• header

THURSDAYLast night babysitting Ines. Don’t know if that’s a satisfied a smile or a scared smile? hahaha

Hej bloggen! Sitter just nu hos Marre och fräschar till håret. Har haft lite löshår i den senaste månaden pga plåtningar (vill ha lite fylligare hår då), men nu tar jag ut det och låter håret vila fram till bröllopet. Ska även klippa några centimeter, det behövs!

När jag är klar här ska jag möta upp Aleks för en lunchdejt i solen. Det är 20 grader idag och jag har kjol på mig! Och ingen jacka! Woho! Resten av dagens ska jag jobba på kontoret och ikväll ska jag möta upp Dani för ett träningspass följt av middag. Mys!

// Hey guys! Right now I’m at Marre’s getting my hair done. I’ve had some extensions in the last month because of photoshoot a (I like having a bit thicker hair for that), but now I’m taking it out to let my hair rest until the wedding. I’m also cutting a few centimeters, I need that!

When I’m done here I’m gonna meet up Aleks for a lunch date in the sun. It’s 20 degrees today and I’m wearing a skirt! And no jacket! Woho! The rest of the day I’m just gonna work at the office and tonight I’m gonna meet up with Dani for a workout and a dinner. Nice!

9 Comments

Alessandra

Hej Kenza, tack för en jättebra blogg! Jag slogs bara av en tanke när jag läste det här inlägget. Jag förstår att alla tycker att det är kul att göra sig fina och att alla har sina skönhetsideal och beautyrutiner, men jag tycker att det är lite tråkigt när man på flera håll i samhället uppmuntras till att ändra sitt naturliga utseende för att se vackrare ut – fylligare hår, brunare hy, vitare tänder, mindre kroppsbehåring etc. Kan vi inte bara nöja oss med att uppskatta den skönhet vi har?

Reply
Ebba

Hahahaha! Skrattade på riktigt rakt ut framför datorn när jag scrollade ner och såg närbilden på hunden!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*