• header

THURSDAY

A little selfie from Spain. Get my dress here (adlink)

Gårdagen hade ändå några höjdpunkter:

– Åt en mysig lunch med Mika på Buco Nero (äter lunch där minst en gång i veckan pga deras salladsbuffé som ingår, och deras goda bröd hehe). Vi satt där länge och pratade om allt möjligt. Det blir alltid en del cancer-snack när vi ses, vilket känns både bra och jobbigt. Vi går igenom typ samma sak men ändå inte. Skönt iallafall att prata med någon som förstår. <3

– Vi åt tårta på jobbet och firade att vi haft en riktigt bra månad. Det är så jäkla kul att se hur vi går åt rätt håll, hur vi lär oss och hur vi växer. Så stolt över hela vårt team! Chokladtårtan var förresten svingod. Ni kanske minns att jag var (är?) besatt av 7-elevens brownies. Den här tårtan smakade likadant fast kladdigare. Mmm.

– På kvällen kom mamma över på middag och så var jag barnvakt åt Aleks brorsdöttrar medan grabbarna var iväg på middag. Vi spelade Tricky Towers och myste. Sedan hamnade jag framför Aleks speldator i till midnatt typ. Ja jag har alltså börjat spela CS igen… Haha det är ju så jävla kul! Har inte spelat på måååånga många år (spelade sjukt mycket när jag var 15-16) så var rätt ovan vid den nya versionen men börjar komma in i det.

Utöver detta så hade jag en rätt tuff dag mentalt, därav inget blogginlägg igår. Vet inte vad det var, kan inte sätta fingret på det men jag hade en jobbig känsla inom mig hela dagen. Ville antingen lägga mig och sova eller gråta typ varannan minut. Idag känns det bättre, jag jobbar hemifrån i mina mjukisbyxor med Ed Sheeran på högsta volym. Är så peppad inför hans konsert ikväll att jag inte vet var jag ska ta vägen!!

// Yesterday did contain some good stuff:

– Had a cozy lunch with Mika at Buco Nero (I eat lunch there at least once a week because of their salad buffet that is included, and delicious bread). We sat there a while and talked about lots of stuff. And cancer talk like always when we meet, which feels both good and hard. We’re kind of going through the same thing, but still not. Anyway it feels good to talk to someone who understands. <3

– We ate cake at work to celebrate that we had a really good month. It’s so much fun to see how we go in the right direction, everything that we learn and that we grow each day. I’m so proud of our team! And that chocolate cake was delicious. Maybe you remember that I was (am?) addicted to 7-eleven brownies. This cake tasted the same but more creamy. Mmm.

– My mom came by for dinner and I was also babysitting Aleks nieces while the guys were on a dinner. We played Tricky Towers and had a cozy time. Then I ended up infront of Aleks game computer until midnight. So I’m playing CS again… Haha it’s so damn fun! I haven’t played in many years (I played it a lot when I was 15-16) so the new version feels pretty weird to me but I’m getting into it.

Besides from this I had a pretty rough day mentally, that’s why I didn’t make a post yesterday. I don’t know what it was, I can’t put my finger on it but I had this weird feeling inside of me all day. Every other minute I either wanted to cry or sleep. It feels better today, I’m working from home in my sweatpants while listening to Ed Sheeran. I’m so excited about his concert tonight!!

23 Comments

Dixi Wonderland

Usch jag hoppas att du kan släppa den jobba känslan och ha jätte kul ikväll. Bra att du tog paus från bloggen. Hade naturligtvis velat ha ett inlägg men blir glad att du lyssnar på kroppen och tar en paus om du känner att du behöver det :)

Reply
Elin

Hej Kenza, när kommer Ivyrevel fyllas på? Älskar dina kläder, men hann inte beställa innan storlekarna tog slut! Kramis <3

Reply
Camilla

Det är verkligen som dom säger: 1 av 3 får cancer,men alla drabbas. Att vara barn till någon med cancer är en otroligt ensam känsla,iaf för mig. Jag har en ny syn (sen fem år tillbaka ungefär) på livet, och orkar inte med vardagliga småproblem som kompis runt omkring mig har. Varför klaga på MIN kropp som är frisk,när någon i ens närhet kämpat djuret ur sig för att bli av med cancern?
Att sitta i kassan på mataffären där jag jobbar och vara svintrevlig i 9 timmar när allt man vill är att,som du säger,gråta eller gå och lägga sig, är bland det tuffaste som finns.
Jag hoppas att du tar hand om dig K och njut av dom små sakerna i livet <3

Reply
Elin Grafström

Får jag fråga angående cancer-snacket? Är de inom familjen? Jag har gått igenom 2 år av att min pappa hade cancer som de sa från början att de inte kunde göra något åt.. han somnade in för ca 3 veckor sedan nu.

