• header

10 YEARS

DSC05913 jag-och-humlan dsc02799_45361741_45428495 IMG_1661-600x442   IMG_9428-1024x812 img_8758 got3-600x491 KenzaZouiten_phoneshots_l-3fest-5girlsnight_n-2Processed with VSCO with a1 preset

10 YEARS OF FRIENDSHIP. So much love to this one! <3

Jag ligger sjuk i sängen och kanske fortfarande lite småbakis (inte så konstigt efter hela möhippa-helgen) och är så jäkla….känslig just nu haha. Är fortfarande så rörd och glad efter helgen och jag blir tårögd av bara tanken på vilka fina vänner jag har.

Som den här tjejen. Tio år har gått sedan vi tog de två första bilderna (våra första pojkvänner var bästisar och så lärde vi känna varandra!), och två dagar har gått sedan vi tog den sista bilden. Som blivande brud och brudtärna på min möhippa. Var tog åren vägen?! 2012 stack hon till Australien och sedan dess har vi haft långdistansförhållande (haha) och bara setts några veckor per år, som bäst. Även om man snabbt vänjer sig vid att vara utan varandra, och att ALLT är som vanligt när man väl ses igen, så har det varit tufft att ha en av sina bästa vänner på andra sidan jordklotet. Därför finns det ingen som är gladare just nu än jag. Inte nog med att hon kom hem förra veckan och överraskade mig med världens bästa helg…. Hon är nämligen här för att stanna!!!!!! <3

// I’m sick in bed and maybe a still a bit hungover (which isn’t so weird after that whole bachelorette weekend) and I’m just so damn….sensitive right now haha. I’m still so touch and happy after this weekend and just the thought of my beautiful friends makes me wanna cry. 

Like this girl. Ten years has passed since we took the first two photos (our first boyfriends were best friends, that’s how we met!), and two days has passed since we took the last photo. As soon-to-be bride and bridesmaid on my bachelorette party. Where did the years go?! She moved to Australia 2012 and we’ve had long distance relationship (haha) since then and seen each other just a few weeks per year. Even though you get used to being without each other pretty quick, and that everything is EXACTLY like normal when you do see each tother again, it has been tough to have one of your best friends on the other side of the planet. That’s why nobody is happier than me right now. She didn’t just got home last week and surprised me with the best weekend ever…. She is also here to stay!!!! <3

30 Comments

Marie

Förstår att det säkert känns länge för er, och fem år är ju lång tid. Men tycker det känns helt sjukt hur länge jag läst din blogg för jag tycker att hon flyttade dit alldeles nyss ?

Reply
Dixi Wonderland

Men åhhh <3
Måste säga att det var spännande att få följa allt på instatstories speciellt när du satt på planet och inte visste vart du skulle någonstans. Är så glad för din skull. Så fina vänner, du gifter dig snart med ditt livskärlek och all framgång som du skapat själv helt på egen hand. Nu längtar jag enormt mycket efter bröllopet för om din möhippa blev så här bra ja då undrar man ju hur bröllopet kommer bli :D

Reply
Catarina Morais

I think it’s amazing that you can keep this beautiful friendships even though you all have totally different lives. I’d love to know more about your best friends, they all seem to be amazing human beings, just like you :) xx

Reply
Lina

Åh vad fint med att ha en sån vänskap! Ni är så fina tillsammans! (haha nu låter det som att ni är ihop).
Kram <3

Reply
Julia

Ahhhw I am so happy for you guys. You won’t be needing the loads of scedueling anymore to meet up! ?

Reply
Alexandra

Hej!! Gud vilka fantastiska vänner du har, önskade att man åtminstone kunde ha fått välsignelsen att ha EN äkta och nära vän. Har bara haft oturen att ha knivhuggande ormar i mitt liv men på ett konstigt sätt, så stärker det mig mer som person. I’m a wierd-o!
Varför ska Alexandra inte tillbaka till Australien längre?? :O Kul att vi heter likadant och att jag faktiskt ska ditåt i höst och förhoppningsvis stanna.
Fin dag på dig blivande bruden!! <333

Reply
Wilsoon

Det här är ett så vackert inlägg!! Blev typ lite känslomässig. Finns inte något bättre än den här typen av vänskap❤

Reply
Hanna

Måste få veta, vart är din sinnessjukt snygga klänning på sista bilden från? Kram :)

Reply
F

Älskar er vänskap <3

Hur kunde Alexandra stanna så länge i Australien utan att vara australiensk medborgare? Har fått för mig att man får stanna max 2 år där… eller hon kanske har dubbelt medborgarskap? Är bara nyfiken!

Reply
Ina

Hej! Jag blir helt galen, har letat som en tok efter sådana shorts ni har på er från Levi’s. Kan du snälla säga vart jag kan finna dom? Mvh

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*