• header

THURSDAY

KenzaZouiten_tors-4

Idag började jag dagen hos Gina Tricot‘s showroom! Vi fortsätter vårt samarbete i höst och nu var det dags att välja ut mina favoriter från höstkollektionen. Eftersom att vi åker på smekmånad direkt efter bröllopet och är borta nästan hela augusti så vill jag förbereda så mycket jobb som möjligt så att jag kan ta ledigt under den tiden.

Så jag valde lite kläder för shoot, catchade upp med tjejerna där, drack te (min hals är fortfarande helt förstörd efter helgen haha) och åt croissant.

// Today I started the day at Gina Tricot‘s showroom! We will continue our collaboration this fall and now it was time for me to choose my favorites from their fall collection. Since we’re going on honeymoon right after the wedding and will be away almost the whole month, I want to prepare as much work as possible so that I can take some time off during that trip.

So I chose some clothes for photoshoot, watched up with the girls there, had some tea (my throat is still fucked after the weekend haha) and had a croissant.

KenzaZouiten_tors_st-3

Efter mötet där promenerade jag upp till Nordiska Kliniken för en ansiktsbehandling. Gjorde ju en för någon månad sedan och ville hinna med en till innan bröllopet. Älskar ansiktsbehandling, det är så skönt (somnar nästan alltid hehe) och man känner sig så ren efteråt. Ska hinna med ett besök till innan den stora dagen, för att addera massa fukt och lyster.

PS. Kan jag snälla få behålla denna bränna till bröllopet? Vill inte göra spraytan innan, så hoppas Sverige bjuder på lite värme och sol snart.

// After the meeting I took a walk to Nordiska Kliniken for a facial treatment. I did one about a month ago and wanted to do one more before the wedding. I love facial treatments, it feels so good (I almost always fall asleep hehe) and you feel so clean afterwards. I’m gonna do one more visit before the big day, to add lots of moisture and lustre. 

PS. Can I please keep my tan for the wedding? I don’t want to do spraytan, so I hope Sweden will have some heat and sun soon.

KenzaZouiten_tors-3 KenzaZouiten_tors-2

När jag var klar där promenerade jag ner till Stureplan igen och mötte upp Aleks för att prova av lite smokings. Vi har varit på flera ställen men valde sedan Östermalms Frack & Smocking pga deras utbud, trevliga personal och grymma service. Han testade en blå, en marinblå och en svart. Vad det blev får ni se efter bröllopet! Han var iallafall jättefin, min blivande man. <3

// When I was done there I walked down to Stureplan again and met Aleks to try on some smokings. We’ve been to several places but chose Östermalms Frack & Smoking because of their range, friendly staff and awesome service. He tried on a blue one, a navy one and a black one. You’ll see which one he chose after the wedding! He was so beautiful, my soon-to-be husband. <3

KenzaZouiten_tors_st-2

Innan vi gick tillbaka kontoret hann vi med en lunch i solen också på Debaser i Humlegården. Vi tog varsin räksallad och jag beställde även in halloumi. Måste ha min ost haha! Där satt vi och pratade om bröllopet och drömde oss bort. Vill bara att denna månad ska gå snabbt nu!!

// Before we went back to the office, we had time for a lunch in the sun at Debaser in Humlegården. We had shrimp salads and I also ordered halloumi. I need my cheese haha! We sat there and talked about the wedding. I just want this month to pass fast!!

KenzaZouiten_tors_st-1

Jeans och stickad tröja i juli, välkommen till Sverige! Byxorna köpte jag på Mango och tröjan är från Stylenanda. Skor från Puma och väska från Gucci. Nu väntar jag på att Fabian (som är en av fotograferna under bröllopshelgen) ska komma förbi kontoret. Vi ska gå igenom lite grejor!

// Jeans and a knitted sweater in July, welcome to Sweden! I bought the pants at Mango and the sweater is from Stylenanda. Shoes from Puma and bag from GucciNow I’m waiting for Fabian (who is one of the photographers during our wedding weekend) to come by our office. We’re gonna go through some stuff!

