• header

GUESS SS18 EVENT

Guessevent9 Guessevent10

Me and the russian babes Anyuta and Kristina ♥Guessevent17

One of the most beautiful girls, inside and out – Natascha <3

Guessevent_C-3

On the right – with my fellow half Moroccan Lima!

Guessevent11 Guessevent12 Guessevent6 Guessevent5

Fashion show at Villa Erba

Guessevent_C-2  Guessevent16

Does anyone remember Top Model ;P

Guessevent4Guessevent8

Top from Guess, pants and earrings from Zara, shoes from Schutz, bag from Chanel

Guessevent_C-1 Guessevent2

Photos from the event in Lake Como!

Medan jag återhämtar mig från midsommarfirandet (vi har varit iväg idag på Mirands 7års-kalas men nu på kvällen kör vi pizza och film :-)) så kommer här en massa bilder från Guess-eventet tidigare i veckan! Vi blev först upphämtade med båt, där satt vi och njöt av den magiska utsikten (Lake Como ser seriöst ut som en tavla!) och sippade på lite bubbel. När vi kom fram till Villa Erba tog vi lite bilder vid vattnet med sjön som backdrop innan det var dags för modevisning. Guess visade upp sin SS18-kollektion och även om det riktigt inte var min stil så fanns det ett par godbitar.

Efter visningen bjöds det på middag och den fick 10 av 10. Helt fantastisk pasta, vacker bordsdekoration och ja…..utsikten! Tydligen hålls det många bröllop där och jag är nästan lite avis på de som får gifta sig där hehe. Så satans vackert! Efter middagen drack vi lite drinkar och satt och snackade, och när festen stängde ner vid midnatt så fortsatte vi på vårt hotellrum med en massa folk. De flesta hade vi aldrig träffat innan haha men det är alltid kul att lära känna nya människor! :-)

// While I’m recovering from the Midsummer celebration (we’ve been on Mirandas 7th birthday party today but now it’s time for pizza and movies :-)), here are a bunch of photos from the Guess event earlier this week! First we got picked up with a boat, we sat there and enjoyed the magical view (Lake Como seriously looks like a painting!) and sipped on some champagne. When we arrived to Villa Erba, we took some photos by the water with the lake as a backdrop before it was time for the fashion show. Guess showed their SS18 collection and even though it wasn’t really my style, they had some really nice pieces. 

After the show they had a dinner and I give it 10 out of 10. The most amazing pasta, beautiful decoration and well….the view! Apparently they host a lot of weddings there and I’m almost a bit jealous of those who gets married there hehe. So damn beautiful! After dinner we had some drinks and sat and talked, and when the party stopped at midnight we continued at our hotel room with lots of people. Most of them we hadn’t met before haha but it’s always fun to get to know new people! :-)

23 Comments

Jessika

alltså guuud så fina Kenza.. denna looken och med snebena ser du dödlig ut!!!

Reply
Sanna

Kenzaaa, jag önskar att få läsa en bröllopsupdate! :) Vad har ni kvar att ordna med? Har du funderat något kring hur mycket du kommer att vilja dela med dig till oss läsare om bröllopet när det väl är dags/när bröllopet har varit? Jag är så otroligt nyfiken! :D Även fast man inte känner dig så har man följt din blogg såpass länge att det nästan känns som att man känner dig haha, hur konstig det än låter! Har full förståelse för att bröllopet är en privat tillställning för er & era närmsta men vore så roligt om man fick läsa ett långt inlägg sen med bilder om hur er bröllopshelg var! Önskar er all lycka! :)

Reply
Anna

I was so surprised to see you in our russian models Instagram pics) I thought how lucky they r to meet u! But also I think it’s a great opportunity for our models and bloggers to visit such events. Hope soon I’ll join u, haha))

_____________________________________________________________________
Kisses from ivoryinspo.com

Reply
Jen

Hej Kenza!

Älskar byxorna och jag tror att det är likadana som jag provade häromdagen på Zara men tyckte var alldeles för genomskinliga. Hur löser du sådant? :)

Kram!

Reply
Dagmara

You looked stunning! Btw. Do you remember your photoshoot for Glossybox? I really would like to know where did you buy your cardigan? :-)

Reply
Karolina96

Kenza, what do you use on your face when you are tanned? bare minerals?
Kisses :)

Reply
steff

i follow your blog quite a long time know and this is my first comment..even if you put a big smile on your face- on the latest pictures i feel like you have to fake the smile just for the people and the camera.. i can imagine sharing your whole life isn’t easy at all…i don’t even know why i write this here but somehow i feel like i have to. you also wrote a couple of times you are depressed and just not happy and you don’t know why..well i would be f***** unhappy just because all that social attention doesn’t give you anything at the end of the day..don’t loose yourself to this!i hope you have a wonderful wedding and soon some little baby’s that give you the opportunity to get a break from unnecessary stuff. even if that means i can’t read your blog or watch your vlogs anymore..well i also got better stuff to do if im honest..we all have! nobody can help you flying spread your wings HILF DIR SELBST FLIEGEN!! lots of kisses from austria, steff

Reply
Milena

Någon som kan länkaaaaa toppen som Kenza har på sig?!? Hittar inte den på hemsidan..
tack tack

Reply
Sofia

Letar Ihjäl mig efter byxorna, skulle behöva exakt sånna till en bröllopsfest!! Hittar dom inte på Zaras hemsida, kan du snälla länka ?? Puss kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*