• header

RED STRIPES

KenzaZouiten_redstripes_st-3 KenzaZouiten_redstripes-3 KenzaZouiten_redstripes-1 KenzaZouiten_redstripes_st-2 KenzaZouiten_redstripes-2 KenzaZouiten_redstripes_st-1

Shirt and shoes from Zara // bag from Prada // earrings here (adlink) // watch from Larsson & Jennings // jeans HERE (adlink)

Fick många frågor om den här skjortan när jag bar den häromdagen, den är alltså från Zara! Rätt ny och finns i flera färger. Gillar den som tusan. :-)

Nu byter jag dock ut den kyliga svenska sommaren och långbyxorna mot sol och värme! Tidigt imorgonbitti flyger vi ner till Montenegro med Dejan, barnen samt våra vänner Ines och Daniel. Vi är borta till nästa söndag och jag har lovat mig själv att verkligen koppla av denna resa. Har några enstaka samarbeten som måste fotas där nere men förutom det så ska jag verkligen ta det lugnt och samla kraft, så att jag är pigg och glad inför bröllopet!

// I got many questions about this shirt when I wore it the other day, now you know it’s from Zara! It’s pretty new and they have it in more colors. I really like it. :-)

Now I’m saying goodbye to this cold Swedish summer and long pants, and hello to sun and heat! Early tomorrow morning we’re flying down to Montenegro with Dejan, the kids and our friends Ines and Daniel. We will be away until next Sunday and I’ve promised myself to really relax during this trip. I have a few collaboration that I have to shoot down there but other than that I’m really gonna relax and reload, so that I feel happy and well rested for the wedding!

30 Comments

Anna

Det gör du helt rätt i fina du ❤
NJUT med din kärlek och dina vänner, lek med barnen och koppla av. Stressa inte för bloggen, Instagram eller andra kanaler… Varför? Finns ingen mening med att sätta sin hälsa och välbefinnande på spel för att pleasea social media och allt som kommer med det. Fuck that. (Älskar dig och din blogg så snälla sluta inte blogga än ??)
Ta hand om dig! Lite D Vitamin, en jädera massa skratt, och god mat and you will FEEL and look STUNNING (as always?) på er bröllopsdag.
All kärlek till dig Kenza ☀
// Läsare sedan sedan 10 år ??

Reply
Tove

Tack för att du tipsade om chimisolglasögonen för ett tag sen. Helt fantastiska är dem! Vill bara ha fler. Typ ett par gula, mums. Men med en CSNbudget får jag hålla mig och njuta av mina nya gröna godingar.

Reply
Marina

Använd mycket solkräm så du inte blir bränd. Inte kul att vara röd som tomat på bröllopet så var försiktig i solen. Du behöver inte känna press på att du måste blogga eller posta på sociala medier som en annan läsare också kommenterade, alla behöver semester så ta semester och jobba inte under din ledighet. Passa på att vila, Kram!

Reply
Bojana

Are they all from Montenegro? I mean Aleks, Dejan and Daniel? Btw, I loooove your outfit ? film a vlog and have a nice time?

Reply
Stina

Hej! Har följt dig länge och undrar bara var namnet Ivy Revel kommer ifrån? Har för mig att du sa att du skulle berätta hur idén till namnet kom till eller du kanske redan gjort det? :) Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*