53 Comments

Christina

Jag skulle inte vilja se min blivande mans kostym/ look innan the D-day…Hur tanker du/ni i denna fraga? Varfor valde du/ni att gora det etc. Vore ett intressant input da jag inte skulle vilja se/ vara involverad for att fa en overaskning…Likasa han over mig dara <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Aleks tänker inte på samma sätt som jag (om att inte visa honom min klänning), utan ville ha hjälp och jag ville såklart hjälpa honom hitta rätt. :-)

Reply
Anni

Var det främst inte pga att du ville vara med och bestämma? :) tror du skrev det!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Kanske främst för att Aleks vet att jag gillar att vara med och bestämma…. ;-) Haha nää men hade han inte velat visa sig så hade jag ju respekterat det såklart. Han bryr sig inte om att se min klänning eller inte, men jag vill inte visa honom den! :-) xx

Reply
Jessi

Vart är halsbandet med månen ifrån? Så fint. Jättetacksam för svar! :) kram

Reply
Karin

Ett tips. Tänk på hur du solar innan bröllopet så du inte får linjer som syns. Jag kom att tänka på det förra året då jag gifte mig. Hade visseligen en rätt enkel klänning ur den synpunkten men det är inge så kul med en bikini/bh-rand bak i ryggen om man har en djup ringning tex.

Reply
Dixi Wonderland

Älskar tröjan, så fin :D
Smart att ha fler än en fotograf och nu vet jag iaf vilken månad som ni gifter er ;) Hoppas på grymt väder så ni får det helt fantastiskt :D

Reply
Ioanna K.

Its funny that Aleks tries on suits a couple of weeks before the wedding, while you have been preparing your outfits for months hahaha!
best wishes to the 2 of you!

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag har följt din blogg sedan 2007 haha! Jag har alltid varit en “normal följare”, kanske till och med åt det blygsamma hållet då detta är en av mina få kommentarer på din blogg. Men nu har min beundran av dig gått över styr haha. Drömde att du hade valt ut 30 st av dina fans som skulle få komma på bröllopet (bara där, WTF?! vem bjuder någon man inte känner?) och sen hade du sagt till mig att klä mig som en brud för vi skulle matcha, wtf där igen. SEN SKULLE JAG TA DIN RING OCH KASTA I SKOGEN och ALEKS SKULLE LETA EFTER DEN INOM EN VISS TID SKULLE HAN HITTA DEN ANNARS SKULLE NI EJ GIFTA ER :S!!!! alltså nejnejenejenej…Nej jag vet inte ens varför jag berättar om denna sjuka dröm. Ha en fortsatt bra vecka och snygg är du som vanligt! Kram från din snälla(och tydligen sjuka) följare Lovisa.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hahahaha älskar leken. HITTA RINGEN! Den ska vi lätt köra. ;-) Puss <3

Reply
Mona

Haha vet redan att han ska ha marinblå men alltså vem bryr sig egentligen? “Vad det blev får ni se efter bröllopet” lol! allt kretsar inte kring dig och ditt bröllop.

Reply
Anne Charlotte

What kind of camera do you use for these cute everyday-kinda posts? <3

Reply
Sofia

Så Alex ska hyra en smoking till sitt eget bröllop? Det om något är väl ett perfekt tillfälle att investera i en klassisk smoking, något som bör finnas i varje mans garderob.

Reply
Stella

Åååh Kenza!! det är så kul att ni äntligen ska gifta er! Trots att jag inte ens känner er, känner jag er lycka! Önskar er allt gott > stellabjorklund.blogg.se

Reply
Melissa

Ugh I’m so happy for you! Miss your presence on youtube so much that I came here, and I NEVER go on blogs! I read the whole thing haha. So interesting to see your journey to becoming a mrs. :-)

p.s. Will you be uploading any of your adventures to youtube anytime soon? <3

xoxo all the way from California,
Melissa

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Due to lack of time I’m having a break from Youtube right now. :-( I don’t think I will be back before the wedding and our honeymoon, but definitely this fall!! xx

Reply
Ulrika

Det låter lite kul /konstigt när du säger att du vill hinna med så mycket jobb som möjligt … och sen “därför valde jag kläder. Snackade med tjejerna. Drack te och fikade…” ???

