• header

SECRET SHOOT

blogg1  blogg3

Top HERE (adlink) // jeans from H&M // shoes from Fenty x Puma // jacket from Ivyrevel

En liten snabbuppdatering från Skyddsrummet där dagens hemliga plåtning håller till! Vi har varit igång sedan 8 imorse och nu har vi lunchpaus innan vi ska iväg till nästa location, vilket är en fotostudio. Ska se till att få i mig käk nu så att jag orkar hålla igång hela dagen! :-) PS. ASTAGGAD PÅ DENNA KAMPANJ!! Resultatet får ni se i höst!

// A little quick update from Skyddsrummet where we’re shooting today’s secret campaign! We’ve been here since 8 this morning and now we’re having a lunch break before heading to the next location, which will be a photo studio. I need to get some food now so that I can keep my energy up all day! :-) PS. SO EXCITED ABOUT THIS CAMPAIGN!! It will be out this fall!

41 Comments

Louise

Älskar dina H&M-jeans! Om du hittar dem på hemsidan, skulle du kunna länka de då? Eller ett par liknande

Reply
Daniella

Hej Kenza! Jag har en fraga om dina läckra Jeans! älskar dem, sa snygga! skulle vilja veta vilken modell de är och om de finns i andra färger! Jag bor inte längre i Sverige men de kanske har de här i Belgien eller i Spanien dit jag aker tillbaka om en manad! Tack sa mkt i förhand och du inspirerar verkligen, jämt, varje dag! Kram

Reply
Hanna

Snälla kan du länka till toppen från Asos? Det är omöjligt att hitta den …
Det känns lite trist då de enda gånger du verkar länka till något plagg är när du får betalt för det – adlink, sponsorship, etc…

Tråkigt :(

Reply
sallie

Usch så nyfiken man blir! Menmen, vill bara säga att du har en sjukt inspirerande blogg, man kommer tillbaka hela tiden och bara skrollar och skrollar tillochmed när man sett de flesta inläggen redan. Så fint!

Reply
fan

elsker bloggen din og deg! lurte på når den neste videobloggen kommer ut? ser frem til å se de hver gang <3

Reply
Maria

Varför säga location istället för plats när det handlar om plåtningar? Undrar det varje gång haha.

Reply
Aleica

Kenza, we are waiting for your Sunday vlogs so much!) Please please do an apartment tour of yours and Alex’s new apartment! Every day-routine are also so interesting, like you bring us into your life ❤️

Reply
Annie

Hej,
Undrar över storlek i toppen, liten stor? Om man inte vill att det sitter ALLT för tajt?
/Annie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*