh vad drömigt! Hoppas ni gör en bröllopsvideo som vi får kika på sen hihi.. så himla fint. Får nästan tårar redan nu haha!

Reply
GoForFit

Åh, såååå fint! Det kommer nog bli helt magiskt! Och du är ta mig tusan lite lik tjejen på nedersta bilden, så roligt, haha :))

Reply
Darya

It will be such a beautiful wedding,just like fairy tale!???Gongratulatins,dear Kenza!
Love youuuuu???

Reply
Lala Fiercee

You will be a beautiful wife and your taste is perfect, actually all the samples are so nice.
I really wish you and Aleks will have the most beautiful day ❤️️

Much Love xoxo

Reply
Amber

Thank you for sharing this with us, I’ve been so curious! Everything looks wonderful, didn’t expect any less :). Have fun!! X

Reply
Linnéa

Wow!!! Jag blir helt ärligt tårögd, vilken drömdag du och din MAN (!!) kommer få! Så lycklig för din skull, men känner inte ens dig…Haha! All lycka❤️

Reply
Snezhana

Kenza, I can’t believe but it’s my wedding))
We began to prepare in December, and also called it “Enchanted Garden”, we will have the same cake and colors, and Sparklers !!! Our wedding will be in June) I hope that you and I will have a wonderful wedding day!
By the way, the topic of triphophobia, I have the same thing!

Reply
Madeleine

Det här är helt sjukt, min Pinterest-mapp och planering so far för vårt bröllop 2018 är såååå himla likt det du verkar ha planerat. Vi har liknande vigselringar (min förlovningsring är lite annorlunda), liknande klänningar, liknande slags känsla på blommor, liknande färgerna (vårt vitt, grönt från växter och blad, lite rosa och gulddetaljer), liknande med känsla/utseende på vigseln utomhus samt inspo bilderna för hur borden ska se ut, själva receptionen i sig (vi har också bokat stora tält med transparenta väggar och tak) osv. Enda som skiljer lite är väl kanske håret, brudtärnor och näbbar (men det är kanske mest för att dit har vi inte riktigt kommit i planeringen än). I övrigt, helt galet. Antingen är du och jag tydligen himla lika i vår smak vad det gäller bröllop, eller så är detta kanske trenderna som råder. Spelar ingen roll, är så taggad och nöjd med våra val :) ska bli kul och se hur ert bröllop blir sen.

Reply
Amanda

EXAKT SAMMA sak för mig också! Tyckte det var så läskigt :O
Men när du, Madeleine, nämnde att detta kanske beror på trenderna som råder så tror jag att du har helt rätt i det! Så himla trist ändå när man tänker på det. Att man bli så påverkad av trender (speciellt nu med exponering av sociala medier överallt) att Allas “drömbröllop” ser EXAKT likadana ut! Hur troligt hade det varit om det inte var pga social media och internet?

Reply
Emma

En tanke jag har under hela texten är “Så. Mycket. Blommor!!!” haha såååååå fint men jag hade nog dött med min pollenallergi :(

Reply
Lisa

Samma här! Jag älskar blommor det är något av det bästa jag vet men nu när pollensäsongen är här kan jag knappt gå ut. Mina ögon kliar konstant – både inne och ute så våren och sommaren är årstider jag avskyr. ?

Reply
Sofia

Det kommer ju bli så otroligt fint. Vilket sagobröllop! Så fint med alla vildvuxna blommor och ljus. Vill ha en trädgård som ser ut så där. :)

Reply
Aleksandra

just awesome,you will be such a beautiful bride and the wedding sounds like a fairytale?

Reply
Isabelle

Typ alla bilder gick direkt till ´min egen inspo-mapp! Och jag har inte ens nån kille haha

Reply
Ebba

Tack för att du delar med dig av allt detta! Ska bli så himla roligt att få se lite ögonblick från denna dag, om ni vill dela några sådana såklart – känn inget tvång, det är ju trots allt en ganska intim dag för er och era nära. Jag är helt säker på att er stora dag kommer bli det finaste av bröllop. Det är ni så värda. Jag önskar er all lycka nu och i framtiden!

