• header

OUR HONEYMOON HAS STARTED

OUR HONEYMOON ROADTRIP HAS STARTED! 

Planen var egentligen att ge oss iväg igår men efter bröllopshelgen kände vi oss båda så himla….ledsna. Jag visste att det skulle kännas lite tråkigt när något så stort man planerat så länge var över, men jag hade inte räknat med att det skulle kännas så tomt. Vi var inte alls sugna på att åka iväg, vi ville leva kvar i helgen. Vi saknade våra vänner och ville bara vara med dem! Så igår bjöd vi över massa folk hem till oss för pizza och häng, och det var så kul att ha liv och rörelse runt oss igen och få hänga med alla en sista gång på flera veckor.

Imorse när vi vaknade var vi dock mer än redo för att åka iväg på vår resa! Men vi kom iväg lite senare än tänkt (jag hade så mycket grejer att packa in i bilen ;-)), planen var att komma ner till Belgien ikväll men vi får se haha. Nu är vi halvvägs till Malmö iallafall som blir vårt första stopp! Vi tänkte hinna med en fika med min syster och barnen innan vi rullar vidare. :-)

PS. Jag och Aleks vill bara tacka för alla era gratulationer! Det är så himla fint att se hur glada ni är för vår skull, det betyder verkligen mycket för mig. <3

// The plan was first to start driving yesterday but after our wedding weekend we both felt so damn….low. I knew it would feel a bit sad when something so big we’ve been planning for so long was over, but I wasn’t counting on that it would feel so empty. We didn’t want to leave at all, we wanted to continue living in this weekend. We missed our friends and just wanted to hang out with them! So yesterday we invited some people over for pizza and chill, and it was fun to have people and life around us again and to hang out with everyone one last time in several weeks. 

When we woke up this morning we were more than ready to go though! But we started driving a bit later than we thought (I had too much stuff to put in the car ;-)), the plan was to sleep in Belgium tonight but we’ll see haha. Now we’re halfway to Malmö which will be our first stop! We’re gonna have a coffee with my sister and the kids before we continue. :-)

PS. Aleks and I just want to thank for all the congratulations! It’s so beautiful to see how happy you are for us, it really means a lot to me. <3

53 Comments

Moa

Stort grattis till ert giftermål, såg verkligen magiskt ut. Får jag fråga vart det är ni åker på er smekmånad?

Reply
Julia

Omygosh I live currently in Belgium. You have to visit the castle of horst. It is so beautiful and has medieval vibes! ?

Reply
Happy

Hallå om ni kör förbi Luxemburg och är trötta på att köra vidare (ca tre timmar till Bryssel härifrån) så bjuder jag på en hotellnatt på det mest romantiska hotellrum ni någonsin kan tänka er i bröllopsgåva, mitt i hjärtat av Luxemburg:
http://www.hotel-leplacedarmes.com/en/home/
Och gärna ett glas champagne också! Jag har själv bott där innan vi hittade lägenhet här och det är något alldeles extra, speciellt för nykära. Jag VET att man ska undvika att träffa yxmördande främlingar som man inte känner ;) men har själv kört trippen ner och vet att det är lätt att bli ambitiös så skönt att veta att man är välkommen någonstans på vägen. Finns på instagram @fashion_lawyer. Njut av bilresan!

Reply
Puss

Fint <3 och jag tänkte att man nog känner precis så som du beskriver efter att ha sett alla bilder från er helg. MEN ni har ju uppenbarligen underbara människor i ert liv så tänker att i framtiden kan ni ju anordna helg-fester och samla så många från hela ligan igen. Hyra nån gård eller nåt och fixa massa aktiviteter åt era gäster. Göra det en gång om året kanske. "The subosics årliga sommarfest" eller nåt. God mat å balkanfest!

Reply
Ioanna K.

That feeling is so weird , like nostalgia and happiness at the same time ..anyway your trip is your next big thing and I hope you enjoy yourselves ??????

