• header

#KENZASLASTRIDE PT.I

KenzaZouiten_dag1och2_l-11

Det blev en hel del bilder från helgen så jag delar upp det i två delar! Ber om ursäkt i förväg för alla utropstecken och hjärtan haha. Är fortfarande så jäkla lycklig. Okej, var ska jag börja? Torsdagen var så märklig, fattade ingenting haha. Eller dagarna innan anade jag att detta var helgen jag skulle bli överraskad, dels för att det inte är många helger kvar till bröllopet, dels för att jag inte hade nå jobb eller event inbokat (min agent hade koll på datumen) och dels för det hände en del suspekta grejer. Jag är ju inte så lätt att lura. Men under torsdagen hände ingenting. Jag gick till frisören, jag träffade Shiva (som hade tagit ledigt och ville ses…hmm…) och åt lunch med henne, jag och Aleks kollade kostym och sedan tillbaka till kontoret och så satt jag där och ba.. Nehe, det var inte denna helg! Då måste det ju vara nästa?! Nu kommer ni tro att jag tog för givet att jag skulle få en möhippa, men det är helt enkelt så att jag känner mina vänner väl hehe.

När jag och Aleks skulle röra oss från kontoret så var han SÅ seg. Han ville spela några rundor pingis, gå omväg med Mani osv. I efterhand fick jag veta att det var för att tjejerna inte var helt klara hemma. Iallafall, när jag sedan låser upp hemma och öppnar dörren så står där mina fina vänner och skriker och poppar konfettibomber med rosa penisar haha. Alltså jag blev så chockad!!!

// I have so many photos from this weekend so I will split it up in two parts! I apologize in advance for all the !!!’s and <3333’s haha. I’m still so damn happy. Ok, where should I start? Thursday was so weird, I was so confused haha. A few days before I had a feeling that this would be the weekend that they would surprise me, partly because there aren’t many weekends left until the wedding, partly because I didn’t have any job or event booked (my agent knew the dates) and partly because a couple of suspect things happened. I’m not easy to fool. But during Thursday nothing happened. I went to the hairdresser, I met Shiva (who had taken the day off and wanted to see me…hm…) and had lunch with there, Aleks and I checked out some suits and then back to the office. I sat there and like…. Ok, it’s not this weekend! Then it has to be the next one?! Now you might think that I took for granted that I would get a bachelorette party, but it’s just that I know my friends well hehe.

When Aleks and I was leaving the office, he was SO slow. He wanted to play some ping pong, walk an unnecessarily long walk with Mani etc. Afterwards they said it was because the girls wasn’t completely ready at home. Anyway, when I open the door at home my amazing friends are standing there and screaming and popping confetti bombs with pink dicks haha. Seriously I was so chocked!!!

KenzaZouiten_dag1och2_l-14 KenzaZouiten_dag1och2_l-10

Vi kramades och skålade med bubbel och jag fick tid på mig att fixa mina grejer och så. I köket stod det fullt med resväskor och jag blev SÅ nyfiken på var vi skulle!!

// We hugged and had champagne and I got some time to fix my stuff etc. The kitchen was filled with suitcases and I was SO curious about the destination!!

KenzaZouiten_dag1och2_l-8 KenzaZouiten_dag1och2_l-9

Fick en snoppkopp för shots och en fin blomkrans med slöja baktill som jag skulle ha på mig hela helgen.

// I got a dick cup for shots and a pretty flower crown with veil that I was supposed to wear all weekend.

KenzaZouiten_dag1och2_l-7 KenzaZouiten_dag1och2_l-6 KenzaZouiten_dag1och2_l-5

Sedan hoppade vi in i en taxi och åkte ut till Arlanda! Väl där fick jag stå utanför och vänta medan några checkade in. Här har ni hela gänget (plus Stella bakom kameran) som överraskade mig hemma. Mika, Humlan, Mirre, Nadia, Dilay och Shiva! <3 Frågade efter resten av tjejerna men fick förklarat att vissa inte kunde osv, vilket var lite tråkigt såklart men helt förståeligt. Hade sett på Snapchat/Insta story tidigare under dagen att vissa var iväg så tänkte inte mer på det.