Reply
Alexandra

Alltså gud. Det kommer vara en saga… du kommer vara en saga “coming to life”.
Wow, Kenza. Wow.
Du är en av de vackraste människorna jag vet (fast du är ju oerhört driven, begåvd och klok också förstås!), och i detta sammanhang kommer du nog bli en av dina vackraste jag.

Jag ser fram emot ert bröllop – även om jag bara kommer få se små glimtar av den, på annan ort, via cyber world xD
KRAM och tack för att du delar med dig

Reply
E

Trodde först det var du på första bilden! Jag önskar er minst lika stor lycka på er speciella dag!

Reply
Noelle

Ahh so beautiful!!! My heart just melted! Cant have enough of these kind lf post! Its gonna be so beautiful! I’m so excited even though I’m not the one getting married!!! hihi! I loved every single thing of it! I will be reading this post over and over! Loveee

Reply
noor

The last picture is just magical… That’s the feeling and expression that everybody should have on a wedding! Especially the bride and groom :-)

Reply
Daniiiia

I feel so happy for you guys!! <3 :)
I've been following you, and your blog for years and years – I almost feel like one of my closest friend is getting married, sounds so foolish, hehe.
Wish you the greatest day, when the day comes – you deserve it Kenza!! :D
xox

Reply
Majd

Men jag dör så vackert!!!!!!!!!! Såhär vill jag också ha det!! Om ni är ute efter mer inspo så känns det ganska snarlikt temat som Patrick J. Adams och Troian Bellisario (Spencer i PLL heh) hade på sitt bröllop!! De körde på en hashtag på insta, tror det var fortday2016, check it out!

Reply
Sabine

Vad kul, ditt bröllop kommer vara precis som mitt. Bara att ditt sker ett år tidigare = alla kommer tro att jag kopierar dig ? Du har bra smak iaf hehe!

Reply
Alicia

Om bröllopet blir ens hälften så vackert som kärleken mellan er två så kommer det bli helt sagolikt <3

Reply
Luisa

I loved this post!!! I’m already so excited for your wedding :) I’m sure it is gonna be so amazing

Reply
Ellen

Ååååh!! JAG längtar när jag ser detta, det kommer bli såå vackert och ni är så fina tillsammans!!!

Reply
Lena

Kind of rustic theme, love it! It’s going to be amazing ??? And the dress oh my ❤️??if you are missing or not sure about something about decoration part you should google “rustic wedding” there are a lot of inspiring photos! (Sort of got the “rustic”theme feeling of this post that’s why I’m repeating it lol)

Reply
Tina

Hi Kenza,
Wow, this post concerning your wedding planning is amazing. You have a lot of inspo for me – thank you!! :-D

Greetings from Vienna
Tina

Reply
Alva

Hej Kenza, jag skrev precis en kommentar om hur fint ditt bröllop kommer vara. När jag hade läst ditt inlägg så gick jag in på ivyrevel och beställde 7 produkter (mitt ordernummer är 00072094). Nu när jag gick in bara en timme senare, så ser jag att allt jag köpt är på rea! Jag hade kunnat spara cirka 600 kr bara jag hade beställt lite senare samma kväll. Det gör mig verkligen jätteledsen eftersom att jag inte har så mycket pengar och lade allt på den här beställningen. Eftersom att det är samma kväll så hoppas jag verkligen att det kan gå att avbryta min beställning. Om ni skulle gå med på att avbryta beställningen så skulle jag ändå spendera pengar, säkert mer, eftersom att jag skulle vara så tacksam och eftersom att jag verkligen gillar märket. Ni skulle helt klart vinna en glad och nöjd kund!!! Jag har skickat ett mail till Ivyrevel men tänkte att jag skulle skriva det till dig också, hoppas det är okej!

Med vänliga hälsningar

Alva

Reply
Daniiiia

just place the order again, and when the first order comes, then return it ;)

Reply
Emily

Please film parts of your wedding, it will look SO amaaaaazing & I can just tell how magical it will be. So excited for you, it’s like a dream!!

Reply
Paula

Thank you, babe! It will be so helpful and inspiring for me. KENZA QUEEN :) ;**

Reply
Ana Josipa

Jättefint Kenza ! Det kommer verkligen vara ett sagolikt bröllop ! Så kul med såna här inlägg, får massa inspiration till mitt egna bröllop :-)

Reply
emma

vad gör ni ifall det regnar den dagen? med tanke på att det är just sverige, och utomhus?

