• header

MONDAY LUNCH

KenzaZouiten_strandvagen-2

KenzaZouiten_strandvagen-3

KenzaZouiten_strandvagen-4

KenzaZouiten_strandvagen-1

Lunch with this girl today! 

Måndag och full rulle! Blir kvar på kontoret någon timme till sedan ska jag träna och käka middag med Dani. Vi ses och gör det en gång i veckan, så mysigt. :-)

Smet iväg en stund på dagen idag och käkade en trevlig lunch med Bella på Strandvägen! Det var så himla länge sedan vi sågs så det var verkligen dags, vi hade SÅ mycket att prata om och lunchen tog slut alldeles för snabbt. Jag har alltid varit imponerad av Bella (hennes blogg var en av de första jag läste innan jag själv började blogga för över tio år sedan), hon är otroligt stark och driven och jag tycker att det hon och hennes team gör med LCC är så coolt. Använder själv ett par av deras produkter. :-) Det blev såklart mycket business-snack men även om privatlivet, och hur tufft det kan vara ibland att hantera livet när halva Sverige tittar på och ska tycka till om allt. Vi har ju haft lite liknande resor, från två unga tonårstjejer med familjestrul som valde att gå en lite annorlunda väg (en väg som många var otroligt kritiska till) – till två vuxna kvinnor & entreprenörer med flera företag som omsätter tiotals miljoner. Men framförallt, att vi jobbar med det vi älskar. Jag är stolt över oss. Som Bella skrev: vi grejade det!

// Monday and a lot to do! I will be at the office for one more hour and then I’m gonna meet up with Dani for a workout + dinner. We do that once a week and it’s really nice. :-)

I left the office for a little while today to have lunch with Bella! It’s been such a long time since I last saw her so it was about time, we had a lot to talk about and the lunch ended too soon. I’ve always been impressed by Bella (her blog was one of the first I read before I started blogging myself 10 years ago), she is incredibly strong and ambitious and I think it’s so cool what she and her team does with LCC. I use some of their products myself. :-) We talked a lot about business of course, but also about personal stuff and how hard it can be to handle life sometimes while half of Sweden are watching and want to express their opinion about everything. Our journeys has been a bit similar, from two young teenage girls with family issues who chose to go a different way (a way that many people were very critical about) – to two grown up women and entrepreneurs, owners of companies with turnovers worth millions. But most of all, that we work with what we love. I’m proud of us. Like Bella wrote: we made it!

57 Comments

deOnedd

Jag analyserar ditt inlägg nu, och ställer bara frågor och inte antar eller anklagar dig. Men utifrån ditt inlägg; Så du menar att ni “grejade” det för att ni lyckats omsätta massa stålar på era bolag? Är det att lyckas i livet för att man tjänar pengar? Det var mitt intryck av inlägget….. så därför dessa frågor… Jag vet vart ni kommer ifrån o livet är inte lätt, Inte för mig heller tidigare. Men jag gjorde mina stålar efter helvetes liv me familj osv. Men förlorade också mitt lilla företag. Idag mår ja såå bra för jag känner lycka inombords utan wn super karriär wller super pengar eller super saker… Ja är såglad
för små saker nu.. så för mig är det att jag grejjade det. Bella har obalans mentalt och det märker man att hon genomgår episoder via bloggen.(har också adhd) för mig hade hon “grejjat” det om hon kanske tog paus från allt o fokuserade på sin själ…. nu är inte du lika öppen om dina problem som bella varit så har ingen aning vad som finns hos dig. Men hoppas du förstår min poäng? må väl ;)

Reply
Simone

Så uppfattar inte jag det alls. Hon skrev ju att dom gör det dom älskar. Det är fruktansvärt coolt tycker jag. Har aldrig följt Bella men Kenza har varit så fin hela vägen. Mitt liv liknade Kenzas när jag växte upp med inga pengar, en alkoholiserad pappa och allmänt struligt. Utsatt för allt möjligt. Jag känner också att jag grejade det! Jag lever. Jag har ett stabilt liv. Jag har ingen karriärsdröm så för mig är mitt liv jag lever nu att jag “grejade de” precis som du känner att du funnit ditt liv och det är ju det viktigaste. Att en själv är nöjd med vart än är eller är påväg :)

Reply
Bianca

Nej, inte för att de omsätter massa stålar. För att de är Sveriges blogg-queens, de hade alla odds mot sig men lyckades ändå slå igenom. De satte blogg-trenden på kartan för svenska teens, och har gjort framgångsrika, vackra och otroligt drivna entreprenörer av sig själva. Handlar inte om cashen, men de skadar nog inte heller.

Reply
Andrea

Fasen så glad jag blir! Att ni två hejar på varandra istället för att se varandra som konkurrenter! Heja er <3

Reply
Joanna

Vet inte om man får lämna en sån här kommentar men söker efter en klänning som nelly hade förra sommaren, floating form gown som tillhörde ophelia kollektionen. Skulle behöva den inför ett bröllop. Så e de någon här som inte använder sin så köper jag den väldigt gärna. [email protected]
Mvh

Reply
noor

Inspiration article. There’s so much I want to do now. Now I know what working means: it’s like your second home, something you live for, where you can put your passion in it… I really think that I’ve made a wrong decision of my study after all these years. Anyone with the same story?

Reply
Dixi Wonderland

Va roligt att ni träffades :D Måste vara skönt att kunna prata med någon som verkligen vet exakt vad man själv går igenom och kan ge råd.

Reply
Reham

Hej Kenza!
Kan inte du snälla skriva var hela din outfit är ifrån? kanske länka? älskar den!!
Tusen tack!!!

Reply
Sanna

Hi! :-)
Where is your top from? Soo pretty!
Can you tell us about your family issues?

Reply
Sofia

Du verkar så mycket ärligare än Bella. Mycket verkar vara yta och tillrättalagt i hennes blogg.

Reply
Josefine

Inte ok att ställa kvinnor mot varandra på det sättet Sofia. Om det nu skulle vara yta och tillrättalagt i Bellas blogg, skulle det vara fel? Det är hennes blogg och hennes val. Tror inte att du heller hade skrivit ut precis allting om halva Sverige läste dina texter, tror inte att någon hade gjort det. Bara en liten tanke, för det är verkligen inte schysst att höja/komplimentera en kvinna genom att sänka en annan.

Reply
My

Såna inspirerande och förebilder rni två kvinnor är. Det ni hör och gjort har varit en sån rolig resa att följa.

En dag ses vi på toppen?✌?️

Keep up the good work❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*