• header

WE MET ED SHEERAN

 

Ed Sheeran live in Stockholm

Igår var det äntligen dags för Ed Sheerans konsert, som jag längtat! När min vän Roshi (som jobbar på Warner Music) sa till mig tidigare i år att jag skulle få träffa honom så ville jag inte tro på det. Trodde nog inte på det förrän han klev in i rummet igår. I flera år nu har hans musik varit lite av en trygghet för mig. Jag lyssnar alltid på hans skivor när jag behöver vara lite för mig själv, när jag känner mig stressad och behöver lugn eller när jag bara vill blunda och tänka på min kärlek till Aleks. Jag förknippar så otroligt många låtar till just vår kärlek och i samma stund som Aleks friade så visste jag vilken låt vi skulle ha vid vigseln. :-) Aleks har bara lyssnat på Ed Sheeran när jag spelar skivorna i bilen eller hemma, men efter konserten igår är han HELT såld och nu är han lika övertygad som jag om vigsellåten och vår brudvals-låt.

Ed var precis lika trevlig, lugn och ödmjuk som jag trodde att han skulle vara. Vi pratade en lång stund, Aleks berättade hur mycket jag spelar sönder hans musik hehe och så berättade vi om bröllopet och att vi valt att 2 av hans låtar. Jag sa att han förmodligen hör det varje dag men att jag älskar hans musik så mycket att jag inte kunde tänka mig något annat än hans musik på den viktigaste dagen i våra liv. Han frågade vilka låtar och sa att vi är det första paret som sagt att vi ska ha just den ena låten. :-) Vi pratade istället för att ta bilder så vi hann bara ta två snabba på väg ut, men jag uppskattar mer att vi fick en pratstund än massa bilder. Ed är så jävla bra. Alltså kan inte förklara det mer än så. Inte nog med att han är så otroligt talangfull och gör så jäkla bra låtar, utan han är också så himla…egen. Han går verkligen sin egen väg och jag älskar det.

Efter träffen så åt vi halloumiburgare och drack vin med ett gäng vänner och sedan var det dags för konserten. Bäst var nog…..I’m a Mess. Kanske för att det är en av mina favoritlåtar hehe. Såg att hans konsert fick 2 av 5 i betyg, men jag tror att man verkligen måste uppskatta hans musik och texter för att gilla konserten. Man går inte på hans konsert för att se en show med massa dansare och coola effekter, utan man går för att höra hans fantastiska röst (har nog aldrig hört en artist vara så bra live!) sjunga sina starka texter. Tack o hej!

PS. TACK BÄSTA Roshi och Warner Music för denna kväll! Bilden på oss 3 ska nog vara på väggen bakom oss när vi dansar brudvalsen…. Haha näärå.

// Yesterday it was finally time for Ed Sheeran’s concert, I’ve been so excited about it! When my friend Roshi (who works at Warner Music) told me earlier this year that I could meet him I didn’t want to believe it. It wasn’t until he entered the room that I understood that it was for real. For several years his music has been something that makes me feel safe. I always listen to his albums when I need to be for myself, when I feel stressed and need calm, or when I just want to close my eyes and think about my love to Aleks. I associate many of the songs with our love and in the moment when Aleks proposed I new right away what song to have at the ceremony. :-) Aleks has only been listening to Ed Sheeran when I play the albums in the car or at home, but he’s totally a fan now after yesterday’s show and now he’s just as convinced as I am about the songs for the ceremony and first dance.

Ed was just as kind, calm and humble as I thought he would be. We talked for a while, Aleks told him how much I play his music hehe and then we told him about our wedding and that we’ve chosen 2 of his songs. I said that he probably hear it every day but that I love his music so much that I couldn’t imagine having any other music than his on the most important day of our lives. He asked us what songs and said that we were the first couple to tell him about one of them. :-) We talked instead of taking photos so we just took two quick on our way out, but I appreciate that we got to chat with him instead of taking lots of photos. Ed is so fucking awesome. I can’t describe it better than that. He’s not only incredibly talented and makes really good songs,  but he’s also so….unique. He really goes his own way and I love that.

