• header

DAY 3

Desktop1

Living in my sweatpants

Ville bara uppdatera er om att jag lever men det är fan knappt alltså, haha. Inne på 3e dygnet i sängen/soffan nu och jag blir inte bättre. Som vanligt när jag är sjuk så har det nu satt sig i öronen (har så jäkla känsliga öron) och jag tror fan att jag håller på att få öroninflammation nu för det gör väldigt ont. Så fort jag kan höra igen (just nu hör jag ingenting pga megalock) så ska jag pallra mig iväg till läkaren.

Puss, hoppas ni har en bra måndag!

// I just wanted to update you and say that I’m alive. Barely, haha. I’m on day 3 now spending my days in bed/on the couch and I’m not getting any better. As usual when I’m sick, it has gotten to my ears now (I have so damn sensitive ears) and I think I’m about to get otitis because it hurts a lot. As soon as I can hear again (right now I can’t hear anything because my ears are completely blocked) I will go to the doctor. 

Hope you’re having a good Monday! xx

45 Comments

Anni

Åh, snälla. Dra inte in magen så. Jag kan inte hjälpa att må dåligt när jag ser bloggare dra in magen och göra alla andra knep för att se ut som man ska se ut enligt skönhetsidealet idag. Det är så tydligt men ändå så påverkade.

Reply
Julia

Poor sweetheart ?, infected ears are the worst. Try not to think about anything and really rest. Eat what you love and watch something funny and sleep well! ?

Reply
Marina

Get well soon! Great tip for sore throat: squeeze a lemon and mix it with honey, and take a sip of it every half an hour. It works out for me! xo :))

Reply
Anastasiya Shkut

Still you are so sweet!
Wanted to tell you that you are my inspiration in being positive, enjoying life and being productive!)
Hope you will get well soon!

Reply
Maria

Samma sak här! Har legat däckad i flera dagar nu och som du säger, det blir inte mkt bättre! ? Galet segt med förkylning/influensa mitt i sommaren. Och du som snart ska gifta dig dessutom ? Krya på dig! ??

Reply
Sofia

Jag blev också jättesjuk bara någon vecka innan bröllopet, när allt var färdigplanerat så var det som att all tidigare stress slog ut kroppen helt. Dock tvingades man att bara ta det lugnt dem sista dagarna så man var väl utvilad till den stora dagen :)

Reply
Josefin

Usch va trist. Hoppas du blir bättre snart. Tur i oturen att du blev sjuk nu och inte möhippan / bröllopet :) Kram!

Reply
Franziska

Dear Kenza,

I hope you get better soon! When you’re sick you just can’t enjoy life the way you normally do, right?

xoxo,
Franziska

Reply
iririri

I been following your blog, maybe am wrong.. but during the time i followed u i think u had 2-3 times fever? And god bless, but I havent had anything of that during that time. Maybe you should not be so hard on your body or take it easy more between your projects or activities in life… You are still young and rest your self mentally but do things slower.. Yes am sure u have fun and love your job and private life but still need to liste to your body… Need to think that all that fever is cleansing your body from energies . But yes again am not gonna tell you how to live your life, just when we get that sick often its because we ignore our body and soul. I know u eat good food and that aswell but still .

Reply
Therese

Krya på dig!! Enda positiva är att det händer NU och inte när du ska gifta dig <3 <3 <3

Reply
Hana

Girl, you should go asap to the doctor, even if you can’t hear anything! Get well soon babe! xoxo

Reply
Emelie

Börja med att prova appen Kry! Kan verkligen rekommendera den! Prata med en läkare via mobilkameran hemifrån, de kan också hjälpa till med att skriva ut recept :)

Reply
Läkaren

Du behöver inte vänta på det, om du är döv och har riktigt ont så har du sannolikt var i örat och det är lika bra att behandla om det är nåt som brukar komma tillbaka. Gå och låt nån kolla på det. Kram

Reply
A

Krya på dig Kenza! Hoppas du mår bättre snart och mår mer än bara bra inför bröllopet! :-) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*