• header

TODAY’S

KenzaZouiten_patent_st-2 KenzaZouiten_patent-3 KenzaZouiten_patent_c-1 KenzaZouiten_patent-1 KenzaZouiten_patent_st-1 KenzaZouiten_patent-2

Shirt from Zara // skirt from Other stories // Puma sneakers // Gucci bag // sunglasses from Prada

Jag är ensam ikväll vilket jag inte har varit på jäääkligt länge, och jag måste erkänna att det känns lite skönt. :-) Köpte med mig indiskt påväg hem från träningen och efter en snabbdusch så slog jag mig ner i soffan med mat och laptop. Jag hinner aldrig kolla mina serier (som jag kollar utan Aleks) så kollar ikapp lite nu!

Vet ju att ni älskar serier lika mycket som jag så här har ni tips på två serier vi börjat kolla på: Handmaid’s Tale på HBO – den är rätt störd så om man är känslig kanske man mår lite dåligt. Girlboss på Netflix – handlar om Nasty Gal’s grundare Sophia och hur hon byggde upp sitt företag. Visste redan en del om hennes historia men har ej läst hennes självbiografi som serien är “löst baserad” på. Iallafall, serien är SJUKT rolig! Älskar karaktärerna. Dock är avsnitten bara 30 min långa så man slukar säsongen snabbt.

// I’m alone tonight for the first time in a really long time, and I have to admit it feels pretty nice. :-) I bought indian food on my way home from the gym and after a quick shower I sat down on my couch with food and my laptop. I never have the time to watch my series (the one I watch without Aleks) so I’m catching up now!

I know you guys love series as much as I do so here are two new series that we’ve started watching: Handmaid’s Tale on HBO – it’s pretty fucked up so if you’re sensitive you might feel bad. Girlboss on Netflix – about Nasty Gal’s founder Sophie and how she started her company. I already knew a bit about her story but I haven’t read her book which the show is based on. Anyway, Girlboss is SO freaking funny! I love the characters. The episodes are only 30 minutes long though so you finish the season fast.

32 Comments

Holly

I would recommend watching 13 Reasons Why on Netflix. It’s very intense but really makes you think!

Reply
sofiasmode

Tack för tipsen! Visste inte att det fanns en Girl boss serie, har läst boken och den är såå inspirerande! Ska definitivt kolla in serien nu :-)

Reply
Amber

I’ve been meaning to watch Girlboss! I’ve also been watching seasons 1 and 2 of Twin Peaks now that the revival is coming soon. Have you seen Big Little Lies yet? I can’t remember if you wrote about it or not but it’s SO good!!

Reply
Phoebe

Kenza, can you please design a shearling jacket for Ivyrevel, for winter season? I have always loved Ivyrevel, and I believe you’ll produce the most beautiful shearling biker jacket!! I will totally buy it :))

Reply
Katie

Hi, can you please tell me the style number of your Prada sunglasses? I know they are older but I may still be able to find them.

Thank you so much!

Reply
Neesha

Hi Kenza! First of all, I love your blog and you are one of my favourite blogers. I would like to know which camera do you use for taking pictures on the blog?

Reply
Sophie

Girlboss är så beroendeframkallande! Länge sedan jag skrattade så mycket åt en karaktär!

Reply
Jenni

Har också sett Girl Boss, den var så otroligt bra och kul! Hoppas på en andra säsong, man vill bara se mer av Sophia :)

Reply
Steph

Åh, The Handmaid’s Tale! Det är en sån serie som gör en så arg men samtidigt går det inte att sluta titta på den!

Reply
alice

en sak jag finner intressant är att the handmaid’s tale anses ske i en “dystopi” när sanningen är den att det enda skälet att den marknadsförs som det är för att det är vita kvinnor som utsätts för det. det är inte en dystopi, det är verkligheten. det är så världen är just nu. kan inte se den då jag är en extrem empat men den är otroligt viktig. hoppas många som ser den får sig tankeställare om patriarkala maktstrukturer i dagens samhälle.

Reply
Malin

Är kjolen köpt nyligen? Skulle du kunna länka, försökte leta men hittade den inte. Tack!

Reply
noor

I did this hairstyle today! Perfect for this HOT HOT weather! And than next week it is very cold. Typically Belgium.

Reply
doraa

i recommend you The Peaky Blinders ,a super cool tv series that both you and Aleks would enjoy (he maybe more hahaha) its so addicting, give it a try. kiss

Reply
Sabina

Vart kan man hitta skorna? Letat överallt men kan inte hitta på Pumas egen hemsida heller..? Tacksam för svar:)

Reply
Cecilia

Jag älskar verkligen din stil, behöver uppdatera min sommar garderob. Vad heter skjolen från Other Stories? :)
Skulle vad så snällt om du svara!

Reply
Mona

Vad har du för storlek på tröjan? :) Osäker på vilken storlek jag ska ta xs eller s?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*