Hör av dig om du vill prata eller bara behöver lite pepp! Cancer är fruktansvärt och orättvist! Kram! ?

Reply
Nathalie

Miste också min pappa i cancer. Han var min hjälte och idol. Ville bara skicka en stor kram till dig! Sorgen och smärtan försvinner aldrig men vi lär oss att göra plats för den. Det kommer inte göra såhär panikartat ont för alltid, jag lovar! ❤️❤️❤️

Reply
Anna Lui

Kenza you look absolutely stunning! I am soooo in love with your moon necklace! Where is it from???? I need to get it <3 Thanks

Reply
Ana Josipa

Oj, hoppas både du och Mika mår bra & era nära och kära :-(
Hade en e x a k t likadan dag igår, tror det beror på vädret (vädersvängningar, sol & sen regn osv).

Reply
Nikke

Must have been the moon. (It was new moon two nights ago)
Everybody I talk to, they tell me they had a rough day yesterday and also today. (Including me.)
Hug*

Reply
Jade Mercedes Fraser

Have fun seeing Ed tonight!!!! I watched him here in London on Tuesday performing for the Teenage Cancer Trust <3 he is SUCH a babe. So talented, I wish I had 1/10 of this talent!! I tweeted you a link to my periscope video I took on the night if you want to get in the mood. Glad you're feeling better. I had big plans to blog yesterday but I felt really odd too and a bit down, overwhelmed by trying to grow my blog and stay on top of all my work so I slept on and off all day instead…sometimes you just need to take a day out to reset. Happens to all of us but it's nice that you write about it here so we all feel normal :) if even superwoman Kenza can feel down sometimes I don't feel so bad! xxx

My Blog: Jade With Envy | My YouTube Channel

Reply
Bella

Är inge konstigt med såna dagar. Sorg kan bubbla upp lite hur som helst, när som helst. Om någon i din närhet har cancer är det naturligt med sorg, ångest, ilska osv Hoppas du fortsätter ta hand om dig och lyssnar på din kropp och känslor :)

Reply
Olivia

Jag hade också en svindålig dag igår. Min pojkvän är bäst och lät mig sura på soffan medan han lagade mat och sen trollade han fram muffins till oss på kvällen. Sov 12h i natt så nu känns det bättre. Kanske var nymånen ändå? ? . Så tacksam att det är bättre idag.

Reply
Stina

Låter som utmattningssyndrom. Inte bra. Lyssna på kroppen. Annars säger det pang och så kommer du inte upp ur sängen alls. Där vill du inte hamna. Jag lovar Googla och läs om symptomen. Kram!

Reply
Josephine

Åh vad kul att du också spelar CS! Har följt din blogg i säkert 8 år och aldrig sett att du skrivit det tidigare!

Vill du spela med en trevlig 24-årig tjej någon dag så lägg bara till mig :) TheGunilla kallar jag mig för ;) (och har en bild på Gunilla Persson). Haha!

Är inte jätte seriös utan spelar mer för skojs skull.

Reply
Linnéa

Hej Kenza! Vad har du för storlek på klänningen? ? Hoppas Ed var fantastisk!

Reply
Madeleine

Hej Kenza.
brukar alltid kolla in din blogg när jag sitter på jobbet och har tråkigt. Den livar upp mig i både text och bilder :)
Kul också att du börjat spela CS, om du vill spela med ett härligt gäng får du gärna lägga till mig, heter Moudi och har en bild på sexiga Joe Manganiello :P

Reply
Eloisa

Hi Kenza, just read this post and I’m sorry to hear about that ‘off’ day you were having. Sometimes you don’t need to put your finger on what the problem is. The mind is a funny thing – I have days where things don’t feel real and then I start to question life etc which makes things worse… when you get in those moods, the best you can do is shrug it off and keep living and surround yourself in that moment/day with things you love (even if you don’t feel like it), I feel when you isolate yourself or focus on the problem it magnifies and worsens. Like I said, it’s all in the mind and the mind is so complex so don’t stress. Mental illnesses and problems affects many, but if you survive a bad day, you can survive anything. Lots of love xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*