• header

PORTO MONTENEGRO

KenzaZouiten_portomontenegro-4KenzaZouiten_portomontenegro_l-4  KenzaZouiten_portomontenegro_l-3  KenzaZouiten_portomontenegro-5 KenzaZouiten_portomontenegro_l-1 KenzaZouiten_portomontenegro_l-6 KenzaZouiten_portomontenegro-2 KenzaZouiten_portomontenegro_l-7 KenzaZouiten_portomontenegro_l-5

One evening in Porto Montenegro! My playsuit is from Zara, shoes from Superga, bag from Gucci.

Nu börjas det…. Inatt låg jag sömnlös med en miljard bröllopstankar i huvudet. Kom på massor med saker vi glömt och som måste göras och jag kunde inte komma till ro förrän jag hade skrivit ner allt i mobilen haha. En av grejerna vi glömt är utgångslåt efter vigseln. Ni vet, när jag och Aleks lämnar vigselplatsen och våra gäster kastar rosblad på oss. Vill ha en låt man blir glad av, med lite fart i. Har ni nå tips?

Var lagom trött när jag kom till kontoret imorse. Måndag och allt. Klockan är 15 och jag sitter fortfarande och gäspar…. Ska vara kvar här några timmar till och sedan träna ett pass! Har inte tränat på flera veckor så ska försöka komma igång igen nu (så låter jag varje måndag men idag ska jag verkligen inte ställa in haha).

// It’s starting now…. I couldn’t fall asleep last night because I had a billion wedding thoughts in my head. I remembered lots of stuff that we had forgotten that need to be done, and I couldn’t come to peace until I had written it all down in my phone haha. One of the stuff we had forgotten was the exit song after the ceremony. You know, when Aleks and I leave the altar and our guests throw rose petals on us. We want a song that makes you happy, not too slow. Any tips? 

I was pretty tired when I got to the office this morning. Monday and all. It’s 3 pm and I’m still sitting here yawning…. I’ll be here for a few more hours and then I’m gonna go and workout! I haven’t been working out for a couple of weeks so I’m gonna try to get started again now (I say that every Monday but I swear I’m not gonna cancel today haha).

127 Comments

Linda

Marry you med din favvo Bruno Mars! ;) Kommer du dela en film från bröllopshelgen? Jag tror alla skulle vilja se och dela er glädje.<3<3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jag tänkte faktiskt på den!! Jag vet inte hur mycket vi kommer vilja dela med oss, det får vi se efteråt! Lite bilder lovar jag iallafall. :-) Kram K

Reply
Ellinor

Tänkte också på Bruno Mars, men på Locked out of heaven! Ca 2 minuter in där den är som bäst och mest pepp ✌?️ Vet precis hur du känner, hade så mycket listor i huvudet och i mobilen… En klok person sa dock till mig att det är ju bara jag och mannen som vet hur vi tänkt oss, om nu något skulle gå fel, förmodligen skulle ingen annan ens märka om det fattades någon detalj. Allt kommer bli fantastiskt, bästa känslan var att sitta under middagen (när nerverna släppt från vigseln) och bara kolla på alla älskade vänner och familj som gav oss så mycket kärlek!
Stor kram och all lycka!

Reply
Peppermint Dolly

Good for you girl! I swear, regular exercise got me to my wedding sane!! And I was totally the same, the only way I could sleep some nights was to write down everything I was suddenly remembering – because then I knew we wouldn’t forget it. But don’t worry, it’ll all come together before you know it!!

Rebecca
xx
http://www.peppermintdolly.com

Reply
Dixi Wonderland

Ditt huvud i headern är avkapat om man kollar bloggen via Bloglovin. Du får be dom fixa det för det ser jätte konstigt ut att du inte har något huvud :P

Reply
Anna

Hey Kenza! Here’s another summer 2017 bride that thinks she has forgotten a lot, and doesn’t even realize it haha. I would love to hear more about your wedding preparations, as I’m going through the same phase.. Also, you look cute in that striped playsuit!

Sending love! xx

http://www.arcticvanilla.com/

Reply
Jennifer

Vi hade “concerning hobbits” som utgångslåt, den är så mysig och vacker

Reply
Laura

Walking on sunshine! Den hade jag själv valt om inte vi hade haft vigseln i kyrkan ?

Reply
Ioanna K.

Really like the new banner ! your tip on wearing a workout outfit all day so that I dont skip the gym has helped me, so you know what you have to do .hahaha love!

Reply
Kattis

Den första låten som jag tänker på är också “Marry you” med Bruno Mars!
Önskar Er en fantastisk dag!