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha ja lite, men menade såklart att jag skulle hinna plåta samarbetet innan vi drar. :-))

Reply
Kristina

Så fin outfit!!✨✨ Såg dig ute på Karlavägen igår men vågade inte gå fram o säga hej hehe, men tänkte iaf att jag skulle säga(om jag vågat gå fram men nu säger jag det via cypernätet istället) – Ha det fantastiskt på bröllopet o på smekmånaden!!! Så härligt att få gifta sig med sina stora kärlek!!?

Reply
Lina

Haha lite random kommentar kanske men jag undrar om Aleks läser din blogg ? :D
Kram lina

Reply
Amalia

Hej!

Brukar kolla din blogg några gånger bara för se om det finns nytt inlägg att läsa. Men känns som att du tar lite för givet att du har många läsare och att du därför inte levererar. Isabella skriver minst 3 inlägg per dag, och hon jobbar också mycket plus barn. Det upplevs som, iaf från min sida, att du har bloggen bara som side kick för en bra inkomst. Du gör ju ett bra jobb när du väl skriver, så förstår inte varför du inte bloggar mer? Klart det kräver tid, men det gör alla jobb.
Tråkigt att komma in hit och se inlägg från typ två dagar tillbaka eller från igår. Men bra blogg annars!
Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Amalia! Jag förstår helt vad du menar och jag önskar att jag uppdaterade min blogg med flera spännande inlägg per dag. Men jag kan inte. Jag har redan skrivit detta i bloggen (http://kenzas.se/2017/06/04/sunday-32/) men kan skriva det igen för er som missat det. Jag har dragit ner på jobb pga att jag kände att jag var påväg neråt. Vägrar må dåligt i denna period som ska vara den lyckligaste i mitt liv och har därför valt att prioritera annat. Typ mig själv. Hoppas ni kan ha tålamod, jag kommer komma tillbaka snart igen. :-) Kram K

Reply
Amalia

Hade missat det inlägget helt. Förståeligt såklart, ta hand om dig och njut av de dagar du har framför dig, gifte mig förra sommaren och lovar att du har livets lyckligaste dagar framför dig! Stor kram

Reply
E

Så himla sjukt att ni snart gifter er, att den stora dagen är alldeles runt hörnet! :o
Känns som att det var igår du skrev om att ni låg där på golvet och letade efter ringen på din fest haha! Läskigt hur snabbt tiden går. Men jag önskar er all lycka på bröllopet, det kommer säkert bli världens finaste dag!! Och jag önskar er all lycka i framtiden, som man och fru. Världens finaste par. <3

Reply
Linda

Varför ska du ALLTID klaga på Sveriges väder!? Det har du gjort så länge jag kan minnas här! Är det så jobbigt så bo inte här då. Jag vet att sommaren inte alltid är sol och värme men att upprepa det konstant gör det inte bättre.
Menar ej detta på ett elakt sätt då jag vet att majoriteten klagar, blir så trött på det.

Reply
Prettyhomeblog

Vad spännande det låter. Skall bli fantastiskt roligt att få se bilder från ert bröllop! Stor lycka till och hoppas verkligen allt blir som ni tänkt! Ni är verkligen ett vackert par!
//Berith

Reply
Katie

When You write about Aleks and your love it seems that you’re just a perfect couple but have You EVER had any doubts to be with him or to marry him?

Reply
Silvija

I was also afraid to do spraytan for my wedding. White dress and everything! But my wedding was on April. I hope that it will be a sunny weekend on your wedding!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*