• header

MY WEDDING RING

My engagement ring and my wedding ring <3

En av mina trognaste (och gulligaste! :*) läsare frågade om jag inte kunde visa upp min vigselring, och visst kan jag det! Diamanten på 1 karat har ni sett innan. Den fick jag av Aleks när han friade till mig, jag gjorde dock om fattningen litegrann så att vigselringen kunde ligga slätt emot (Aleks märkte ingen skillnad haha….)

Vigselringen består av 28 diamanter i två olika storlekar och jag designade den själv hos en juvelerare. Jag visste direkt att jag ville ha lite vintagekänsla på ringen och med hjälp av inspobilder på liknande ringar så blev denna till. Inuti står det Aleks och vårt bröllopsdatum. Jag älskar den så mycket, och jag älskar ringarna ihop! Blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag tittar ner på min hand.

// One of my most faithful (and cutest! :*) readers asked me if I could show my wedding ring, and of course I can! You’ve seen the 1 carat diamond before. I got it from Aleks when he proposed to me, I had do change it a bit though so that the wedding ring could fit properly next to it (Aleks didn’t notice any difference haha….)

The wedding ring has with 28 diamonds in two different sizes and I designed it myself at a jeweler. I knew right away that I wanted some vintage feeling and with some help of inspo photos, we created this one. On the inside it’s written Aleks and the date of our wedding. I love it so much, and I love the rings together! It warms my heart so much every time I look down on my hand.

66 Comments

Anna-Maria M.

It looks soooo beautiful together! ?
I’m so happy for you both and wish you a very fun and save honeymoon! :)
You inspire people with your looks and personality, I’m glad I found my way to your blog!
Lots of love,
Anna-Maria

Reply
Paulina

OMG ! <3 I love it ! A wedding ring is amazing, beautiful and I don't have a words ! WISH YOU HAPPY !!!

Reply
Johanna

Otroligt fina! Jag förstår att du är nöjd! En förlovningsring eller liknande bär man ju med sig hela tiden och den påminner om någonting fint. Jag älskar min förlovningsring också! :)

Reply
Sini S

Oh, the most beautiful rings I have ever seen <2 Nice that you have something so unique!

Reply
Sofia

Åh va mysigt ni verkar ha det! Om ni fortsätter ner vid Spaniens kust borde ni verkligen besöka Fonts de l’Algar. Ligger rätt så nära Benidorm. Finns massa vattenfall och fin natur. Hoppas ni får en fortsatt bra resa!

Reply
Sabina

kenza!!! vad bar du för parfym på bröllopet???? måste vetaaaaa. älskar dig <3 grattis igen!

Reply
Mariiin

That is just super cute! You are definitely the real representation of couple goals ! I think it will never bore me to repeat that (although maybe it will bore you hahaah) Enjoy your roadtrip and definitely visit Crna Gora! :P :)) ?

Reply
Dixi Wonderland

Men så fint det blev och dom matchar verkligen varandra så himla bra :D Så roligt att du ville visa <3 Känns väldigt tidlöst och klassiskt :D Stort grattis åter igen <3

Reply
Camilla

Kan vi få se Alek’s ring også? Kan du ha en spørrerunde når du er tilbake fra bryllupsreise??

Reply
Nellie

Hej Kenza, är jättesen med att gratulera er, så grattis!!! Jag har läst din blogg sen jag var 11 och min 18åriga syster visade vad hon gjorde på datorn. Sen dess har jag alltid haft dig, din stil och framför allt din drivkraft som inspiration. Känns lite som jag halvt känner dig (creepy much) när jag liksom läst om alla dina stora händelser sedan 2011. Snart blir jag 18 och läser fortfarande din blogg varje dag och när du visade din förlovningsring förra året fällde jag en tår. Hela erat bröllop hae varit exakt som jag drömt om mitt och jag är så glad för eran skull. Jag hoppas jag kan bli hälften aå grym som du är när jag blir äldre. Kramar och grattis från mig som haft dig som förebild genom hela min tonår. <3

Reply
Anna

Jag bär min vigselring innerst (närmast hjärtat) tror typ det var min mamma som sa åt mig det haha men jag tror att det är en smaksak och att man gör som man vill här i Sverige ?

Reply
Chantel

in sweden, is it normal to wear the engagement ring on the inside and the wedding band on the outside? or is that a personal preference? we wear the wedding band on the inside in america.

the ring is beautiful, Kenza! great design. Xx

Reply
Madde

That’s correct :) In Sweden we usually wear them like this, interesting that it is different in different countries :)

Reply
Wissale

Very nice and beatuiful rings :)
Kenza are you planning on coming to Morocco some day ? if yes when ? i really want to meet you :*

Reply
Sara

Jag dör! Perfektion!! De finaste ringarna jag sett, på riktigt! Hoppas jag hittar/får något liknande när den dagen kommer :)

Reply
Sandra

Åhh ! Kul att du visar upp ringen <3 Gifte mig själv för en månad sen så förstår verkligen den där känslan när man tittar ner på glittret :D !!!

Reply
Diana

It looks lovely :-* But I don’t understand, did you connect these two rings into one or they are separated? Thanks in advance!

Reply
Anna L

Wow! Fantastisk ring OCH nagellack. Är det shellac? Skulle så gärna vilja veta vilken färg/nyans det är, magiskt fin!

Reply
Helene

Love it!!! Please can you show what shoes you had on your big day? I’m getting married next year and really need to buy some shoes and I just love your taste!
XO XO❤️

Reply
Candice

Hi Kenza!

I’m a French follower since a few years and you inspire a lot of my looks haha!
Wanted to congratulate you for your wedding, it must have been a very exciting day! You both looked gorgeous!
You moved down a bit the diamond of your engagement ring so that the wedding ring fits right?
Btw, where do you bracelet comes from?

Bisous bisous, enjoy your road trip (puss puss, eh eh I’m learning Swedish with my Swedish BF)

Reply
Elsa

Dröm!! Vilken juvelerare gick du till, letar efter någon bra som jag kan gå till ? Kram

Reply
Sarah

Fint! :) Vart är armbandet ifrån? Ha en fortsatt härlig smekmånad! <3 Tack för svar!

Reply
Missi

Jättefina ringar! Hur många carat är vigselringen totalt? Alltså alla 28 stenar ihop? Gissar att du har stenar hela vägen runt då det blev så många? ☺️

Reply
Elin

Hej. Jag ska gifta mig nu i sommar och tycker din vigselring är otroligt fin ? undrar vart du skapat den och vilka man kan kontakta så man kan få en liknande ring? Otroligt tacksam för svar. Förstår i all sorg att du inte orkar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*