// Then we got into a taxi and went to the airport! When we got there I had to wait outside while some of us checked in. Here you have the whole team (plus Stella behind the camera) who surprised me at home. Mika, Alexandra, Maria, Nadia, Dilay and Shiva! <3 I asked after the rest of the girls and they said that some of them couldn’t make it etc, which was a bit sad of course but I totally got it. I had seen on Snapchat/Insta story earlier that day that some of them were away so I stopped thinking about it.

KenzaZouiten_dag1och2_l-12

Innan säkerhetskontrollen var det på med ögonbindel och öronproppar! De ville inte att jag skulle råka se destinationen på någon tavla eller så. Det var lite läskigt, jag fick hjälp av personalen genom metalldetektorn och sedan gick vi ett bra tag.

// They blindfolded me and put in earplugs before the security check! They didn’t want me to see the destination on a screen or something. It was a bit scary, the staff helped me through the metal detector and then we walked for a while.

KenzaZouiten_dag1och2_l-13

Det här var det sjukaste. Förstå att jag gått blind i 20 min och får sedan ta av mig ögonbindeln, och så ser jag fyra personer med MITT FACE på?! Jag fattade ingenting….. Alltså min hjärna la bara av, kunde inte riktigt koppla. Det tog mig flera sekunder innan jag känner igen Angelica på hennes jeans och skärp, och sedan tar alla av sig maskerna och så ser jag att det är bästa Kickan, Angelica, Dani och Sanja. Blev SÅ glad!!! <3 Fan vad de lurade mig haha.

Efter lite mat sätter de på mig ögonbindeln igen + hörlurar med musik i. Vi kliver på planet och lyfter, och all besättning på planet håller helt tyst om destinationen. Så snällt att de alla var med på det! När jag får se och höra igen så ser jag den spanska besättningen och spansk meny på planet, och jag börjar misstänka vart vi ska.. ;-) Jag känner igen Barcelonas landningsbana vid vattnet när vi landar men blir ännu en gång förvirrad när jag säger hejdå och tackar besättningen och de frågar “do you know where we are?” – “Barcelona?” var på de svarar “hahahaha nooooo No Barcelona!”

När vi kommer in i ankomsthallen sätter Shiva på Ed Sheeran’s låt Barcelona på högtalaren. Destinationen var avslöjad och vi dansar och hoppar. Drömhelgen i en av mina favoritstäder var igång! Utanför flygplatsen blir jag ännu en gång överraskad av min älskling Klara. Vilket gäng vi vart!

// This was crazy. Imagine that I’ve been walking blind for 20 minutes and then I get to remove the blindfold, and I see four people with MY FACE on?! I didn’t understand anything… Seriously my brain just shut off, nothing made sense. It took me several seconds before I recognize Angelica on her jeans and belt, and then they all remove the masks and I see that it is Christina, Angelica, Dani and Sanja. I got SO happy!!! <3 Damn they fooled me so much haha.

After some food they blindfold me again + music in my ears. We board the plane and take off, and the whole crew on board is completely quiet about the destination. So kind of them that they did that! When I get to see and hear again, I see the Spanish crew and Spanish menu on the plane, and I’m starting to realize where we are going… ;-) I recognize Barcelona’s landing runway by the sea when we land, but once again I get confuse when I say goodbye and thank you to the crew and they ask “do you know where we are?” – “Barcelona?” and they’re like “hahahaha noooo No Barcelona!”

When we step into the arrival hall Shiva put on Ed Sheeran’s song Barcelona on the speaker. The destination was revealed and we dance and jump. The dream weekend in one of my favorite cities had started! Outside the airport I once again get surprised by my baby Klara. Suddenly we were such a big team!

KenzaZouiten_dag1och2_l-4

Klockan var halv tre på natten när vi hade checkat in på vårt lägenhetshotell, så vi alla kröp ner i sängarna och somnade på en gång. Tjejerna hade hittat två mysiga lägenheter varav den ena hade privat terrass och pool, så vid 11 på fredagen blev jag väckt och överraskad med världens mysigaste brunch.

