• header

TOMORROW!

My little bumblebee and I last summer – finally reunited again tomorrow! ♥

Har precis käkat indiskt till middag (alltså min favoriträtt palak paneer på stället runt hörnet är helt MAGISK. måste ha det minst 2 ggr i veckan) och nu ska titta på någon serie innan vi lägger oss. Pirrar lite i magen för imorgonbitti knackar en av mina bästa vänner på dörren!!!! Känns som kvällen julafton typ, haha. Tänkte bjuda henne på frukost innan jag drar till jobbet och hon drar iväg för att träffa sina vänner. På onsdag morgon går iallafall flyget till Los Angeles och vi är borta i hela 11 dagar! Först LA till på fredag, sedan hoppar vi på Levi’s-bussen till Palm Springs och har THE TIME OF OUR LIVES på Coachella hela helgen. Sedan åker vi tillbaka till LA och hänger där 5 dagar till. Tänkte äntligen upptäcka staden ordentligt för det har jag inte gjort innan! Och så ska vi fira min födelsedag den 21a också. Det kommer bli så kul! :-)

Har ni någon bästis som också bor på andra sidan jordklotet? Visst suger det? Men jag älskar att allt alltid är som vanligt när vi ses, trots att det gått ett år.

// We just had Indian food for dinner (seriously my fav dish palak paneer at the place around the corner is AMAZING. I need it at least twice a week) and now we’re gonna watch some series before we go to bed. I have butterflies in my stomach because tomorrow morning one of my best friends will knock on our door!!! It feels like the night before Christmas, haha. I’m planning to take her out for breakfast before I go to work and she goes to meet her friends. On Wednesday morning we’re taking the flight to Los Angeles and we will be away for 11 days! First LA until Friday, and then we jump on the Levi’s bus to Palm Springs and have THE TIME OF OUR LIVES at Coachella all weekend. Then we go back to LA and spend 5 more days there. I’m finally gonna discover the city for real because I haven’t done that before! And we’re also gonna celebrate my birthday there on the 21st. It’s gonna be so much fun! :-)

Do you also have a bestie living on the other side of the world? It sucks right? But I love that everything feels like usual when we see each other, even though it’s been a year. 

34 Comments

Hafsa

Yeaaah I’m so happy for you! I also have my bestie living so far (Washington and I live in Paris) I will see her this Summer after almost 3years Im so excited!!!!! ???

Reply
Amanda

Vart kommer klänningen/byxdressen ifrån? Btw, din blogg är super grym… ger så mycket inspiration och motivation!

Reply
Noelle

Ah, har ocksa en bastis across the globe och det ar sa himla trist! Men nar man val ses ar det ju sa javla underbart. Tack gudars for facetime osv :)

Reply
Jossan

Min bästa kompis bor också i Australien ? Internet är ju fantastiskt i och med att man kan snacka gratis när man vill men det är ändå så jobbigt att inte kunna hänga fysiskt. Och det känns alltid som någon saknas när man planerar födelsedagar, midsomrar, nyår eller andra random fester.

Reply
Dixi Wonderland

En av mina bästa vänner bor 11 timmar bort. Det är inte andra sidan jorden men på grund av avståndet så ses vi bara en gång om året. Det suger verkligen men varje gång vi ses så är det som att tiden stått stilla och vi hittar alltid tillbaka som alltid :) Kan verkligen förstå hur glad du är över att Humlan snart är tillbaka. Njut av tiden tillsammans och ta en paus ifrån bloggen ifall du känner för det :)

Reply
Lina

Du är stor inspiration för mig. Älskar din blogg!
Var är jumpsuiten/klänningen ifrån?

Reply
Olivia

Jaaaaa. Min fina bästis bor i Sverige och jag bor i USA. Vi har bott ifrån varandra i nio år nu men är fortfarande lika nära som vi alltid har varigt. Är det rätt så är det lätt. Man tackar dagens teknologi och att man är kapabel av att resa massor. PUSS

http://www.oliviavranjes.com

Reply
Cissi

För mig är det tvärtom, jag bor i Australien och min bästis är kvar hemma i Sverige! Helt klart en av de stora nackdelarna med att bo här. Men precis som du säger, fast man inte ses på så himla lång tid så är allt precis som vanligt när man väl träffas igen.
Njut av LA!

Reply
Wilma

Jag bor i Australien sedan 4 år tillbaka också men min bästis är kvar i Sverige! Vi har känt varandra sen vi var 5 år gamla och nu är vi 19 bast. Jag förstår precis vad du menar för det spelar ingen roll hur långt tid det går imellan att träffas för det är alltid om vanligt när vi väl träffas igen och det är nog den bästa känslan i världen! Kram

Reply
Maria

YEEEES, one of my best friend living in Ukraine and we haven’t opportunity to see each other too often (even not 1 time per year). Russia & Ukraine are not so far from from each other but because of politic situation we haven’t flight between our countries, it sucks!

Reply
C

Gud vad fina ni är tillsammans <3 kan relatera till att ha en bästis på andra sidan jorden <3 btw, Humlan är ju galet vacker!

Reply
Sara

Ja det kan man väl säga att jag har… Alla mina bästisar bor för tillfället på andra sidan jordklotet men det är för att det är jag som tillfälligt flyttat ifrån dem och bor i Kapstaden i några månader :) Men om några veckor är jag hemma igen och får krama dem. Så härligt :D

Reply
Vera Aefelein

Hey Kenza, I Love your Videos they are always so funny and I can’t wait to see pictures/vlog of Coachella!!! ? You are soooo pretty and also as a person!!!<3

Reply
Julia

Sounds so much fun! Go have some quality time together :))). Can’t believe you’re already turning 26, you still look the same as 5 years ago. XX

Reply
Gabriella

Hoppas att ni får en helt fantastisk resa!
Skulle vilja rekommendera en cool restaurang i LA som blir till grym bar på kvällen – Laurel Hardware heter den. Riktigt skön stämning och ball “industri-känsla”. Bra drinkar också!
Ni borde även åka ut till Santa Monica, tar ca 30 min med en über (från Hollywood). Hika upp till Hollywood-skylten är också riktigt najs!
Kram!

Reply
Emilia

Jag är den vännen som bor på andra sidan jordklotet:-) Bor i Los Angeles och alla mina vänner i Sverige?

Reply
Michelle Soleil

Jag har en av mina bästa vänner hemma i Sverige, bor i Korea sedan snart två år tillbaka. Och det är precis som du skriver, det är precis som vanligt när man ses igen efter en lång tid! Första gången var det ett år imellan, denna gången blir det 9 månader nu när jag åker hem en sväng i Juni!

Reply
Jess

Smells boho to me! Love these two outfits. The off-shoulder romper in floral print with grey ankle-boots looks sweet and girlish, whilst white lace top with black skinnies is an ideal combo for cocktail parties.

xo, Jess | https://styledebates.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*