After the meet and greet we had halloumi burgers and wine with a bunch of friends, and then it was time for the show. The best song last night must have been….I’m a mess. Maybe because it’s one of my fav songs hehe. I saw that his concert got 2 out of 5, but I think you really have to appreciate his music and lyrics to enjoy the concert. You don’t go to his concert to see a show with lots of dancers and cool effects, you go to hear his amazing voice (I’ve never heard an artist sound so good live!) sing his strong lyrics. 

PS. THANK YOU Roshi and Warner Music for this evening! The picture of us 3 will be on the wall behind us when we do the first dance… Haha naaa.

37 Comments

Dixi Wonderland

Han är ju bara så jävla söt! Va roligt att ni fick träffa honom :D
Till och med vår lokala tidning ttela har skrivit om att du träffade honom haha.

Reply
Dana Hodzic

Lycko ost! Vi ska också ha hans musik på vårt bröllop i Maj. Jag har dock såååå många som favoriter så jag vet ej vilken låt som blir “the one”. Vilka låtar valde ni? ☺?

Reply
jessika

åååh älskar ed sheeran så jävla mkt. och hahaha så söt kenza, du och ditt peace-tecken som du alltid gör xD

Reply
Malin

Väntat på att du skulle skriva om detta :D låter som ett sjukt fint möte! Glad för din skull!

Reply
Caroline

Blev arg när jag läste recensionen på Aftonbladet!! 2 av 5, pinsamt.
Ed var grym!! Bara han, hans röst och en gitarr. Inga effekter, band, playback eller dansare. Det är inte många som klarar det.
Såå glad att jag fick se honom live! Lyllo er som träffade honom, han verkar vara en grymt ödmjuk person.
Kram

Reply
Aleksandra

Oh, I’m sooo jealous! He’s my favorite artist too. But you look perfect! Xoxo

Reply
Julia

I’d poop my pants meeting my favorite artist, but very nice that you guys met him and had a chat with him :))))

Reply
Bella

Men wow, vilken dröm! Här har jag gått och varit avundsjuk på mina vänner som var på konserten igår.. är inte längre fullt lika avundsjuk på just dom haha.

Reply
Taleen

I’m laughing so much right now because of what you said with the Foto on your wedding haha !!!

Reply
Kata

I’m soooo jealous but at the same time happy for you! I was also at the concert (came all the way from Finland) and have to say that seven hour wait was worth it. Definitely one of the top moments of my life when Castle on the hill started. <3

Reply
Maria

KISS ME?! I love that song SO much. And those TVD scene with Elena & Damon.. Oh, what a romantic song.

Reply
Elin

Hoppas verkligen att hans låt Perfect är en av låtarna ni ska ha på bröllopet, den är såå drömmigt bra!!

Reply
Matilda

Naaee vad avis jag blev på dig nu!! Att både få träffa honom och se på hans konsert, dröööm. Är också världens fan av honom men fick dessvärre inte tag i biljetter :((

Reply
Lisa

Wow, så glad för din skull! Han är ju så himla bra och duktig :’) hade så gärna velat träffa honom!

Reply
Sanna

Åh, så avundsjuk! Vilken upplevelse att få träffa Ed Sheeran och få prata och ta bilder! Ville själv så gärna se konserten men ekonomin fanns inte alls till det tyvärr.

Kram Sanna

Reply
Julia

Förstår absolut att du vill hålla vissa saker privata, men jag är en sån text-junkie när det kommer till musik så blir ju så klart nyfiken. Kommer vi få veta vid nåt tillfälle vilka låtar ni valt? :)

Reply
anna

i think if someone who only listens to his hits that play on the radio goes to his concert they might be a bit dissapointed bc the songs that have more than just a single guitar usually sound a bit different bc of the loop pedal he uses and not the instruments on the track. but ive never heard anyone say that they didnt enjoy his concert, if they knew what they were gonna get. he is so unique, considering hes played wembley stadium 3 times sold out with just him and his guitar, theres no arguing that he is talented af. his live performance style just isnt everyones cup of tea, understandably.

Reply
Nikke

could you please please please stop with the peace sign? you’re not 12 anymore

Reply
Whitney Hope

Haft många vänner som var på hans konsert och det enda jag har hört är hur BRA det var. Sjukt konstigt att han fick två av fem?! Men jag tror att det är som du säger. Man ska gilla hans musik och låttexter för att uppskatta konserten.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*