• header

OOPS….

zara-1

Uttråkad Kenza som går in på zara.com….. Det bådar aldrig gott, haha. De har ju så himla mycket fint! Tillslut kom det upp ett felmeddelande för att jag hade för mycket grejer i varukorgen, då var det dags att rensa lite kände jag. Iallafall, ni brukar ju gilla när jag visar upp vad jag köpt så här kommer lite av det jag beställde! Först ut är klänningen ovan. Är ju som ni märkt helt insnöad på ränder just nu och den här klänningen var ju bara FÖR fin. Älskar skärningen och att den är asymmetrisk nedtill. Jag kommer bära den med sneakers till vardags!

// A bored Kenza who enters zara.com…. That can never be good, haha. They have so much pretty stuff! In the end a thing popped up saying I had too many items in my bag, so I felt that I had to remove some stuff. Anyway, you usually like when I show you what I’ve been shopping so here are some of the stuff I ordered! First up is the dress above. As you might have noticed I’m completely hooked on stripes at the moment, and this dress was just TOO pretty. I love the cut and the asymmetric skirt. I will wear it with sneakers on a summer day!

zara-8

En annan favorit denna sommar är denim och framför allt jeanskjolar. Det är helt enkelt mer bekvämt än de tighta jeansshortsen som alltid klyver en itu när man sätter sig ner, haha. Jag kommer bära den med randigt som på bilden, samt med vit off-shoulder topp för den romantiska looken.

// Another favorite this summer is denim and especially denim skirts. It’s simply more comfortable than those tight denim shorts that makes you split into half when you sit down, haha. I will wear it with stripes like in the photo, and with a white off-shoulder top for that romantic look.

zara-7

En knallgul baddräkt! Beställde den även i rosa. Älskar färg på stranden!

// A yellow swimsuit! I also ordered it in pink. I love wearing bright colors at the beach!

zara-2

Stora örhängen har ju alltid varit lite av min grej, men det är på sistone som jag vågat på mig statement-örhängen även till vardags. Gillar att blinga till de enkla looksen!

// Big earrings has always been a bit of my thing, but it wasn’t until lately that I started to wear statement earrings even for an everyday look. I love to bling up those casual outfits!

zara-4

Mer ränder. Har mest blå- & vitrandiga plagg i min garderob så nu ville jag addera lite rött. Den här blir perfekt att ha med till Montenegro i juni.

// More stripes. I have mostly blue & white striped pieces in my closet so now I wanted to add some red. This one will be perfect for Montenegro in June.

zara-5

En helt magisk blommig klänning som jag INTE klickade hem. Den sålde slut innan jag hann till checkout. :-( Såg att den fanns kvar i butik i stan så kanske spanar in den imorgon. Älskar ryggen, de smala axelbanden samt volangerna framtill. Hade den inte varit fin på midsommarafton?

// A magical floral dress that is NOT on it’s way to me. It sold out before I got to checkout. :-( I saw that they still have it in store so I might have a look at it tomorrow. I love the back, those thin shoulder straps and the frills in the front. Wouldn’t it be pretty for midsummer’s eve?

zara-3

Mer bling och mer färg! Tänk så fint till vitt och denim.

// More bling and more color! Imagine how pretty with white and denim.

zara-6

Och så ett sista randigt plagg (som jag visar er iallafall, beställde 3 randiga grejer till hehe), en skjorta som går att bära på flera olika sätt. Tycker denna variant där de knutit armarna runt midjan var lite cool, men jag kommer nog bära den nerhasad på axlarna.

// And one last striped item (well that I show you, I ordered 3 more striped items hehe), a shirt that you can wear in several different ways. I think this option with the arms tied in the waist was a bit cool, but I think I will wear it off-shoulder.

28 Comments

Sandy

Blir ganska provocerad av din masskonsumtion. Tänk till lite, snälla!:(

Uttråkad och köper massa skit?! Jag får dåligt samvete av att köpa ett eller två plagg som inte används…. Får du aldrig dåligt samvete över ditt ekologiska fotavtryck?

Ingen miljötönt, utan en helt vanlig Svensson som vill världen gott.

Reply
Sandy

Nej, absolut inte! Jag skrev bara så för att min kommentar inte ska viftas bort pga det. Att kommentaren inte tas på allvar för att jag är ett nättroll eller “trädkramare”.

Bra att fler håller med!

Reply
Anni

Jag känner precis likadant. Jag blir provocerad av att när man är uttråkad så överkonsumerar man- och man, Kenza, är medveten om att man överkonsumerar men verkar inte bry sig? Den förorenade miljön och de fattiga människor skulle nog tycka väldigt mycket om det levnadssättet som påverkar dom och inte oss.

Reply
Camilla

Fast jag fattar inte.. För mycket i varukoegen? Vilket företag vill inte sälja så mycket som möjligt? Är väl bara att packa och packa och skicka i ett par tre olika ordrar, tjänar ju skitmycket pengar när någon som har råd handlar så mycket! Jag menar du skulle säkert inte köpt allt men tycker ändå det är sjukt att ett företag själv bara “nä nu köper du för mycket”0

Reply
Sandra nordin

Skulle behöva hjälp att sprida ett inlägg i hopp om att nå rätt person. Läs hela inlägget på Facebook “Sandra Nordin” eller gruppen “Sandras framtid”. Om EN person med många följare kan dela mitt inlägg så bör det räcka ❤️

Idag fick jag ett beslut som gjorde att hela min värld rasade samman. Jag har nu blivit nekad från två försäkringsbolag.

Jag hade kunnat rycka på axlarna och gå vidare men jag kan inte det när det rör hela min framtid. Jag fick blodproppar i lungor och ben 2007. Jag fick då 1% invaliditet och 8000kr från Salus. Detta för att täcka blodförtunnande sprutorna jag måste ta resten av livet. Dom har kostat mig 8000kr för MÅNGA år sedan. Problemen fortsatte.

