• header

COACHELLA DAY 3

         

Coachella day 3!

Bilder från vår sista dag på Coachella! Vi var först på Revolves fest och sedan drog vi till festivalen där vi såg bla Kendrick Lamar. Min bror är ett stort fan av honom så jag stod hela spelningen och försökte få till bra videos på Snapchat åt honom haha… När festivalen var över så drog vi på 1oaks efterfest och dansade loss!

PS. Älskarrr mina nya Balenciaga-boots men fyfan vad osköna de är. Fick världens skavsår… :-(

// Photos from our last day at Coachella! We were first at Revolve’s party and then we went to the festival and saw Kendrick Lamar and more. My brother is a big fan of him so during the whole show I struggled to get good videos on Snapchat for him haha… When the festival was over we went to 1oak’s afterparty and danced!

PS. I looove my new Balenciaga boots but damn they’re so uncomfortable. I got huge blisters… :-(

29 Comments

johanna

tänkte precis det om skorna, så snygga men herregud vilka skavsår du måste ha fått! Hoppas dom är uppmjukade nu iallafall :)

Reply
Kate

I love your outfit! I completely understand you about the blisters too ugh so painful but so cute!

xx

bombshell-to-be.blogspot.com

Reply
Dani

Asså ni alla 3 är skitsnygga!! Men, har alltid undrat en grej. Varför måste man anamma någon slags boho-stil man vanligtvis inte har bara för att man befinner sig på coachella? Haha. Kan man inte gå på festival och vara sig själv i sin vanliga stil? Känns bara så osäkert på något sätt. Sugen på att höra hur du ser på detta Kenza! Du kanske inte ens reflekterat över det ;)

Reply
Julia

Asså jag har haft en sån otrolig girlcrush på Humlan enda sedan du postade första bilden på henne. Asså KOLLA hur gorgeous är inte hon!! Det är givet att du är det Queen K men gosh ni två tillsammans är bara goals! (nej är inget creep vill bara sprida kärlek hahaha)

Reply
Hedvig

Snygg klänning!! :) har du bara trosor under? Eller några speciella shorts? Kan du göra ett inlägg om dem?? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*