• header

TODAY’S HIGHLIGHT

IMG_6059

Alex, Dani and Mini stopped by today!

Alltså gissa hur glad jag blev idag när mina vänner kom förbi med fika! Jag har varit så otroligt rastlös och uttråkad de senaste dagarna, så trött på att ligga inne sjuk. Har bara köttat serie efter serie efter serie. Och sovit lite mellan varje avsnitt typ, haha. Det här var iallafall lätt dagens höjdpunkt! Öronen känns lite bättre (var hos läkare men hade tydligen inte öroninflammation, bara virusinfektion som ger mig dessa jävla lock) och jag känner mig piggare, kanske bara behövde lite tjejsnack. <3

Aleks stack iväg till Tyskland på jobb imorse så ikväll är jag ensam. Ska fortsätta kolla serier och vila. Imorgon kommer min syster på besök från Skåne så då kan jag inte ligga inne mer! Hon kunde inte följa med på min möhippa så vi bestämde att vi ska hitta på något bara hon och jag. Ett litet äventyr på torsdag. Det ska bli mysigt! :-)

// Can you imagine how happy I got when my friends came by with coffee today?! I’ve been so restless and bored the last couple of days, so tired of being sick at home. I’ve just been watching series after series after series. And slept a bit between each episode, haha. Anyway this was definitely today’s highlight! Both my ears and I feel a bit better now, maybe I just needed some girls talk. <3

Aleks left to Germany for work this morning so I’m alone tonight. I’m gonna continue watch some tv series and rest. My sister is coming to Stockholm tomorrow so I can’t stay in bed any longer! She couldn’t join us on my bachelorette trip so we decided that we were going to do something just me and her. A little adventure on Thursday. It’s gonna be cozy! :-)

18 Comments

Bella

how sweet of them. :) i miss you so much these days. i just refresh your page over and over to see if you posted something :D i am sick as well. what are you watching these days? could need some movies/serials as well to be honest!!!! hope you get well soon. <3

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hope you’ll feel better soon! I finally finished PLL haha, and now I’m watching Sense8 and the Fall. :-) Also just finished last season of Bloodline, if you haven’t seen it you should! xx

Reply
Amanda

Så mysigt det ser ut! Bästa som finns, när vänner skämmer bort en med sällskap och fika när man är sjuk <3 Er balkong är så himla fin också! Krya på dig, kramar

Reply
Jenny

Krya på dig Kenza! Jag har läst din blogg (nästan) sedan starten och den har alltid inspirerat mig och gjort mig glad. Jag kommer ihåg att jag och många i klassen läste den i högstadiet när vi var i datorsalen, hehe. Nu går jag på Universitetet och blir fortfarande lika inspirerad och glad av bloggen! Härligt att du också får bli ompysslad lite sämre dagar! Hoppas att du mår bra snart igen! :)

Reply
johanna

mysigt med fika tillsammans med vännerna. Och vad skönt att det inte var öroninflammation! Hoppas du blir frisk snart :)

Reply
Lovisa

Hej :)

Har verkligen varit med från start och kommer aldrig lämna <3 Du är bäst! Men du, har också problem med mina öron och läkarna kanske har sagt detta till dig redan men sist sa en till mig att jag skulle hålla för näsan och blåsa ut du vet som man gör när man flyger. Flera gånger per dag och även när man är frisk. Har försökt komma ihåg att göra det och sist när jag var förkyld blev det inte alls lika illa som det brukar. Hoppas du blir frisk snart :)

Stort grattis till bröllopet!
Kram <3!

Reply
Anna

Krya på dig ?. Har själv åkt på något skitvirus sen i söndags som satte sig på mina stämband så jag vet hur det känns. Känner mig fruktansvärt uttråkad.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*