Reply
Emma

Snacka om igenkänning! Var så otroligt glad över vårt lyckade bröllop, men efter ett par dagar blev jag istället ledsen och nedstämd. Dagen man planerat för och längtat efter var över och man skulle aldrig få uppleva det igen. Det hjälpte ju inte heller att gå direkt tillbaka till jobbet eftersom bröllopsresan var först ett halvår senare. Blir fortfarande lite avundsjuk på alla som planerar bröllop och har den fantastiska dagen framför sig. Men känslan går ju som tur är över och jag är lyckligt lottad som har en fantastisk man :)
Jag önskar er en härlig resa!

Reply
Rimante

I still can’t believe that wedding is over and now you are married couple, feels like yesterday I read about surprise engagement and wedding planning related posts! Seriously, time flies. By the way, it’s so amazing that your honeymoon is road trip type, that will be so much fun.
I’m still mega happy for you two, best wishes!!! xxx

Reply
Veronica

Åh vad mysigt att bjuda hem alla vännerna sådär spontant. Det är jättekul att se alla fina bilder från bröllopet (hoppas på många fler). Ni strålade och var så himla vackra! Ha en bra resa och njut av ledigheten tillsammans.

Reply
Seppy

I know the ‘low’ feeling you’re talking about so I’m glad to hear you spent time with friends and family before heading out for your honeymoon! That’ll help the low feeling and once you get settled into married life, you’ll still miss the wedding but will be SO happy to be able to call Aleks your husband!

http://www.elleisforlove.com

Reply
Angelika

I read all the wedding posts and I feel so damn excited! Haha It feels a bit weird. I’ve been reading your blog for like… 7? 8 years? Such a long time and I remember it was like yesterday when I found this blog and ‘stucked’ here because of a beautiful, honest girl with Tokio Hotel posters on the wall. To be honest… TH was why I was here but after all these years… I just admire you Kenza. I freaking admire you. I don’t know you in person and I realize that there’s a lot of things you rather keep private but still, it somehow feels like I know you. In my opinion you are so strong, classy, wonderful person. With a lot of passion and good in you. And I feel that Aleks is that kind of person too. I’m so so so so happy that you two found each other so early in your lifes. Thank you that I can watch your beautiful love and thank you both because when I look at you, I still believe in true love. Because when I look around it’s so hard to see it. And when I look at you, I can see it. I see that love. I hope one day I’ll also find that person. ;)
You are wonderful. I admire you. And I am so happy for you. I didn’t even know that you can be so excited and happy for someone you don’t know ;) So… Once again. I wish you both all the best in life, wonderful future, endless love, passion and just everything you’re ever dreamed of. ????

Reply
Emma

Such a beautiful comment, Angelika! And I’m certain you’ll find that special person.
Love,
Emma

Reply
Marine

If you stop in Belgium you should stop by Luxembourg, it’s so pretty there! And the old city is to die for ☺️

Reply
Dixi Wonderland

Klart vi är glada för er skull :D Vi är så många som följt till i alla dessa år och jag är nog inte ens om att ha delat skratt som tårar med dig genom åren. Jag hoppas ni får en helt fantastisk smekmånad nu. Njut av varandra och allt det vackra ni kommer få uppleva. Tack för att ni båda ville dela med er av så fina bilder men även känslor kring er stora dag. Vi uppskattar det så himla mycket :)

Reply
Martina

Enjoy your honeymoon Kenza and Aleks! And you Kenza, you realy are a true natural beauty.

