• header

TACO TUESDAY

IMG_0579  

Tonight’s dinner! I’m wearing Ivyrevel from top to toe.

God morgon där hemma! Det är mitt i natten i LA och Humlan ligger bredvid mig och sover medan jag själv kämpar med att hålla ögonen öppna. The life of a blogger haha, ens vänner/parner som man reser med ligger alltid och sover sött medan man själv måste sitta uppe och redigera bilder och förbereda blogginlägg för morgondagen. Vill ju inte att hon ska behöva sitta och vänta på mig imorgon liksom…

Ikväll var vi iallafall ute och käkade och drack drinkar med Angelica! Vi blev tipsade om Toca Madera och deras “Taco Tuesday” så det fick det bli. Maten var helt okej, inte det bästa jag ätit men drinkarna var supergoda! Vi var hemma innan 10 redan och då satte jag mig vid datorn. Imorgon ska vi checka ut och byta till ett annat hotell i Bervely Hills (nu bor vi i Bel Air, tänker på Fresh prince-introt hela tiden haha) och sedan får vi se vad vi hittar på!

// Good morning guys! It’s in the middle of the night here in LA and Alexandra is in bed next to me sleeping while I’m struggling to keep my eyes open. The life of a blogger haha, your friend/partner that’s traveling with you is always sleeping like a baby next to you while you have to sit up and edit photos and prepare posts for tomorrow. I don’t want her to sit and wait for me tomorrow so that’s why…

Anyway tonight we had dinner and drinks with Angelica! We were told to go to Toca Madera for their “Taco Tuesday” so that’s what we did. The food was okey, not the best thing I’ve eaten but the drinks were delicious! We were home before 10 already and I started working on my laptop. We’re gonna check out tomorrow and change to a hotell in Beverly Hills (right now we’re staying in Bel Air, I can’t stop thinking of that Fresh prince intro haha) and then we’ll see!

26 Comments

Vera Aefelein

Hey Kenza:)
Is your jumpsuit from the new Ivyrevel Collection because I can’t find it there? <3

Reply
Lovisa

Så snygg outfit! Finns det blåa setet/jumpsuiten på hemsidan? Hittar inte :( Kram

Reply
Jolien

The Fresh prince intro was also the first thing i was thinking about when i read ‘bel air hotel’! Haha :-)

Greetz from Belgium!

Reply
L

Blue plate taco på Santa Monica har verdens beste taco! Helt fantastisk god mat og fin utsikt til havet:)

Reply
Alice

Hej!
En kommentar som inte har alls att göra med inlägget… Sambon och jag ska till Stockholm för en weekend i maj men funderar på vad vi ska hitta på. Vi har kvällsunderhållningen planerad men känner att vi vill hitta på något kul under dagen. Som typisk turist har vi varit alldeles för många gånger (Drottninggatan, Gamla Stan, NK, Gallerian osv) har du några bra tips på vad man kan göra?
Tack för en toppenblogg!

Reply
Alicia

Hej! Jag och en kompis driver ett UF-företag där vi säljer ett häfte med veganska efterrätter! Om någon är intresserad nås vi på vår Facebooksida Mumsa Veganskt.
Ha det bra, hälsningar
Alicia

Reply
Anna

You should go to REPUBLIQUE, on La Brea Avenue, for breakfast/ brunch. The food and the place are amazing!!

Reply
Majda

du är gaaaaaaaaaaaaaaaalet snygg kvinna!!!!!!!!
och en stor inspirationskälla för oss tjejer, du har visat att man kan lyckas!!!!

Reply
Matilda

Låter riktigt nice! Skippa att redigera bilderna så sparar du lite tid, de duger säkert lika bra au naturel :)) vi kommer fortfarande läsa din blogg utan redigerade bilder hehe, iallafall jag!

Reply
Christina

Hi Kenya, Do you have a link for the jumpsuit? Never seem to be able to find the ivy revel clothes you wear and it looks so good :-)

Reply
Desirée Brundin

Det Comic Con i Silicon Valley i helgen (San José). Jag och några fler svenskar kommer stå i NASAs monter – kom och säg hej :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*