// It was 2.30 am when we had checked into our apartment hotel, so we all went to bed and fell asleep right away. The girls had found two cozy apartments and one of them had a private pool and terrace, so at 11 on Friday they woke me up and surprised me with the world’s coziest brunch.

KenzaZouiten_dag1och2_st-1 KenzaZouiten_dag1och2_c-1

Jag fick en Bride to be-baddräkt!!! Hur fin?

// I got a Bride to be swimsuit!!! Pretty right?

KenzaZouiten_dag1och2_l-2 KenzaZouiten_dag1och2_l-3

Mitt BRIDE SQUAD och jag! Fan vad jag älskar er tjejer!! Här hängde vi hela dagen, solade och badade, drack drinkar, dansade på gräsmattan och lekte lekar. Fan vad vi skrattade. Och så bråkade vi lite med grannarna i huset mittemot som inte klagade på att vi……..solade toppless. Barn kunde se oss nämligen. Tuttar va, det mest naturliga i världen.

// My BRIDE SQUAD and I! Damn girls I love you so much!! We spent the whole day here, jumped in the pool and tanned, had drinks, danced on the grass and played games. Damn we laughed so much. And then we had a little fight with the neighbors who complained about us……tanning topless. Apparently children could see us. Titts huh, the most natural thing in the world. 

KenzaZouiten_dag1och2_l-1

Vid sex-tiden var det dags att göra sig i ordning. På med en partyoutfit sa dem! Sedan åkte vi iväg. De hade bokat bord på Ikibana, en av mina favoritrestauranger i Barcelona (har varit i Barcelona med över hälften av tjejerna innan så vi har våra favvoställen!). Deras sushi är sjukt bra, men deras drinkar är AMAZEBALLZZZZ!

// Around six it was time to get ready. Put on a party outfit, they said! Then we left. They had booked tables at Ikibana, one of my favorite restaurants in Barcelona (I’ve been to Barcelona with more than half of the girls before so we have our places!) Their sushi is really good, but their drinks are AMAZEBALZZZ!

KenzaZouiten_dag1och2_c-2

Sedan var kvällen igång och sedan blev det lite suddigt haha. Först dansade vi loss på Eclipse och sedan vidare till nästa klubb. Några av oss (me included) ramlade inte in hemma förrän vid halv sex på lördagsmorgonen…. Och det var bara första av tre kvällar haha.

Part 2 coming up soon!

// The night was on and then it got a bit blurry haha. First we danced at Eclipse and then on to the next club. Some of us (me included) didn’t come home until 5.30 Saturday morning… And that was just the first out of three nights haha.

Part 2 coming up soon!

61 Comments

Dixi Wonderland

Fan va UNDERBART!
Satt och läste med ett leende på läpparna :D Måste säga att det med ögonbindeln och att dom sedan satt med ditt ansikte var det gulligaste ever :D Vilka fina vänner du har Kenza! Måste tagit så lång tid att planera detta och framför allt hålla tyst om det så att du inte skulle få veta något :P

Reply
Linnéa

Men gud, haha, blir alldeles rörd när jag läste de här!! Fy vilken underbar överraskning och vilka fina vänner du verkar ha! Du är så värd detta ❤️

Reply
Bella

you seriously have the best friends ever. its not a naturalness at all. it was thought through so well. all these surprises, first at home then at the sthlm airport with the masks :DDD (who comes up with such an idea) and then in barca again. Only girl i miss on the photos is alicia (and your sister but i guess she couldnt make it because of her kids) :)) if you have friends and a (soon to be) husband like this you dont need anything else. <3

Reply
Lina

alltså wow!! Började lipa lite när jag läste det här, så himla fint!! Vilka pangbrudar du har till vänner alltså!

Reply
T.