Ps. In case you will cross Slovenia, you must give a chance to visit capital city Ljubljana, Bled, Postojna cave,.. :)

Reply
Olga Bastos

Congratulations on your wedding! The photos are beautiful! I’m getting married next year and I just can’t wait for it! Have a save ands lovely honeymoon trip! :)

Reply
Mimmii

Fan va vacker du är au naturel!! Mon Dieu, vraiment très belle. Tu n’as pas besoin de maquillage toi :)

Har inte hunnit gratta än men GRATTIS som fan till er båda och må ni vara lyckliga resten av livet.
Ha en trevlig smekmånad nu <3

Reply
Eilys

I already have told you congratulations on Instagram but I have to say it again… CONGRATULATIONS FOR YOU GUYS!! I wish you NOTHING BUT HAPPINESS IN THIS NEW CHAPTER IN YOUR LIVES!! I discovered you last year but I think you are on hell of a blogger and your attitude is so simple and humble…

P.S I don’t know if you thought about it but I think you should vlog your entire honeymoon but ONLY for you guys, not us… I think is a private moment.

once again… CONGRATULATIONS!! <3

Reply
Amber

I can imagine that it must feel super weird for the wedding to be over. But now you get to enjoy your honeymoon :-) your night with your friends looked like so much fun on Snapchat! (or was it on Insta stories? I can’t remember haha)

Reply
Jasmine

Försök att inte klandra er själva om ni känner er ledsna för att det är över. Det är ren psykologi. Oftast blir man lika (om inte mer lycklig) av att planera något än att faktiskt genomleva det. Ni verkar vara bra på att skapa fina ögonblick i vardagen, så fortsätt med det. Det är vardagslyckan som är den viktigaste. Kram och grattis till giftermålet!

Reply
Rose

Tips! Om ni hinner till Belgien idag och inte bokat hotel än: boka ett rum på Hotel de Witte Lelie i Antwerpen. Sjukt fin ställe och underbar frukost! Bl a Dries van Noten är stammis där ;)

Reply
Marie

grattis till er! så vackra bilder från ert bröllop- fantastiskt!
njut av smekmånaden!
kärlek till er

Reply
Ellie

Fina, fina Kenza. Supermycket grattis till giftermålet mellan dig och Aleks! Det är så härligt att se er så lyckliga efter många år tillsammans, samt att du bör ha cred för att vara så go och mänsklig efter så många års stora framgångar! Önskar en en riktigt trevlig resa och all lycka framöver. Många kramar ♡

Reply
Agnes

Hej! Först och främst grattis till er båda (ni var sjuuukt snygga på bröllopet också)!! Hoppas ni har en underbar smekmånad. Nu till den lilla fråga jag har (som du kanske svarat på tidigare? och isåfall kan länka?). Hur redigerar du dina bilder? Med vilken app och vilket filter? Ha det bäst <3333333

Reply
Karin B

Ni kom iväg iallafall! Jag kan känna igen mig i den där tomhetskänslan efter ert bröllop. Ett stort GRATTIS till er!

Reply
Sarah

oh please come to Belgium ! Even if it’s our honeymoon and you don’t wanna be bothered, but just the feeling of having you in Belgium is amazing :D

Reply
Blomman

Stort grattis till er! Undrar hur jag kan vara så genuint glad för er två när jag inte känner er, haha! Men kärlek är underbart och det är precis vad ni utstrålar<3 Älskar att du är en så jordnära person mitt i allt och att du vågar skriva att ni kände er ledsna på grund av tomhet. Tror att jag kommer känna på liknande sätt om/när jag gifter mig. Tur att ni har varandra och så fina vänner! HA EN TREVLIG SMEKMÅNAD!

Reply
Victoria

Gratulerer så mye, nyt bryllupsreisen <3

Jeg skal gifte meg i Sverige sommer 2018. (Baldersnäs Herregård)
Lurer på hvor du fikk tak i gullbestikk? Var dette noe stedet hadde, eller har du leid det?
Har du noen tips til dj/leie av lydutstyr?
Hvilken florist bruke du?

Stor Klem

Reply
Paula Smilee

Stort Grattis till er igen! Åh jag förstår den där känslan man får efteråt, när man har förberett sig i flera månader inför den speciella dagen sen så är allt över och allt känns tomt. :/ Haha..

Reply
Anna

Stort Grattis till er båda!
Ni är så härliga tillsammans ❤️ Blir alltid glad och inspirerad när jag läser din blogg ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*