Förra året fick jag min diagnos EDS. Idag har jag ortoser på hela kroppen och jag blir sämre för varje dag. Min jävla klocka tickar. Jag vet att jag kommer att hamna i rullstol någon gång och det har jag accepterat. Men jag har en sjukpenning på 5000kr i månaden och jag är mamma. Jag MÅSTE kunna köpa dom hjälpmedel jag behöver och jag har inte råd med min sjukpenning. Jag behöver TID på mig men jag går bakåt varje månad och hinner ALDRIG återhämta mig.

Jag orkar ingenting. Jag har inget liv. Jag ska till värmen för att nypa det sista jävla halmstrået för att se om det hjälper. Men jag orkar inte detta. Jag orkar inte bråka med försäkringsbolag – det finns ingen ork, kunskap, tid eller energi.

Jag behöver hjälp med två saker. Min journal är lika tjock som en Harry-Potter bok. Jag behöver hjälp att hitta någon som kan gå igenom hela min journal, lusläsa försäkringsbolagens villkor. Vissa med EDS har blivit nekade, vissa beviljade.. dom verkar dra lott. Jag fick nitlotten. Jag behöver gå till en privat läkare, göra en privat utredning och även få ett LÄKARUTLÅTANDE. Jag behöver även få veta vilken typ av EDS jag har. Men det kostar pengar. Mycket pengar. Jag behöver även anlita en advokat. Nu. Jag orkar inte ringa ett enda samtal till. Jag ska på utredning för mitt hjärta snart och jag väntar på att ortopeden ska ringa för att diskutera operation av mina höfter. Det finns privata läkare utomlands som har stor erfarenhet av EDS och som kan utreda och skriva intyg. Men jag behöver ta mig dit och jag behöver hjälp att finansiera besöket.

SNÄLLA hjälp mig att sprida detta inlägg.

Kanske, KANSKE kan rätt person se det och hjälpa mig. Vill du bidra med en tjuga eller två till detta ändamål?

Swish 0733413547 märk betalningen med LÄKARHJÄLP.

Tack. Det är inte kul att be om hjälp men jag måste, om det inte funkar så har jag iallafall försökt. Hela min framtid står på spel då det inte finns en chans i världen att jag kan återgå till någon form av arbete nu eller inom en lång tid framöver. Jag svimmar flera gånger i veckan, vi vet inte varför. Jag vill leva.. inte bara vara vid liv.

Kan du inte bidra med en peng så blir jag lika glad om du sprider mitt inlägg. Kanske råkar rätt människa se det och kan hjälpa mig. Jag är bara 26 år och ska ha ett helt liv framför mig. Men jag kan inte se det nu.

Läs mer om mitt liv här: http://spanienlivet.se/2017/april/mitt-liv.html#comment

Reply
Ida

Hej! Vill bara säga så du vet att jag har konstant problem varje gång jag ska kolla på ivyrevels hemsida på min Iphone! Vill bara säga för antar att det inte bara är så för mig!<3

Reply
Neele

I feel you!!! Normally when I entered Zara offline or online I can’t decide what buy first. But this season I just can’t find anything. Good for my purse ;)

XoXo from Germany

Neele vom Fashionblog Justafewthings.de

Reply
Amber

I ordered that last one in blue yesterday! That floral dress that sold out is gorgeous as well, you should get it in store :)

Reply
Clara

Hej Kenza!

Jag bläddrade mig bak igenom bloggen, (eftersom att jag missat en del) och på sidan 6 eller 7 har du lagt upp en bild på en fotografering som du hade med Andreas Kock. Klänningen på den bild var TODIEFOR och jag undrar vart man kan hitta en sådan, eller liknande? (Den var svart och vit, djup V-urringad och mönstrad) Tack, kramis!!

Reply
sara

wow i love that first dress. i saw similar on selena gomez and have been trying to find that dress ever since. so thank you so much now its ordered! i wouldn’t have found it without you! xx from finland

Reply
Rosie

Väldigt udda beteende att överkonsumera när man är uttråkad. Jag skriver inte detta för att vara elakt på något sätt men när människor överkonsumerar på detta vis, och inspirerar och motiverar andra att göra likadant (?) så blir jag provocerad. Det är som att se människor, djur och miljö förorenas mitt framför ens ögon men man fortsätter att gå de där stegen i platåskor, väskor, kläder, smink och andra produkter som skadar samma människor, djur och natur som man påstår sig älska. Sjuk värld.

Reply
Sara S

Håller med! Jag tror inte heller att Kenza har en tom garderob, utan snarare hundratals plagg att bära. Varför inte återanvända? Eller gå loss på Myrorna eller liknande? Provocerande som bara den!

Reply
Angie

But that is exactly what H&M and Ivyrevel stand for, overpriced low-end fashion made in china, offered in a very high frequency. They go for quantity instead of quality. If you don’t like it, don’t buy it.

Reply
noor

Lately I am hooked on off shoulder tops too! I hope I will wear it a lot this summer. Speaking of summer, I think this is going to be the best summer ever!

Reply
Bella

ÅH vad kul att ni ska till montenegro i sommar! vi har hus där och jag älskar det <3 så himla skönt land å hänga i på somrarna med sina vänner :) Länkar huset där nere så ni kan kolla vi hyr även ut det ! Älskar din stil å de du beställde så himla mycket <3 kram!

Reply
Lina

Haha folk som skriver att Kenza över konsumerar för att hon nätshoppar….. haha ska man skratta eller gråta, så avundsjuka för att hon har råd Men inte ni. ;) vem shoppar inte kläder wtf ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*