• header

COACHELLA VLOG

New vlog! From our days at Coachella. 

Hej bloggen! Nu är jag äntligen hemma igen, Aleks och Mani hämtade upp mig på flygplatsen och väl hemma möttes jag av blommor, choklad och en födelsedagspresent. Nämligen en resa till…..ISLAND! Har tjatat så länge om att jag vill åka dit (Aleks har varit där en gång innan) så jag blev jätteglad. Vi får se när vi hinner ta den resan, förhoppningsvis innan bröllopet! :-)

Nu har jag packat upp och Aleks står och gör lunch. Idag ska vi bara softa och kramas. <3 Här har ni förresten veckans vlogg! Från 2 dagar på Coachella. Hoppas ni gillar den!

// Hey guys! Now I’m finally back home, Aleks and Mani picked me up at the airport and when we got home he gave me flowers, chocolate and a birthday gift. Which was a trip to….ICELAND! I’ve been telling him for a long while now that I want to go there (Aleks has been there once before) so I got really happy. We’ll see when we can go on that trip, hopefully before the wedding! :-)

I just unpacked my bags and Aleks is making lunch. We’re just gonna chill and hug today. <3 Btw, here's this week's vlog! From 2 days at Coachella. I hope you like it!

29 Comments

Frida

Shit vad motsägelsefullt att säga att “vi behöver inga droger!!! vi har alkohol”.
Hur kan du ens vara så emot droger när du själv häver i dig alkohol varje helg?
Och inte konstigt att du är så trött efter en helg av festande, du har ju avtändning :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det jag är emot är att se folk tappa kontrollen, oavsett om det är med droger eller alkohol. Häver i mig alkohol…. Jag dricker som max 4-5 drinkar när jag är ute och jag har alltid koll på vad jag gör. Och ja, klart jag är trött efter en sån här helg! Är inte van vid att festa flera dagar i rad. Hemma går jag ut 1 eller 2 gånger i månaden liksom. Kram!

Reply
Katarina

Oj oj oj vad tragiskt. Dj säger att det är “sorgligt” att se höga människor för att sedan säga “vi behöver inte droger, vi har alkohol” (att du inte ens vet att alkohol också är en drog är det enda sorgliga i sammanhanget). Dessutom får Angelica ta över din vlogg en stund senare för att du är för full? Även om det var ett skämt sänder du oerhört konstiga signaler när du säger sådana konstiga och motsägelsefulla saker. Dumt, pisamt och oerhört ointelligent.

Reply
Katarina

DESSUTOM! “Det jag är emot är att se folk tappa kontrollen” …. Huh? Kolla bort om det inte passar dig. Sedan när ska andra människor anpassa sig efter vad du tycker är okej? Tro det eller ej men många människor tycker väldigt mycket om att släppa kontrollen och ha roligt, det är fan inte okej att du som når ut till så många förlöjligar och stigmatiserar dessa personer pga att de väljer att bruka en annan drog än den du ANSER är okej.

Reply
Ella

You wrote on your instagram that there is a blog post in colabiration with gina tricot, where it is? :(

Reply
Izabella

Din blogg är så kass på mobilen ? Går inte att skrolla bland kategorierna, vill kolla interior/renovation!

Reply
Sandra

Ååååh äntligen ska ni till Island!!!
Säg till om ni vill ha tips från en islänning ;)
Lääängtaaar!!!

Reply
Una Dögg

Yay, I’m so happy that you are visiting my home country! I recommend to visit in the summer time when it’s bright nearly 24/7 <3 HAPPY BIRTHDAY!

Reply
E

Åh älskar Island! Vi var där för ett par år sedan i april. Ni måste till blue lagoon och ett tips är att hyra bil!

Kram

Reply
Filippa

Kommer du skriva något inlägg om din födelsedag? Är så taggad på att få läsa om er dag på Disneyland nämligen :D

Reply
Camilla

Så snill han er ?Og så fy med reise ril Island ? Hvis dere har tid burde dere absolutt leie bil og kjøre rundt hele ? Jeg har ikke vært der selv enda, men jeg skaø dit i midten av mars og gleder meg sykt ?? For et vakkert land ? Ha en herlig søndag! Klem fra Cam

Reply
Camilla

Så snill han er ? Og så gøy med reise til Island ? Hvis dere har tid burde dere absolutt leie bil og kjøre rundt hele ? Jeg har ikke vært der selv enda, men jeg skal dit i midten av mars og gleder meg sykt ?? Er jo et så utrolig vakkert land ? Ha en herlig søndag! Klem fra Cam

Reply
Telma

Hahahahaha! I’m Icelandic and I moved to holland a while ago and EVERY SINGLE time I tell someone I’m from Iceland the Dutchies always say: OH KNÄCKEBRÖÖÖDAH
I have no idea why that’s the only word they associate with Scandinavia/Nordic countries ?
Well happy birthday – you obviously got an awesome gift (I’m totally not bias) and have fun in Iceland when you eventually go.. It’s a nice place – I miss it a lot.
Hugs,
Telma

Reply
GoForFit

Du verkar så himla härlig, alltid kul att titta på dina videos! Men jäklar vad jag tycker synd om killen som blivit catfished… vad får man ens ut av att göra så? Människor kan vara så sjukt märkliga…

Reply
Kajsa

Tycker du behöver riiiiiktigt beröm för denna vloggen!!! Så jäkla härliga! Om jag jämför med andra coachellavloggar jag sett så är du beyond walls så skön och genuin. Inte att det är den professionellaste vloggen (vilket inte är nödvändigt) men roligaste absolut. Du bjuder så mycket på dig själv och jag älskar det.
Jag tror det är därför du lyckats hålla dig som sveriges största blogg alla dessa år för du är så genuint rolig och har fötterna på jorden. Du visar brister och sådant som gör att du känns så mycket mer mänsklig. Bara den att du vågar dra “grova” skämt framför kameran och snackar om personer runt omkring dig (inte på ett elakt sett) gör att du känns så mycket mer verklig.

En stor eloge till dig Kenza! Jag vet inte hur många bloggar jag kommer och går till men din blogg är någon som jag läst flera år i rad och jag kan inte minnas hur länge.

Reply
Hera

Hi ! Can’t believe you’re going to Iceland, that’s where I’m from !!
You will hopefully love it, it’s a bit chillier than Sweden but it’s so different, the landscape and everything !
Love
Hera

Reply
Eileen

Make more videos with Angelica! You two are hilarious together! Lovely vlog as always :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*