Reply
F

Åh wow!!! Så magiskt vackert bröllop ni kommer få, du och din Aleks. Längtar så tills vi får se bilder från er dag! Önskar er alla lycka.

Reply
Elin

Tack för att du delar med dig – jag blev både rörd och inspirerad av inlägget! Ni kommer få en oförglömlig dag :) Hoppas vi får se bilder i efterhand!

Reply
Lisa Bolin Kovacevic

Alltså nog för att man hängt med dig här i bloggen i 10ish år men att börja LIPA över detta inlägg :’)))))) haha! Gud så vackert ni kommer ha det <3

Reply
Liz

Ååh så fint! Skulle bli så glad om du kunde svara på detta, var hyr man ett sådant “tält” med glastak och trägolv?? Vill ha till vår framtida trädgårdsbröllop!

Reply
Sanna

ÄNTLIGEN EN BRÖLLOP-UPDATE! :D Wow säger jag bara, ert bröllop kommer att bli magiskt vackert!

Reply
Mahtab

Blev taggad så fort jag insåg vad detta inlägg handlade om, alltså WOW vad vackert!!! Kommer bli helt magiskt

Reply
Isabella

Hej Kenza! SÅ FINT!
Måste bara tipsa om att Elsa Billgren har (i sammarbete med någon…. minns inte vem, men googla!!) gjort ett smycke att ha i håret på bröllop! Det är dessutom i guld med lite vackra lövliknande saker. Verkar som att det skulle passa så bra in?
Kolla in det! ))

Reply
Gina

Åh så fint! Och väldigt roligt att läsa om eftersom jag också ska gifta mig i sommar! Bra med inspo ;) Har ungefär samma tankar som dig men gissar att budgeten är en tiondel av din ? men förhoppningsvis ska vi kunna skapa en sån där kärleksfull magisk stämning ändå:) Vi ska gifta oss utomhus på en fjällsluttning med milsvid utsikt över fjällen här där vi bor så jag ser fram emot det (och hoppas på bra väder..).

Reply
Filippa

Hej Kenza! Så kul att du & Alex gifter er!! Vet inte hur stort bröllop du vill ha med hur många gäster, men jag har själv jobbat med bröllop och event. Vi har en lokal på Ladugårdsgärdet som heter Kungliga Rosa Borgen och den är helt magisk! Googla gärna eller hör av dig till 0705795077/0705795000. Bara ett så bra tips från mig. Kan tänka mig att den kommer vara för liten för er kanske, men helt magiskt ställe ändå mitt i stan! Kram

Reply
Katia

Wonderful ideas! Kenza, you are gorgeous! As I remember, you would like to make the wedding in Montenegro.. Have you changed your plans?

Reply
Mihaela

Åh jag får fjärilar i magen av detta inlägg ? Jag och min kärlek gifter oss också i juli efter 7 år som sambos. Och jag blir så glad av att se dina inspo bilder. De är som tagna ur min egen Pinterest ? längtar ihjäl mig tills jag äntligen får bli fru ❤ hoppas ni får ett fantastiskt bröllop ?????

Reply
Cecilia

Allt ser så himla vackert ut och det kommer bli så fint! Nästan så man blir sugen på att sätta en ring på sitt egna finger haha men det är några år tills dess.. ? Men när du ändå är i bröllops anda, om du själv var bjuden på bröllop vad hade du haft på dig?
(Behöver tips då jag ska på bröllop i sommar ;) )

Reply
Missluong

blir så glad att läsa denna inlägg. för det är ungefär så jag också vill ha min bröllop. charmigt att du och jag har samma tankar! <3

Reply
Sophie

Jag undrar om du vet vart bröllopsklänningen kommer ifrån, på bilden i början av detta inlägg? Otroligt vacker! Precis en sån vill jag bära på mitt bröllop nästa sommar!

Reply
Bryannah

Beautiful wedding! Congrats on your anniversary :)
Which company did you use to rent the marquee? And which florist did you use? The flower wall and flowers at the ceremony are stunning!

X

Reply
Debbie

Hej Kenza! Vet du var bröllopsklänningen på bilden ovan som du använde som inspiration kommer ifrån?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*