• header

WORKOUT DATE

Yesterday’s workout with Dani at Be.Core! I’m wearing tights from Puma, top from Nike.

Jag och Dani har som tradition att ses iallafall en gång i veckan och köra ett Megaformer-pass ihop följt av middag efter. Det passet är tufft som fan och det är lite svårt att gå dagen efter, men de 50 minuterna som passet varar går sjukt fort. Det är faktiskt mycket roligare än “vanlig” styrketräning, som annars har svårt för. Och så är det ju såklart mycket enklare att komma iväg när man kör med en kompis. :-) Efter passet igår satte vi oss på thairestaurangen bredvid och käkade räkgryta, precis som varje vecka!

Idag gick jag hem från jobbet tidigt för jag kände mig inte bra alls, var jättetrött och hade ont i magen. Så har vilat nu på eftermiddagen (“vilat”… kollade på 2 avsnitt SKAM hehe) och ställt in dagens träning. Ska istället lägga mig i ett varmt bad nu och köra inpackning, ansiktsmask och allt sånt inför morgondagens plåtning! Hoppas verkligen jag är piggare då för vi ska plåta och filma kampanj hela dagen.

// Dani and I have a little tradition, we meet at least once a week for a Megaformer workout + dinner afterwards. That workout is really tough and it’s a bit hard to walk the day after, but those 50 minutes goes by really fast. It’s actually way more fun than “regular” strength workout, which I don’t like at all. And of course it’s so much easier to do it when you do it with a friend. :-) After the workout yesterday, we sat down at the thai place nearby and ate shrimps in coconut milk, just like every week!

Today I left work early because I didn’t feel well at all, I was so tired and had stomach cramps. So I’ve been resting in the afternoon (“resting”…. I watched 2 episodes of SKAM hehe) and also cancelled today’s workout. I’m gonna take a hot bath instead and do face mask, hair mask and all that for tomorrow’s photoshoot! I really hope I feel better tomorrow because we’re gonna shoot and film campaign all day.

14 Comments

Cecilia B

Hejj Kenza!

Jag har beställt kläder från IVYREVEL och nu passar inte toppen, kan man skicka tillbaka den då och beställa en i en större storlek eller måste jag lägga en ny order då? Och om man skickar tillbaka allt och har valt faktura, behöver jag betala fakturan då? Eller försvinner den?

Mvh cecilia

Reply
May

Kenza I’m wondering how many hours of sport you are doing in a week?
And what kind of exercice do you regularly do?
Well do you have a sport routine?

It would be amazing that you post an article about it.

See you

Reply
Josefin

nu är det ända jag tänker på här att jag måste veta vilken thairestaurang? haha

Reply
Aurora

Hej Kenza! Jag har följt dig sedan starten och måste bara säga att du fortfarande är en av mina favoritbloggare. Du verkar vara en så himla fin människa och du sprider positiv energi. Jag blir så glad när det går bra för dig och du har även fått mig att må mycket bättre när allt känns piss. Stort tack! Jag förstår att du har mycket nu (speciellt med bröllopet coming up!!!), men det hade varit jättekul om du ville ha en frågestund snart igen? Kanske svara på frågorna i en video som sist? Kram!

Reply
Maria

What’s your favorite season? I’m in love with season 3, the guys seems to really love each other and their connection looks so real! Who you like more – Isak or Even? :)

Reply
casandra

Hej ! Läste här om dagen att du sväller när du äter pasta och nu att du har otn i magen och är trött. Vet inte hru det brukar vara men kan tipsa om att hålla dig borta från gluten ett tag och se om det blir bättre :) kram

Reply
Christie

Strength training would do wonders for your type of physique. You should stick with it.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*