• header

A TUESDAY BREAKFAST

KenzaZouiten_breakfast-2 KenzaZouiten_breakfast-1 KenzaZouiten_Breakfast_c-1 KenzaZouiten_breakfast-3 KenzaZouiten_breakfast_st-1

A little Tuesday breakfast with Gabbi! In love with my new sandals from Zara.

Hej hjärtan! Hoppas ni mår fint. Är ni lediga idag? Jag är ledig och solen skiner i Stockholm, vi ska strax iväg och fira Sveriges nationaldag med lite grillning och så! Senare i eftermiddag ska jag iväg på ett event som mina tjejer på Hoss Events håller i, det ska bli kul! :-)

Mötte upp Gabbi imorse för en frukost i solen. Alltid lika mysigt att hänga med henne! Jag tror första gången vi träffades var när hon sminkade mig inför min studentskiva när jag var 18 och sedan dess har vi varit vänner. :-) Gabbi har ju Sweed Lashes som nu även säljs på H&M och vi pratade om att kanske göra ett litet samarbete ihop, så som hon gjort tidigare med bla Ida Sjöstedt och Linda Hallberg. Fransar är ju en viktig del av min look och jag använder alltid Sweed Lashes (singelfransarna) till fest. Vad säger ni, hade ni tyckt att det vore kul med en Kenza-frans? Jag vet precis hur jag hade velat ha dem….

// Hey sweethearts! I hope you’re fine. Today is a holiday in Sweden, I have the day off and the sun is shining in Stockholm. We’re gonna meet up with friends soon to celebrate Sweden’s national day with some bbq! Later this afternoon I’m going to an event that is hosted by my girls at Hoss Events, it’s gonna be fun! :-)

I met up with Gabbi this morning for a breakfast in the sun. It’s always so cozy to hang out with her! I think the first time we met was when she did my make up for my graduation party when I was 18 and we’ve been friends since then. :-) Gabbi is behind Sweed Lashes and H&M (in Sweden) is also one of their retailers now and we talked about doing a little collaboration together, like she’s done before with Ida Sjöstedt and Linda Hallberg. As you know lashes is a big part of my look and I always use Sweed Lashes (the single ones) for party. What do you say, would it be fun with a Kenza lash? I know exactly how I would want them to look….

48 Comments

Lorenna.

KENZA! where is your blouse from? it’s so so so so beautiful! xxx from barcelona :)

Reply
Lola

Your top is so cute! I am obsessed with this outfit, the perfect brunch look! Thanks for the share. Keep up the posts!

Reply
Dixi Wonderland

Ser så härligt ut :D Jag har använt Ardell 105 i över 10 års tid och jag älskar dom :D Men kanske kan byta om det kommer ett par Kenza fransar ;)

Reply
Amber

Ah that’d be so cool! I have eyelash extensions so I never wear fake lashes on top of them but having your own set would be amazing – especially with a friend’s brand :)

Reply
Jey

Hey Kenza!
I’m a new reader and I’m in love with your page!

This was a lovely post and you really look awesome in every of your posts.
<3
Jey

aboutjey.com

Reply
Danijela Anusic

Vart har du köpt skjortan?? Letat överallt, du måste ju skriva sånt ! :P

Reply
Monika

Breakfast look delicious! Love your look too! Especially the top. By the way, great hairstyle and photos. :)

Reply
Charlotte

These pictures are so gorgeous!! You are stunning as usual Kenza :)) I absolutely love how consistent you are with your blog posts, it’s so nice to read a post from you every day! I think “Kenza lash” would be such a fun project and I know I would defiantly get my hands on them!
Love from Switzerland,
Charlotte xx

Reply
Nathalie

Vart är din underbara skjorta ifrån?! Du är ALLTID pang snygg alltså *emoji med hjärtögon*

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack snälla! Den är från Zara, köpt för bara 2 veckor sedan så borde finnas kvar! :-)

Reply
Hedvig

Otroligt fina bilder Kenza!! Vad heter detta ställe ni åt frukost på? Så fräscht och fint med blommor på bordet också <3 KRAM!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*