Reply
Jennifer

En låt jag alltid blir glad av oavsett humör är: overload med life of dillion!
Det tror jag skulle passa bra när ni går ut där man och hustru och är exalterade över ert framtida liv❤️

Reply
Jennifer

Vi gick ut till Pharrells Happy!!! Alla började smådansa och klappa händerna, det var kul!

Reply
Frida

Hej!
Röstar helt klart på Shut up and dance med walk the moon! Texten är perfekt till det syftet! “This women is my destiny” osv.
Kram!

Reply
J

Kenza! Kan du inte tipsa om lite snygga kimonos (till stranden o även hemma) o lite snygga underkläder? Vart brukar du köpa dina favoriter!? Tips!! Kram

Reply
Aleks

Vi hade The Wannadies – You and me song, spolade fram så att den startade vid ca 0.20 (den blir lite seg annars innan refrängen kommer igång). Blev jättebra!

Reply
Jenny

Vet inte alls om den passar ihop med resten av era låtar men Let’s stay together med Al Green tycker jag har fin text.:)
Vore kul att höra vad du valde sen!

Reply
Maria

Vi hade ” Avicii – the days ” som utgångslåt men en annan version. Sök lite på youtube, finns massa bra artister som gör sin egen version av låten.

Reply
Sofia

Love on top med Beyonce
These words natasha bedingfield
Crazy inlove Beyonce
Ive had the time of my life (dirty dancing)

Reply
Emilie

How long will I love you – Joe Thomas! pianoversjon :) såå nydelig
Masse lykke til med bryllup – Hilsen fra Norge

Reply
Carro

Så härligt att få följa dig i dina bröllopstankar! Vi gifte oss nu i maj och hade samma tanke som du: livfullt och glatt som liksom får sätta stämningen för resten av dagen och kvällen. Valet blev tillslut “Shut up and dance” som min svåger körde med gitarr och sång vilket blev väldigt lyckat. Alla klappade takten och tjoade (trots vigsel i kyrkan…) och våra brudnäbbar fick feeling och dansade ut.

Reply
Nellie

Vet inte om det är så jättemycket fart i den låten, men var nyss på ett bröllop och där dansade brudparet ut till Fleetwood Macs Everywhere. Det var fint :)

Reply
Sandra

Vi hade Abba – I do, I do, I do, I do, I do. Väldigt bra låt tyckte vi, en grupp vi gillar, fin låt som passar på vigsel och med lite fart i. Man blir väldigt glad av den (som om man inte är det ändå haha)!

Reply
Kajja

Your Love keeps lifting me higher med Jackie Wilson o six pack
Fick många att börja dansa på vårt bröllop!

Reply
Dessi

Vi gifter oss i november :) och kommer att ha Beyonce – Love on top! Älskar den låten <3

Reply
Frida

Paradise med Coldplay skulle jag ha tagit! Börja en bit in i låten innan refrängen.

Reply
Hlin

Vi valde this will be (an everlasting love) av Natalie Cole som låt att gå ut ur kyrkan till, den var helt perfekt! ❤️

Reply
Sarah

A song that came directly to my mind is Celine Dion & Ne-Yo – Incredible. You should check it out, the lyrics would fit so much :D

Reply
Maria

Vi hade också All You Need is Love med Beatles och det var PERFEKT! Den är snabb och härlig och lycklig, och allt liksom kulminerade i den sángen när vi gick ut! Love it!

Reply
Ellen

Hej! Waiting med Foxworth Hall tror jag hade hade varit prefekt utgångs låt. Ge den en chans, 40 sekunder in i låten blir den så jäkla mäktig! Blir så glad när jag lyssnar på den.

Reply
noor

Beautiful header! The glasses look really great on you! If you are looking for a good song, I can recommend you some songs of the 80’s. It gives you a ‘I feel so good’ vibe.

Reply
Caroline

Gifte mig förra sommaren och vi hade Celebration med Cool and the gang, så mäktigt att tillsammans dansa ut till “Celebrate good times c’mon!”. Alla våra gäster hakade på vilket såklart bidrog till grym stämning!

Reply
Sarah

Despacito (feat justin Biebier) vet att du gillar han & årets sommarhit jue <3

Reply
Amanda

Still falling for you – Ellie Goulding, fick otrolig känsla när den spelades på ett bröllop jag var på förra veckan! ?

Reply
Pernilla

Finns ingen bättre än: Can´t stop the felling! :) Hoppas ni får ett underbart och oförglömligt bröllop!

Reply
Alexandra

Is this new cover photo for real? Your arms are soo big (I mean like a man’s arm, ugly), one of your eyes are small (like cannot be seen awake) the other one is too big.. Your hair isnt that pretty, and that dress is one of my grandma’s closet..

