• header

PHOTOSHOOT DAY

bloggbild

On set at today’s photoshoot!

Hej bloggen! Har lunchpaus och passar på att uppdatera här. Idag plåtar jag för Glossybox hela dagen! Så himla kul att vi gör ett samarbete igen, det blev ju så bra sist. :-) Håller nog på här till 4 och sedan ska jag hämta upp Ines som jag ska passa ikväll. Har aldrig haft henne ensam innan så det ska bli kul. VALPMYS!! Tydligen är jag (och Aleks) de enda utomstående hon hunnit bli helt trygg med, känner mig ärad. ;-)

Nu ska jag äta upp min falafel och sedan fortsätta plåta. Puss!

// Hey guys! I’m having a lunch break now so I thought I could update here. Today I’m shooting for Glossybox all day! So much fun to collaborate with them again, since it turned out great last time. :-) I think we will be done at 4 and then I’m gonna pick up Ines and look after her tonight. I’ve never had her alone before so it’s gonna be fun. COZY PUPPY TIMES!! Apparently me and Aleks are the only ones outside family that she is completely comfortable with, I feel honored. ;-)

Now I’m gonna finish my falafel and then continue the photoshoot. xx

27 Comments

Elin

Vad har du för bh eller så under den tröjan? Har en likadan (typ) men vet inte vad man ska ha under! Allt synd ju x)

Reply
Sandy

You look always awesome !!! Kenza can you please tell me your secret how can i get so white teeths like yours? Greetings from Germany

Reply
Magdalena

Hej Kenza, karriärkvinnan nummer ett!
Kan du inte skriva, eller varför inte gör en vlog, om din/dina karriär/karriärer? Berätta mer om dina jobb, hur det började och vad du egentligen gör om dagarna? Skulle vara så intressant och kul att läsa/höra om.
Du verkar vara en genuint god och vänlig människa till skillnad från så många andra som satsat på karriärer (har själv haft chefer som varit mer elaka än trevliga) så hade varit så kul att höra hur du gjorde :)

Ha en fin dag!
Kram

Reply
Alexandra

Hej fina! Vart är byxorna och toppen ifrån? :) As mysig outfitta(a) xD P.S. Ska flyga ner till Aussie inom kort, har du bra flygtips? Vet att du också ”älskar” att flyga så please give some advice girl! KRAM!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Toppen från NLY Trend och jeansen är från Levis! Det bästa är att sysselsätta sig under flygningen.. Filmer och serier, då glömmer jag att jag sitter på ett flyg. Och sen sova såklart, så går tiden fort. Jag brukar se till att jag är trött när jag sätter mig på ett långflyg så att jag kan sova. :-) Trevlig resa!! xx

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Levi’s nya modell 501 slim eller skinny eller vad de nu heter hehe. Kram K

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*