• header

FIJI

In collaboration with Ivyrevel: Wearing the Fiji bikini from Ivyrevel (I’m wearing size S both pieces)

God morgon! Klockan är snart 10 här och jag ska snart in till hår & smink. Eftersom att jag började tidigt igår så fick jag lite sovmorgon idag, fick äntligen en ordentlig nattsömn (sov nästan 9 timmar!) så nu mår jag prima. :-) Idag är sista dagen här på Kuba och vi fortsätter plåtningen. Igår plåtade vi på stranden hela dagen (ska bjussa på massa bilder när jag kommer hem) och idag blir det city! Så peppad, har verkligen sjukt kul här med hela gänget!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kila upp till rummet. Puss, ha en underbar helg!

// Good morning! It’s 10 am here and I’m just about to go to the hair and make up room. I had a later call time today since I started super early yesterday, I finally got a proper night sleep (I slept almost 9 hours!) so I feel perfect now. :-) Today is the last day here in Cuba and we will continue the photoshoot. Yesterday we were shooting at the beach all day (I’ll give you lots of photos when I get back home) and today we’re shooting in the city! So excited, I’m having so much fun with this team!

Now I’m gonna finish my coffee and go up to the room. Have a lovely weekend! xx

22 Comments

Rasha

Kenza kan inte du skriva något om hur man vågar öppna sitt hjärta för någon?

Reply
Emilia

Hej Kenza :)

Undrar verkligen vart ditt halsband är ifrån? Skulle jättegärna vilja veta, det är så fint =)

Ha en fin helg!

Kram

Reply
Katarina lundgren

Hej.
Jag heter Katarina Lundgren och är bloggare. Jag har även ett stort intresse för fotografi och foto. Min fråga är vad du har för kamera och objektiv. Jag har en Nikon D3100 och är ganska nöjd med den, men din verkar mer ljusstark och fångar ljuset och kvalitén på ett bättre sätt. Det skulle vara rikigt bra och roligt om du kunde svara på min fråga då jag ska köpa ett nytt objektiv. Och om du svarar på frågan, får du gärna skriva priset om du kommer ihop.

Mvh
Katarina Lundgren

Reply
Hafsa

Beautiful pictures! I love this new bikini, where are the glasses from please ? :))

Reply
Alma

Jag har ett litet låttips till dig kenza! Jag läste igenom låttexterna till (underbara) Mac Demarcos nya skiva på Genius, och beskrivningen av låten Watching him face away fick mig att tänka på dig och tyyyp vad jag tänker att är det du kanske går igenom/har gått igenom med din pappa. “Mac plays tug-of-war between calling his father, seemingly to say goodbye, or letting him “fade away” with no closure from Mac– the ultimate revenge for an absent father. Mac’s dad had recently been diagnosed with cancer, causing him to come back up into Mac’s life. This song has at least something to do with that”

Oavsett är det en fin låt! Ha det bäst <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*