You are THE most beautfiul girl I know. Whyyy do you upload pictures like that for your cover?
Makes no sense.
I follow you for years. You are everything I like about fashion. But pictures like these…. For your COVER?

No self-critic. This pic is ridiculos.

But I’ll be your fan, just not the “lick your ass” type, more the “honest bitch” type.

Cheers
(Guess youll block me, don’t care, I really need to tell you: this pic IS CATASTROPICH. Up to you)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I love that photo of me! I think I look strong, happy and very pretty. :-) Hugs!

Reply
Bella

wow kenza and big arms???? are you fcking kidding me?? kenza has the slimmest arms ever. neither i nor my friends or anyone of the bloggers i follow has such a slim frame as kenza, probably because she has long extremities in general it makes them look even thinner but still…to say such an nonsense is just wrong. and besides that even if you dislike the photo you could have said it in a much nicer way….as a fan of hers…you should have!!!! i actually live after the rule “if you dont have anything nice to say dont say nothing at all” but if you still wanted to share your disapproval of the photo you could have chosen a different way of saying it!!!!

Reply
noor

Wow, why would you zoom in that close to look at Kenza’s face and arm, Alexandra :’))

”You are THE most beautfiul girl I know. Whyyy do you upload pictures like that for your cover?”

What is wrong with the picture? I think you live in a world where everything has to be perfect lol. But unfortunately for you, that world does not exist and that is pretty sad for you.

Reply
Lucia

I can´t believe people are able to write down something like your comment, Alexandra. I think it is totally ill and scary…Bella, I absolutely agree with you.

Reply
hazelette

snacka om en bakåtvänd komplimang… hon tror att hon gör dig en tjänst, så dålig hon är. så där låter manipulativa människor. det är bara dem som kan förstöra för dig Kenza på nätet och i verkligheten. du vet hur jävla grym du är puss

traveller

well, In scandinavia many women have that body shape of what kenza have. maybe not so tall as her, but scandinavians comparing to rest of europe are Not slim but slimmer! Come to uk and see what they eat here and feed the kids with everyday. There is good fat and bad fat!! In this case kenza just happend to gain up in a normal way. Its a blogg for fuck sake of course people notice if something changes on a blogger. If they have new things or or new style or became fat or skinny or being depressed or happy.. scandinavians enjoy and love healthy food . and rather spend more on good restaurant visits than shit.

Reply
Mahtab

Ehm WHAT????? How bad do you even have to feel on the inside to be able to come up with such rude things about someone else who, may I add, did not ask for your opinion. She didn’t ask for your opinion nor your approval. The only thing ridiculous and catastrophic here is your attitude, maybe you should start seeing someone about that. Can’t be healthy to have these negative thoughts inside of you.

Reply
Dd

Smash mouth – i’m a believer! Man blir så glad av den. Skulle passa din personlighet också ☺️!

Reply
Sara

Hmm happy med pharell Williams?? Tkr den ger mkt energi. Hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar, vackra kenza <3

Reply
Sara

Såg dig utanför spårvagnshallarna idag för andra gången och vågade inte hälsa denna gång heller haha. Ville säga att du är superfin och att jag har följt din blogg sedan tiden du använde jordgubbshalsbandet från kyssjohanna som jag var så avis på hahaha <3 hoppas du hade en fin dag! Kram

Reply
Lucia

Love the playsuit! And I think you look absolutely gorgeous on the new banner :).
Guess my fav wedding songs won’t be fitting your theme, but I would totally play Can’t help falling in love by Elvis (I was told “I love you” for the first time afer my bf sang me this song) an La vie en Rose (my all time favourite classic, super romantic. We actually sang this song on our first date, haha). Good luck with wedding preparations! Hugs

Reply
Jessica

Jag tycker att ni ska ta I’d Rather Be With You [Radio Edition] med Joshua Radin!

Reply
tina

Michael Jackson – the Way you make me feel. Starkt intro och skönt beat, en låt med självförtroende.

