• header

BIKE DAY

Ett par bilder från idag, från min mobil!

Efter frukost bestämde vi oss för att ge oss ut på en cykeltur, jag och Aleks. Det finns en runda runt hela Brunnsviken som är ca 12 km och vi gillar att cykla den rundan. Barnen ville hänka och vi varnade dem (speciellt minsta tjejen på 7 år) att det skulle bli jobbigt. Backar, ojämna skogsvägar osv. Men det spelade ingen roll, de skulle med! Så vi gav oss iväg.

// A few photos from today, from my phone!

After breakfast we decided to go for a bike ride, Aleks and I. There’s a way around a lake that is 12 km that we enjoy riding our bikes on. The kids wanted to join us and we warned them (especially the youngest girl who is 7) that it would get tough. Uphills, bumpy roads in the woods etc. But it didn’t matter, they were coming with us! So we hit the road.

Vi hann inte ens komma halvvägs innan de var trötta, haha. Så vi stannade vid ett mysigt kafé för att ladda batterierna lite. Vi skulle egentligen bara dricka lite vatten men vi alla blev hungriga så vi beställde mat.

// We didn’t even get halfway until they were tired, haha. So we stopped at a cozy café to reload. We were supposed to have some water only but we all got hungry so we ordered food.

Barnen fick pannkakor med sylt och grädde, och jag tog dagens soppa och en kaffe! Det här med att dra ner på kaffe alltså, HELT omöjligt. Har upptäckt att min mage reagerar på kaffe, men så länge jag inte dricker det på tom mage så går det lite bättre.

// The kids got pancakes with jam and cream, and I took today’s soup and a coffee! It’s COMPLETELY impossible for me to not drink coffee. I’ve discovered that my stomach reacts on coffee but as long as I don’t drink it on an empty stomach, it’s works a bit better.

Min fina! I nya glajjor. Det är vanliga glasögon men glasen blir mörka i solljus. Tycker han passar så bra i dem! <3

// My beautiful man! In his new glasses. It’s regular glasses but the glas turns dark in sunlight. I think he looks really good in them! <3

Efter pausen så cyklade vi vidare. Vi var iväg totalt 2 timmar och 30 minuter och förutom lite klagomål på “tröga cyklar” (aka trötta ben hehe) så klarade tjejerna det galant. Är så impad! För den som undrar vad jag har på mig: shorts from Zara och topp från H&M.

Så härlig söndag! Ibland behövs det inte så mycket mer än en cykel och bra sällskap. :-) Nu ska vi ägna resten av eftermiddagen till bröllopsfix och ikväll blir det pizza och film. Puss!

// After the break we continued on our bikes. We were away for a total of 2 hours and 30 minutes and except for some complaints about “slow bikes” (aka tired legs hehe) the girls made it. I’m really impressed! For those who wonder what I’m wearing: shorts from Zara and top from H&M.

Such a lovely Sunday! Sometimes you don’t need anything else but a bike and good company. :-) Now we’re gonna spend the rest of the afternoon fixing some wedding stuff, and tonight we’re gonna have pizza and watch a movie. xx

33 Comments

ISA

haha jag ba “åååh gud så gott med pannkakor, måste äta snart”. Och sen läste jag “barnen tog pannkakor”.. hehe me and the kids <3

Reply
Sandea

Du och Aleks hade varit så fina föräldrar! Ser framemot att se om det någongång blir en liten Kenza-Aleks bebis. ❤️

Ps. Huuuuur snygg är inte Aleks?! Om jag någonsin hade såld kläder på min e-handel åt män, då hade han varit den första modellen jag velat fota! Han är freaking perfekt! Vilket kap, Kenza! :)

Reply
Dixi Wonderland

Låter helt underbart :D Verkar som att ni umgås med barnen mycket mer nu när ni bor så nära? Måste kännas underbart :D Vet hur barnkär du är :)

Reply
K

Min mage reagerar också på kaffe. Jag har visserligen inga problem med att sluta och dricker inte kaffe i perioder. Jag vet inte vilket kaffe du dricker eller vad du reagerar på, men jag upplevde att vanligt bryggkaffe som det som är värst för magen. En enkel espresso är visserligen stark, men det mindre garvsyra (som min mage inte gillar) i den än i hederligt svensk bryggkaffe. Så ett tips (eller en erfarenhet kanske, hatar att ge tips till folk som inte frågat efter det) är att dricka espressobaserat kaffe istället, antingen vanlig espresso som man kan spä med lite vatten och få en större mängd eller typ cappuccino.

Reply
Sara

Hej!

Idag kom jag hem från Montenegro, vi var i en liten stad som heter Petrovac ca 20-30 minuter från budva, om ni inte varit i den staden än så skulle jag verkligen rekommendera den nästa gång ni ska till Montenegro, så vacker och romantisk! ?

Reply
Angelique

Min mage är också känslig mot kaffe och jag har märkt att mörkrostat är mer skonsamt än ljust och mellan, så ett tips är att testa det :) ännu bättre är det med koffeinfritt (det hjälper dessutom att minska kaffeberoendet!)

Reply
Linda

Håret ser ganska annorlunda. Har du gjort något? Lite höfärgat av solen kanske och platt fall jämfört med innan.

Reply
Jessica

Kenza! Jag köpte ett grått mjukis set från IVY REVEL förra sommaren har använt det så sjukt mycket (favoriteeen) men nu börjar de gål hål lite här i var i byxorna.. (söndertvättade kanske?) så jag undrar om ni inte kommer få in nåt sådana igen? Ni hade ju flera olika färger men nu finns inget sånt alls på hemsidan? Samma med underkläder varför sluta ni med det!? Kramaar

Reply
C

Fråga! Konstig fråga kanske men hur har du smock-toppar/tröjor utan att nippsen blir irriterade? Tycker alltid det är skitjobbigt även med typ ribbade linnen hahah! Svider och blir röd och irriterad :/// nipple covers kanske?

Reply
Anna

Jag får också ont i magen av kaffe. Tips: Rör ner en halv -1 tesked bikarbonat i lite vatten och drick innan du dricker kaffe så får du inte ont! :)

Reply
Susanne Johansson

Hjälmarna! :)
Det kommer en dag då barn inte längre gör som vuxna säger, de gör som vuxna gör!
Olyckan är snabbt framme och livet kan vara förändrat för alltid. Då känns hjälmen som är billig och enkel lösning.
Det finns bra hjälmar som inte “stör” så mycket. Till och med uppblåsbara som man sätter runt nacken, kolla får ni se :)

Reply
Khloe

Don’t know why, but Aleks seems like the coolest uncle ever! :D kids probably love him, haha.

Reply
Nasa

Where isss the part two of your “surprise” bachelorette party? I am soooo excited about it ????

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*