Where is the flower crown with veil from? Does anyone know? Or is it self-made?
I need it for my girl! :)

Reply
Diana

Du misstänkte att det skulle vara den här helgen men redan på torsdagen satt du och tänkte på att “nehe, inte den här helgen heller”. Du visste säkert att det skulle bli både den här helgen och att ni skulle åka iväg. De flesta har väl ändå sin möhippa på en fre och/eller lör?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag misstänkte att det var just torsdagen eftersom att de hade betett sig konstigt, frågat frågor om torsdagen osv. ;P

Reply
Rebecca

(sorry for tangentbord) Jag kommenterar verkligen ALDRIG men var bara tvungen att gora det nu, alltså detta ar saaaa goals och fick bara en san himla harlig känsla av inlägget! Vilka underbara vänner du har som har ordnat detta for dig <3 Langtar till part 2-inlagget! Kram <3

Reply
Mary

Titts are natural but also something very private and intimate, so why showing them to everyone? Not everyone wants to see naked bodies of others. So I fully understand your neighboors.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha exactly what we told them! Don’t look out of your window and DOWN on our private yard if female nipples bothers you so much…

Reply
Nati

Tror mer folk i Barcelona stör sig på alla grisiga möhippor och svensexor hela tiden. Bor där och vet hur snacket går :) har inget personligt emot det dock.

Reply
Mary

So you tell everyone don’t look I’m naked?? haha
How will you explain that to children? Just keep your naked body to yourself, how about that?
I can’t believe that people nowadays have no sense of shame!

Reply
Mary

If a man shows his dick and tell you “then don’t look”, what would you think???

Reply
Denise Woxström

Hahah, jag satt några rader bakom er på planet! Såg dig redan i gaten med ögonbindel och allt, kände igen dig pga dina tatueringar :D Hur kom ni från flygplatsen?? Det var ju kaos med taxistrejken. Jag var inte hemma förrän kl 4 (kom på en överfull buss till slut…) och jag var tvungen att kliva upp kl 06:40 för att jobba……… Vad kul att det blev en lyckad helg!!!

Reply
Caroline

What a great surprise! :)))) How is it organized? Your friends paying for apartment, tickets, food, etc?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I tried to pay many times during the weekend but they didn’t even let me buy my own drink haha. They are so sweet.. <333333

Reply
Lottie

Heeej! Ser ut som ni haft det helt awesome! <3
Jag ska till Barcelona i september och letar boende åt mig och mina 14 vänner.
Tror du att jag kan få någon information om boendet ni hade? Och evt. om du vet vem av dina vänner som bokade detta.
thank youuuuu

Reply
alice

omg alltså. bara av att läsa detta började jag skratta OCH få tårar i ögonen över hur fint gjort detta var av dem. kan inte ens wrap my mind around att få uppleva någopt sådant! är så härligt att se en fantastisk människa omges med fantastiska människor. kvinnor som lyfter och stöttar varandra och tar vara på varandra <3 all the love!!!

Reply
Milena

Awwww Kenza you have the best girlfriends! It sounds like they really thought of everything for your big weekend! So sweet of them and it looks like you had lots of fun! Love your outfits – especially your going out one! <3

http://milenawears.com

x

Reply
noor

You are so blessed with your friends! No one would do that for me because I dont have such amazing friends ?
you know when a man is being extremely slow… there’s something going on!

I dont know how you feel about the wedding but RELAX, your best friends, family and ofc your man will be there, people who you can be yourself with and support you and give you an amazing feeling ?

Reply
Sara

Precis som det anses naturligt att folk som kommer hit bör anpassa sig efter normen här så bör det väl vara naturligt att anpassa sig efter normen i Spanien, som ju trots allt är ett religiöst och konservativt land. Bara för att man är svensk innebär inte att man kan tvinga på andra sitt eget synsätt på saker och ting. Dessutom är jag säker på att folk, särskilt barnfamiljer är jävligt trötta på fulla och nakna svenska turister.

Reply
Caro sommer

Hey sweet kenza Looks like aaaa looootttt of fun :-) Can u Tell me…i love the mint Green top that u wear with the Blue Jeans shorts, wich Company ? Love xo Caro

Reply
Anna-Lena

WOW – amazing three stories! <3 great weekend and great pictures!
What was the name of the boat company and was the flat from Airbnb?
Thanks xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*