• header

STRIPES

KenzaZouiten_stripes-2 KenzaZouiten_stripes_l-3 KenzaZouiten_stripes_l-1 KenzaZouiten_stripes_c-1 KenzaZouiten_stripes-1 KenzaZouiten_stripes_l-2

Top and pants from Zara // bag from Gucci // jewelry from Sophie by Sophie // shoes from Adidas // sunglasses form Karen Walker

Gårdagens look från är vi var på stan och käkade en god lunch! Favvobyxorna på. Jag fick frågan om de inte är genomskinliga och jo, de är ju det. Mina beiga stringtrosor syns igenom lite där bak men vad fan, de flesta av oss bär ju underkläder liksom så jag bryr mig inte.. :-))

Nu har vi precis vaknat här i LA! Vi ska packa ihop våra grejer, checka ut och sedan checka in på ett annat hotell. Vi har tre nätter kvar innan vi åker hem till Sverige!

// Yesterday’s look from when we were down town and had a nice lunch! My favorite pants on. I got comments asking if they were see-through and yes, they are. You can see my beige panties in the back a little bit but what the heck, most of us wear underwear so I don’t care… :-))

We just woke up here in LA! We’re gonna pack our stuff, check out and then check into another hotel. We’ve got three more nights here before we go back to Sweden!

29 Comments

Julie

Hur håller du dig så smal? Enligt alla dina bilder verkar det som att du kan trycka i dig vad som helst och ändå se ut som en super modell. Äter du allt du lägger upp eller lägger du upp det folk vill se för att inte vikthetsa (eller iallafall inte smal-vikthetsa)? Eller vad gör du för att hålla dig smal?

Reply
Amina

Åh vilken härligt somrig outfit. Blir så sugen på att köra något liknande genast nu på en gång! Men fortfarande lite kallt här hemma… Men sparar den inspirationen – har faktiskt tänkt på att klippa av och sy upp mina vida vita byxor till culotter… Men vet inte om jag riktigt vågar ändå haha :) Vi får se.

Reply
Martina

Hej! Här kommer världens bästa tips: genomskinliga strumpbyxor (går ju att klippa av dem så de inte syns vid fötterna) under genomskinliga plagg och VOILÁ! Inte genomskingligt någonstans! Har räddat mig så många gånger haha :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*