• header

GLOSSYBOX LIMITED EDITION – CURATED BY ME

– In collaboration with Glossybox – 

KenzaZouiten_myglossyboxKenzaZouiten_myglossybox_3

Glossybox Limited Edition curated by Kenza Zouiten is here! 

Äntligen är det dags att berätta för er att jag har varit med och tagit fram en superlyxig Glossybox! Ni kanske minns att jag frontade deras december-box förra året? Jag tyckte det var så himla kul att jobba med dem och ni verkade uppskatta det också, så jag frågade om jag fick vara med och ta fram en egen box. Och det fick jag!! :-)

Ska vi börja med själva boxen då? Jag ville att den skulle kännas enkel och stilren, så den fick bli vit med guldiga linjer på. Och så min lilla diamant på såklart, för mig symboliserar diamanten styrka och oövervinnlighet och det är något som både jag och Glossybox vill lyfta fram så självklart skulle diamanten vara med på ett litet hörn! Jag tycker boxen blev väldigt fin, jag kommer spara min och förvara saker i.

Men jaaaaaja sluta tjata om lådan, vad finns det iiiiii?! Jo, 7 lyxiga skönhetsprodukter till ett värde av 1100 kronor! Jag har varit med och valt ut produkterna och det är produkter jag själv tycker om, produkter för att skapa den typiska “Kenza-looken” hehe. Som vanligt så är innehållet en överraskning, men jag kan avslöja att en av produkterna är den omtalade hår-räddaren Olaplex no 3 (bara den är värd 269 kr).

Sugen? Boxen kostar 319 kronor men ni läsare får boxen för endast 299 kronor med koden KENZA! Boxen finns i begränsad upplaga så det är först till kvarn som gäller. I GLOSSY Mag som kommer med så finns det en intervju med mig där vi pratar mycket bröllop. HÄR kan ni läsa mer och beställa min box! Hoppas ni gillar den! :-))

// It’s finally time to tell you guys that I’ve been curating a super luxurious Glossybox! Maybe you remember that I was the face of their December box last year? I thought it was so much fun to work with them and you seemed to appreciate it too, so I asked them if I could make my own box with them. And they said yes!! :-)

So let’s start with the look of the box? I wanted it to feel simple and clean, so we made it white with golden lines on. And of course my little diamond is there too, to me the diamond symbolize strength and invincibility and that is something that both me and Glossybox want to highlight so of course we had to have the diamond on too! I think the box turned out really nice, I will save mine and keep stuff in it. 

Okeeeeey stop nagging about the box, what’s insiiiiide?! Well, 7 luxurious beauty products with a value of 1100 SEK! I chose these products together with Glossybox and they are products that I personally like, products to create the typical “Kenza look” hehe. Exactly what’s in the box is a surprise as usual, but I can reveal that one of the products is the popular hair savior Olaplex no 3.

Unfoooortunately (I’m so sorry about this) the box is only available in Sweden. </3
 KenzaZouiten_myglossybox_4

– This post is in collaboration with Glossybox.

39 Comments

Johanna

You look beautiful and stunning as always!
I do hope that it´s just a matter of time (because I bet you have SO much going on in your life right now with wedding plan´s and everything) and not the fact that your blog is going in a “commercial direction”, it would be so sad because you fucking rock on non gaining profit.

I highly admire you! Keep on going strong and independently :)

Xx

Xx

Reply
Johanna

Yeay! Beställde den direkt! kan nog inte bli annat än nöjd med innehåller misstänker jag :) <3

Reply
Sanna

Går denna att beställa till utlandet? Är bosatt i Spanien. Det skulle vara väldigt uppskattat med en liten rad när du har den här typen inlägg samt tävlingar så man vet om det är vits att beställa eller delta ? kram sanna.

Reply
Fanny H

I den engelska texten står det att den bara kan beställas i Sverige. :) Skulle gärna själv ha beställt den men bor i Finland för tillfället…

Reply
Lina

Åh vad kul!! Jag har ändå tänkt att köpa Olaplex (pga blekt till vitt hår) så detta var ett perfekt tillfälle! :D

Reply
Tina

Hej,

en fråga ang webbshoppen, varför står inte klackens höjd på skons beskrivning? Lite irriterande tycker jag..

Reply
Cathrin

Det har jag oxkså tänkt på faktiskt. Ivyrevels skor är sååå fina men jag vill oxkså veta hur hög klacken är.

Reply
Johanna

“Curate = select, organize, and look after the items in (a collection or exhibition).”

Tror nog hon menade curate faktiskt, hon har ju inte “skapat” själva boxen helt, utan säkert mer varit med och godkänt eller föreslagit produkter som den ska innehålla :) Så är det nog i de flesta fall när kändisar “skapar” egna kollektioner av t ex kläder, de designar ju sällan alla plagg från grunden (vissa gör det, tror Kenza gör det) utan är mer ett smakråd eller bollplank för att sedan kunna sätta sitt namn på produkten. Kram! <3

Reply
Johanna

Så roligt! Har beställt en nu. Blev övertaggad när jag läste om din intervju i glossy magasinet. Jag och min fästman, vi gifter oss nästa år ???

Reply
M

På hemsidan har de givit en till spoiler och jag kände bara att nääee nu köper jag den!

Reply
Kristina

Will you make a youtube haul or “monthly/weekly” favorites video soon? :D I love your videos!

Reply
Lillo

Gud vad vacker du är Kenza och verkar även vara så ödmjuk och rolig som person. Hade varit riktigt roligt att få träffa på dig någon gång i livet. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*