• header

PINK STRIPES

KenzaZouiten_stripes-2KenzaZouiten_stripes_l-1KenzaZouiten_stripes-1KenzaZouiten_stripes_c-1KenzaZouiten_stripes-3 KenzaZouiten_stripes_l-2

Top HERE (adlink) // skirt from Levi’s // Bag from Gucci // shoes from Adidas // sunglasses from Karen Walker // bracelet and necklace from Sophie by Sophie

God morgon från Kuba! Efter bröllopsfesten så hann vi hem och sova 2 timmar innan det var dags att åka till flygplatsen. Resan tog, med ett litet stopp i Amsterdam, ca 15 timmar och jag lyckades ändå sova 7 timmar så jag mådde helt okej när vi landade här. :-)

Vi kom fram på eftermiddagen igår och då gick vi en vända på stan (så jääääkla fin stad! så mycket färg och WOW bilarna ska vi ju inte ens tala om….) innan det var dags för middag och mojitos med hela gänget. Jag och ett gäng härliga bloggtjejer är här till på lördag för att plåta en kampanj för Nelly.com! Imorgon plåtar vi swimwear och party och på fredag plåtar vi på Havannas gator. Idag är vi dock lediga så nu ska vi ge oss iväg!

PS. Ska göra mitt bästa med uppdateringen här men det är inte lätt med detta wi-fi. De senaste två inläggen tog mig totalt 2 timmar att ladda upp haha!

// Good morning from Kuba! We went home and slept 2 hours after the wedding party and then it was time to go to the airport. The trip took 15 hours and I managed to sleep 7 hours so I felt pretty okey when we landed here. :-)

We arrived yesteday afternoon and went for a walk in the city (such a beautiful city! So much color and WOW all those cars….) before it was time for dinner and mojitos with the whole team. Me and a bunch of lovely bloggers are here until Saturday to shoot a campaign for Nelly.com! We’re shooting swimwear and party tomorrow, and on Friday we’re shooting out on the streets of Havana. We have the day off today though so now we’re heading out!

PS. I’ll do my best with the blog update but it’s not easy with this wi-fi. My two latest posts took me 2 hours to upload haha!

35 Comments

Elsa

Heeeeej Kenza! Skitsnygg outfit! Har letat efter en sån kjol som du har på bilden väldigt länge nu, men jag hittar den varken på Levis hemsida eller i butik… Var köpte du din? Var det på någon av de ställena eller var det hos en återförsäljare?
Massa kramaaaar :D

Reply
Maria

Where are you? Havana? Most of the cars there are from Russia by the way! But here in Russia they looks awful haha and only old person drive them, but on Cuba it really looks cute haha

Reply
Victoria

Snälla lämna en reflektion över att du är i en kommunistisk diktatur där människor fängslas för sina politiska åsikter, inte får äga eller driva företag som du själv och inte får lämna Kuba. Allt det “oförstörda” som du ser har en mörk och blodig baksida. Skulle ärligt avsluta samarbeten med företag som tycker det är OK att fota på Kuba. Diktaturen behöver dina pengar och turismen för att ostört kunna fostätta. -att tro att en resa till Kuba på något sätt för landet i rätt riktning är mycket naivt.

Reply
Rebecca

Personligen skulle jag nog säga att det du skriver är det USA vill att vi ska tro. Fidel Castro var inte hatad av all i Kuba, inte ens i närheten, han kämpade mot kapitalismen som idag gör så många rika rikare och fattiga ännu fattigare.. Kuba har fått mycket positivt från Castros regering
(som antagligen varade alldeles för länge) som utbildning, Kuba har några av de bästa universiteten i hela latinamerika, statliga tjänster, etc.. Kuba’s Kommunism blev attackerad direkt och klassad som diktatur bara för att USA var i krig med Sovietunionen, USA invaderade till och med Kuba utan provokation och gjorde allt för att smutskasta kommunismen, Castro och Kuba. Visst, Kuba förbjöd att vara emot dem, ingen frihet, blablabla, men hur mycket frihet har man i USA om man nu ska jämföra.. De kanske tror att de har det men de är manipulerade till 100% av media och vad media/politikerna vill berätta för dem/vill underhålla/vill ändra på…. Det är inte heller frihet. Man brukar säga att “The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don’t have to waste your time voting.” Poängen är, läs på, there are two sides to every story (och vi i Sverige hör tyvärr oftast USA’s sida), och glöm inte allla de frihetskämpar som var Castro-fans, vänner eller kollegor, t.ex Che Guevara.

Reply
Victoria

PS. -att du tycker att det är lite “haha” att du har dåligt wi-fi på Kuba är faktiskt provocerande.

Gör något då – ta ställning för folket och för införandet av demokrati o stället för att skratta åt att diktaturen inte möjliggör internet för sina medborgare.

Reply
Frida

Er det noen som vet hvilken modell skjørtet (kjol?) er i? Finner det ingen steder :/

Reply
Annie

Håller med Victoria om Kuba ovanför. Folket lider på många sätt och varenda killkompis (5 stycken iallafall) har utnyttjat kvinnor, som fått betalt i hygienartiklar för sex. Just dem fem reser fortfarande dit för att det är enkelt att få “vagina”. Titta bakom turistfasaderna, sedan är kubaner jättegenuina, känner många, men dem avskyr oftast turister i smyg… dem är trötta på hur det varit i så många år…
Kram….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*