• header

SATURDAY

When you try to look happy but you actually feel like shit haha. Skirt from Asos, top from H&M, shoes from Puma, bag from Gucci.

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra. Jag har åkt på något virus och däckade på soffan igår efter jobbet. Ont i halsen, hosta och lite feber. Har vilat hela dagen idag också men gick ner på stan en sväng för att fixa lite grejer inför bröllopet (istället för vanlig gästbok tänkte vi köra polaroidbilder så sånt inhandlades idag!) Nu är vi hemma igen och Aleks gör sitt starka ingefärate till mig. Ska bädda ner mig i sängen nu och stanna där hela kvällen. Hade egentligen planerat middag med vänner men min kropp säger ifrån…

Hoppas er lördagskväll blir lite roligare än min!

// Hey sweethearts! I hope you’re fine. I’ve caught some kind of virus and was completely exhausted after work yesterday so I just stayed on my couch. My throat hurts, I cough and I also have a fever. I’ve been resting all day today but we went down town for a little while to fix some stuff for the wedding (instead of a regular guest book we’re gonna do polaroid shots so we bought all that today!) Now we’re back home again and Aleks is making me his strong ginger tea. I’m gonna jump in bed now and stay there all evening. I actually had dinner plans with friends but my body says no…

I hope your Saturday night will be a bit more fun than mine!

39 Comments

Anonym

När jag hade influensa nu i vinter sa min läkare på vårdcentralen till mig att verkligen INTE dricka/ äta något varmt! I och med att värme gör så att halsen sväller och har man då ont i halsen så blir det bara ännu ondare! Ett tips bara!
Krya på dig :)

Reply
Jenny

Hej finis! En sak jag tänkt på, är du inte sjuk väldigt ofta? Kanske inte men känns som du ofta “kraschar” lite? Absolut inget illa menat! Kan ju ha med stressen att göra… Krya på dig iaf och käka lite glass o mys i soffan :) Kram på dig!

Reply
C

Förlåt om någon tar illa upp nu men varför försöker du se glad ut om du inte mår bra? Förstår att du vill ha fina “glada” bilder på din blogg men det känns lite fake enligt mig. Don’t get me wrong jag gillar din blogg och läser den ofta men jag personligen hade tyckt det skulle va roligare att se mer äkta och inte bara den “perfekta” bilden av ditt liv. Det är upp till dig hur du vill att din blogg ska se ut men tänkte bara ge lite konstruktiv kritik.

Reply
Mari

Överraskades med möhippa igår, vilket var helt fantastiskt! Needless to say är man lite sliten idag ??

Reply
Titti

Hej:) Titti heter jag och har läst din blogg varje dag i iallafall 9 år! Har aldrig skrivit en kommentar förut så tänkte bara säga hej och lycka till med bröllopet och livet! Kram

Reply
Märta

Krya på dig fina du! :-) När du tillfrisknar hade det varit superkul att läsa ett inlägg om vilka objektiv du använder då du fotograferar och till vad. Kram!

Reply
ABBER FOR PRESIDENT

Hej!

Jag vill jätte gärna fotografera ert bröllop men har inte kunnat få tag på dig så jag skriver här helt awkward och försöker att inte låta som en pedofil stalker hahah…kolla gärna in min hemsida om du har tid!

Reply
Sanna

Förlåt men tror du verkligen att någon är intresserad av att anställa en fotograf som uttrycker sig som du gör? Du framstår som oprofessionell och oseriös. Kenza har ett kontrakt formulär där du kan kontakta henne på dock tror jag inte det är någon idé.

Reply
Sofia

OBH Nordica Locktång & Toni & Guy Vågtång Deep Barrel Nypris 1049kr nu 130kr
Tradera
Funderar på att köpa denna är det sån locktång du använder den obh Nordica?

Reply
Anonym

Vad har du för storkek i din rosa bikini med volanger från H&M?? Krya på dig fina Kenza! Massa kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*