• header

A BOX OF BEAUTY

– In paid collaboration with Glossybox –

KenzaZouiten_glossy-2 KenzaZouiten_glossy_l-1 KenzaZouiten_glossy_l-2 KenzaZouiten_glossy-1

My box (soldout) and the box of the month!

Helt galet att min Glossybox sålde slut på 48h?!?! Wow det hade jag inte räknat med! Så kul att ni som beställde den verkar uppskatta den också, har sett era inlägg på insta som ni taggat mig i. <3

Nu när boxen är ute så kan jag visa er exakt vad som låg i! Produkterna, som jag var med och valde ut, var produkter för att få till min typiska look. Och det var: GLOSSYmag där vi pratade skönhet och bröllop, hårräddaren Olaplex no.3, läppglanset Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins, lermasken Pure Clay från L’oréal Paris, Eyebrow Gel från The Browgal, nagellacket Eternal Optimist från Essie, Eye Candy Shadow Stick från Manna Kardar och sist men inte minst ögonfransprimern They’re Real! från Benefit. En härlig skönhetsblandning helt enkelt!

Deppa inte över att boxen är slut, håll istället tummarna för att det kommer en ny Kenza-box.. ;-) Så länge kan ni ju lägga vantarna på den nya boxen denna månad. Den ni ser på sista bilden! Hur fint är djungelprintet?! Om ni beställer nu så är det djungelboxen som blir er första box, som bland annat innehåller ett torrschampo från Maria Nila i fullsize. Ni måste dock prenumerera på Glossybox för att kunna beställa den. För er som inte vet vad Glossybox är så är det en tjänst där du varje månad får hem en ny box med 5 skönhetsprodukter i som är utvalda för dig. HÄR kan ni läsa mer om hur prenumerationerna funkar!

Och justja, använd koden KENZAS när ni signar upp er så får ni 25% rabatt på er prenumeration! Erbjudandet gäller på alla prenumerationer, eller på första boxen om du väljer löpande prenumeration. xx

// How crazy that my Glossybox was sold out in 48h?!?!?! Wow I did not expect that! I’m glad to see that those who ordered it seem to appreciate it too, I’ve seen your posts on Instagram that you’ve tagged me in. <3

Now that the box is out I can show you exactly what was in it! I selected the products together with Glossybox and we chose products that you need to create my typical look. And that was: GLOSSYmag where we talked about beauty and wedding, the hair savior Olaplex no.3, the lipgloss Instant Light Natural Lip Perfector from Clarins, the face mask Pure Clay from L’oréal Paris, Eyebrow Gel from The Browgal, nail polish Essie Eternal Optimist, Eye Candy Shadow Stick from Manna Kadar, and last but not least the eyelash primer They’re Real! from Benefit. Simply a lovely beauty mix!

Don’t be sad that my box is finished, instead keep your fingers crossed that there will be a new Kenza box… ;-) For now you can put your hands on the new box this month. The one you see in the last photo! How pretty is the jungle print?! If you order now, the jungle box will be your first box, and one of the products in that box is a dry schampoo in full-size from Maria Nila. You have to subscribe to Glossybox to be able to order it though. For those of you who doesn’t know what Glossybox is, it’s a subscription where you get a new box each month with 5 beauty products selected for you. You can read more about how the subscription works here!

And oh, use the code KENZAS when signing up and you’ll get 25% off your subscription! The code is valid on all subscriptions. (the offer is only valid in Sweden and Norway) xx

– This post is in collaboration with Glossybox.

25 Comments

noor

People should know what kind of ingredients L’Oréal chose… ”Good for the skin” or ”Happy face”, yeah right…

Anyway, I like the style of the box and would have ordered one if it had more non-toxic products.

Reply
Amber

Olaplex is the best! I use it once a week and my hair looks and feels so much better, I can totally understand why you put it in your box. The highlights in your hair look gorgeous by the way – where is the flower dress from you’re wearing in that picture on your insta stories?

Reply
Emmelie

Lånade översta bilden till min insta då jag var för ivrig att testa produkterna och slängde förpackningarna ? Hoppas de e okej, taggade dej såklart som ägare av bilden! Tack än en gång för en fantastisk Box!!!!!

Reply
Göteborgsmamman

Åh, Olaplexen hade jag velat testa :) ! Blev så himla nöjd när jag färgade håret med den hos frisören. Skulle aldrig gå tillbaka till ‘vanlig’ färg ;)
Kram fina du <3

Reply
Teo

Månadens box och din box är de bästa sedan jag blev prenumerant för 3 år sedan. Så många och bara bra produkter. Detta gjorde ni bra!!! <3

Reply
Matilda

Helt klart en suverän box! Sjukt nöjd och fick även en bra blush brush med då det tog lite extra tid att få upp boxen till norr. Keep on the good work!

Reply
Lotta

Jag blev jättenöjd över allt i boxen! Jag använder enbart Essies nagellack och då speciellt ” färgen “Eternal optimist” och “Romper room”. Topplacket som medföljde har jag aldrig testat men det har fått bra recensioner på Kicks hemsida. Olaplex doftar underbart och det har jag alltid varit nyfiken på att testa till mitt långa, färgade hår. Clarins läppglans är det BÄSTA läppglanset som finns och luktar underbart av vaniljkola. Loreals nya Pure clay-serie är jättebra, renande ansiktsmasker som jag brukar använda. TOPPBETYG PÅ DENNA BOX!

Reply
Betty

Hej Kenza!

När du gör din tredje box med Glossybox kommer den då vara en “vanlig box” eller en “limited edition”? xox

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*