Reply
Isabel

This will be (an everlasting love) – Natalie Cole. Jag tror den hade blivit helt perfekt! Både mysig, glad och peppig :)

Reply
traveller

you are still beautiful and hot and all that, But I notice lately you gained up?? I always admired your fit body and arms specially. I have same kind of body shape as you. We all get older and gain up differently. But am telling you now; If you wanna keep your slim arms u need to always work them out. I did that misstake to not bother them for 2-3 years cus they always been nice and slim and very nice shape. Now I am soon 30 and start over again. I always stay slim so will you but you do wanna keep those arms tight… Again you have gained up on your arms and face lately.Not your belly but your arms and face. I was thinking of this since your wedding dress already made, so you still fit in to it.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I have never ever cared about gaining or losing some weight here and there and I really can’t understand why you do. I think it’s so silly that strangers tell me that I need to do this and that, when I couldn’t care less if my arms are a bit bigger now than before (nothing I haven’t even noticed, but thanks for telling me!) I’m a grown up woman and very comfortable in my skin so I can handle these kinds of comments, but please be aware of that there are many young girls reading my blog. People like you put pressure on other girls and it’s just so unnecessary.

Reply
Lucia

OMG, @traveller, are you serious?! Your comment is soooo….stupid! Kenza, your answer is just perfect and please, do not care about such STUPID comments…

And the song – Coldplay – Something just like this :-)

Reply
traveller

I said it to be nice. I always used to work out for health and always had great arms. And thought just like you, that who cares. But when you get closer to 30 u will understand what my point of this was. Well I really dont care who is reading your blog. You talking about pressure of young girls out there today? Doubble standard, if we gonna start going in to details of your life style that also put pressure on young girls lol…. Anyway I really wish you the best and good blessings for the wedding. But Following your blog once in a while of course I and many other will notice when you change your haircut, or have a new bag, or how much or less makeup you wearing or in my case I notices you gained up.. Dont take it all
so negative, gaining up dont mean anything bad but your reaction just showed that it is ;-)

Reply
Vera Lein

This is so useless. If you want to talk about sports or other unnecessary stuff please do it somewhere else.

Johanna

Du är alltid lika vacker och stilren Kenza. Jag blir så inspirerad av en sådan skönhet som dig!

Hoppas att allt är bra med dig :)

Kram Johanna

Reply
Michelle

Vill börja med att säga att jag älskar din nya header!! Man ser verkligrn vilken naturlig skönhet du är??

Crazy in Love med Beyonce, röstar jag för!!?
Var på ett bröllop nu i sommars där dem körde “i still haven’ found what i’m looking for” med U2 vilken faktiskt var super roligt??

Reply
Jane

Vi gick ut till Marry You av Bruno Mars på orgel när jag gifte mig förra året, glatt och peppigt men samtidigt fint :)

Reply
Emma

Jag var på ett bröllop där de som utgångslåt spelade “Can’t Stop The Feeling” med Justin Timberlake, vilket var helt fantastiskt! Alla sjöng med och det blev en superhärlig stämning, plus att frasen “Can’t Stop The Feeling” troligen beskriver er lycka rätt bra just då :D

Reply
F

Wow, varför så många elaka kommentarer om dina armar? Ta inte åt dig, Kenza, de är bara avundsjuka på dig. Du är superfin och dina armar ÄR “slimmade”!

Angående låt.. kanske “Love me like you do” med Ellie Goulding? :)

Reply
Emilie

Marry you med Bruno mars var också min första tanke som många andra! Sjukt glad, peppig och passande låt ??

Reply
Felicia

Vi gifte oss i mars och hade “För kärlekens skull” av Ted Gärdestad, vi hade en kvinnlig sångare som sjöng på vårt bröllop och vi bad henne göra en glad och “studsig”version av den, mer som Dannys tolkning men ändå hennes. Och det blev en perfekt utgångslåt, glädje och kärlek! Hoppas ni kommer få er dag precis som ni önskar! :)

Reply
Emma

När min kompis gifte sig hade dem “because im happy” som utgångslåt och det var fantasiskt fint

Reply
Amanda

Jag och min blivande kommer att gå ut till Anywhere med Passenger, den är riktigt glad och fin :)

Reply
Olga

how about .,when a man loves a woman”?:) I haven’t seen this title in other comments and it’s so beautiful song

love from Poland!

Reply
V

lord huron fool for love, älskar den låten sen jag hörde den i serien girls, låten som spelades på deras bröllop!! Så fin & peppig

Reply
Helena

Vi körde “On top of the world” Imagine Dragons som utgångs låt efter vigseln. Den är superhärlig och väldigt passande för den upprymda känslan som infinner sig.
Lycka till med planeringen och hoppas att ni hittar en passande låt.

Reply
E

Maybe some song from a movie you both like?:)

I love your blog and can’t wait to see pics from your wedding! Try not to stress too much, everything will go fine!

Reply
Lena

Nu har ni säkert redan valt sånger men måste berätta att vi gick in till “send in the clowns” med Barbara Streisand och avslutade med “Love and marriage” från Tv-serien Våra bästa År humor all the way ?? Barbara låten är så vacker???

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*