• header

LA ROCHELLE

A morning in La Rochelle and a quick stop in Bordeaux!

Vi har lämnat San Sebastian och är påväg ner till kusten vid Alicante (7 timmars bilresa, vi åkte imorse så vi är snart framme!), men här i bloggen befinner vi oss fortfarande på Frankrikes västkust. :-) Efter Paris och stoppet vid det magiska slottet så behövde vi stanna någonstans och sova påväg ner till Biarritz. Jag har varit i La Rochelle en gång tidigare när jag spelade in Fångarna på Fortet, och staden var precis så mysig som jag mindes den. Vi kom fram på kvällen och checkade in på ett mysigt litet boutique-hotell som ägdes av ett gammalt franskt par, sedan promenerade vi ner till centrum och åt en svingod middag på La Boussole. Morgonen därpå gick vi ner till hamnen och åt frukost där, promenerade runt och köpte färsk frukt på marknaden och croissanter att ha att mumsa på i bilen. Så många croissanter vi redan hunnit äta på denna resa haha….

Efter ett stopp i Bordeaux så fortsatte vi ner mot Biarritz och San Sebastian där vi tillbringade 3 dagar. Mer om det sen!

// We’ve left San Sebastian and are on our way down to the coast in Alicante (7h in the car, we left this morning so we are almost there!), but here in my blog we are still on the west coast of France. :-) After Paris and the stop at the castle, we needed somewhere to stay for the night on our way down to Biarritz. I’ve been to La Rochelle once before when I recorded the Fort Boyard show, and the city was just as cozy as I remembered it. We arrived in the evening and checked into a cozy little boutique hotel that was owned by an old French couple, then we walked down to the centre and had a delicious dinner at La Boussole. The morning after we walked down to the port and had breakfast there, walked around and bought fresh fruit from the market and croissants to eat in the car. We’ve had so many croissants on this trip already haha…

After a stop in Bordeaux, we continued down to Biarritz and San Sebastian and spent 3 days there. More about that later! 

46 Comments

Dixi Wonderland

Normalt så hatar jag när bloggare reser då jag tycker det är så ointressant. Har själv inget intresse i att resa så jag tröttnar snabbt men just nu vill jag inte att er smekmånad ska ta slut för jag tycker det är så himla roligt att få se alla vackra platser som ni besöker :D

Reply
Lisa Bolin Kovacevic

Du fullkomligt strålar! ? Det är så häftigt att vi läsare får hänga med dig på den här (livs)resan ✨❤️

Reply
Marioness

I went to this city last Summer and it was so beautiful!
Check out my blog where I talk about fashion, lifestyle and some times about food or DIY!
marioness.wordpress.com
Hope you like it!

Reply
Helena

När kommer fler bilder och i lägg om bröllopshelgen? ? Jag längtar ihjäl mig efter att få höra allt du vill berätta om det! ?

Reply
Tilde

Hade varit så fint om ni hittade en unik fin fotoram ute på er bröllopsresa (istället för en basic Ikea ram som alla andra har)
Och så sätter ni in ert bröllopsfoto i! ❤️

Reply
Milena

Now I understand this nickname – Kenzas -> it always meant Kenza Subosic ;P destiny :):)

Reply
Melina

Beautiful as always Kenza! Come to Greece! Youn can visit the islands of the Ionian sea, Corfu, Lefkada, Zakynthos, Kefalonia! Or if you prefer you can visit the islands in the Agean sea, as Serifos, Sifnos, Koufonisia, Amorgos and Folegandros if you love little paradises without a lot of people for your honeymoon. But if you want cosmopolitan situations there always are Mykonos and Santorini!
Wherever you go have fun!
Kisses from Greece!
Melina

Reply
Monica

Love your top. So happy about your wedding. Nice to see that happiness on your face. Wish you the best :) Kisses xx

Reply
Marta

Dear Kenza,
is there any chance that you will visit Poland and meet with your fans?
Lots of love <3

Reply
Pernilla

Stort, stort grattis till bröllopet!! Ni var så fina :D Du skulle inte vilja berätta vart du köpte dina hårdekorationer som du och dina tärnor hade på bröllopet? Dom var så fina :D Samt visa vad du hade för skor och vart dom kom ifrån. Jag är så nyfiken och vill gärna veta då jag själv håller på att planera mitt bröllop som kommer att ske om ett år :D

Reply
KIMODESTY

Hello kenza! I am trying to get in contact with you! I Follow you since.. ever. I have seen your first Blog post ❤ and I am a huge fan of you!

Now I have my own clothing brand and I really want to send you one of these Unique and Handmade items!

Please get in contact with me, by social media on Facebook or instagram: KIMODESTY

Reply
Susanne

Hej & Stort Grattis Kenza ???
Vilka vackra bröllopsfoton ni har!
Jag undrar om du skulle kunna berätta vilka låtar ni dansade till på er bröllopsfest och vilka låtar ni hade med på vigseln? ?
Och jag undrar också om du kommer dela med dig av en kort video från ert bröllop? Vore så kul att se! ?
Vill ännu en gång säga stort grattis till er! ?
Kram
Susanne ????
https://25juli2015.tumblr.com/

Reply
Cecilia

Tips! Åk förbi Colmar. Världens mysigaste lilla stad som är SÅ fin. Köp med er lite goda viner från Alsace hem. Ät en tarte flambée på en mysig restaurang.

Reply
Lotta

Åh så härligt det ser ut! :-) Jag måste bara få tipsa dig om en tjej (med “risk” att du redan följer henne) som jag tror att du skulle älska då hon sprider så enormt mycket positiv energi, hälsopepp och inte minst så goooda hälsosamma recept! Hon heter Louise Larsson och går under hälsoprofilen Organic By Mommy på instagram och bloggen. Hon har verkligen fått mig att börja leva ett hälsosammare och gladare liv. Och hennes fantastiska recept är så goda att man knappt kan tro att de är så nyttiga som de är. Stort tips! :-)
Du hittar henne på @organicbymommy på instagram och http://www.organicbymommy.se (hennes blogg).
Hoppas ni får en fortsatt bra resa :-) Kram Lena

Reply
Stine

Har ni ingen video från bröllopet? ? Förstår om du inte vill lägga ut allt men en liten kort version för oss läsare kanske? Såå fint bröllop verksr det ha vart. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*