• header

BLUE

KenzaZouiten_ha-4 KenzaZouiten_ha-1 KenzaZouiten_ha-2 KenzaZouiten_ha-3

Two news in my closet! Top from Zara, jeans from Levi’s

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag var inne på kontoret och jobbade på förmiddagen och på eftermiddagen spelade jag in veckans video med Stella. Så himla kul att ni gillade min svenska vlogg förresten! Så där många views så snabbt har jag inte fått förut hehe. Eftersom att ni gillade det så mycket så har jag bestämt mig för att köra en svensk vlogg (med engelsk undertext) typ 1 gång i månaden iallafall! :-)

Nu ska jag börja packa lite smått inför LA/Coachella. Vi åker på onsdag och imorgonbitti kommer HUMLAN!!!! Som jag saknat henne. Tycker dock lite synd om henne som åker hela vägen från Australien, och dagen efter ska vi flyga hela vägen till LA. Tror tidsskillnaden är typ 14-15 timmar? Hon kommer vara så sönderjetlaged haha. Men det ska bli så kul att hänga igen! 8 månader sedan vi sågs sist, det var när hon var i Stockholm i somras och jag provade brudklänningar. Då pratade vi om hur lång tid det var kvar tills bröllopet…. Nu är det typ runt hörnet.

// Hi babes! I hope you’ve had a nice Monday. I was working at the office all morning and in the afternoon I recorded this week’s video with Stella. Btw so much fun that you liked my Swedish vlog! I haven’t got that many views so fast on any other video hehe. Since you liked it that much I’ve decided to do a Swedish vlog (with English subtitles) at least once a month! :-)

Now I’m gonna start packing a bit for LA/Coachella. We’re leaving on Wednesday and tomorrow morning ALEXANDRA IS COMING!!!! I’ve missed her so much. I feel a bit sorry for her though, she’s coming all the way from Australia and the day after we’ll be flying all the way to LA. I think the time difference is like 14-15 hours? She’ll be crazy jetlaged haha. But I’m so excited to hang out with her again! 8 months since I last saw her, that was last summer when she was in Stockholm and I tried on wedding dresses. I remembered that we talked about how far away the wedding was… Now it’s almost around the corner. 

32 Comments

Sofia

Hej Kenza! Jag tyckte också det var kul att följa dig på svenska en hel dag, så kul att du ska fortsätta med det! :) Jag har en fråga, jobbar din lillebror på ditt företag? Vad gör han för något? Vad kul att även han (bortsett från Aleks och hans bror) jobbar där, så mysigt :)

Reply
noor

Ooh, I am looking forward to the pictures of your wedding! (if you will post something ofc)
And yes the video was so funny (earthquake!!) so I am looking forward to every other video! :-)

Reply
Anna

Hej!
Kommer kläderna ni släpper varje vecka att fyllas på något mer?:) Syftade på den beigea kjolen som är slut och även saknad i min garderob:D

Reply
Ida

Gud va kul för er. Har bara en fråga. Varför åker Humlan till SVerige först och sen till LA? Går det inte snabbare och lättare för henne att flyga direkt från Australien till LA över Stilla Havet och datumgränsen?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det som ingick i min deal med Levi’s (som jag åker med) var flyg Stockholm-Los Angeles. Sen ville hon träffa familj och vänner också. :-) Kram!

Reply
Simone

Älskade din svenska vlogg! Din bästa hittills, känns verkligen mer du på svenska! Du är grym! :)

Reply
Johanna

Ja vad kul! Din svenska vlogg var verkligen mysig och kändes mer personlig. Ser framemot nästa ;-D

Reply
Kristina

Can you please make a video on how you do your eyeshadow these days? It’s so prettyyyy!!!

Reply
Johanna

Jag hade nog valt att betala flyg Australien-Los Angeles själv om jag var Humlan istället för den där långa vägen… Jag hatar långflygningar haha! och sen hälsar på familjen och Sverige efter istället :) men hoppas ni får kul, längtar efter alla outfits!

Reply
Ebba

Vad är det för modell på dina Levi’s, ser både snygga och bekväma ut! Kram

Reply
Vanessa

Hey Kenza,

could you please link your new jeans?
It looks amazing, but maybe only on you ;)

Reply
Josefine

JAAAAA VAD BRA!! Din svenska vlogg var absolut bäst! Älskade den!! Sååå glad att du ska göra fler ??

Reply
Jade Mercedes Fraser

Damn you Kenza! This look is sooooo pretty, I’ve just spent the last hours browsing ‘Ruffle Tops’ and ‘Bardot Tops’ online when I should be editing my own blog post! I was on Zara yesterday and didn’t notice this top at aaalllll (not a huge fan of how they style things, makes things so… missable) and now you show it on it’s so pretty! They should get you to style and model all their stuff haha. I want it in this colour and the darker stripe now <3 thank you for sharinggggg! Jade x

My Blog: Jade With Envy | My YouTube Channel

Reply
M

Hej vilken storlek bär du i toppen? Tänkt beställa den men är osäker på vilken storlek jag ska ta

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*