• header

BIARRITZ

Photos from Biarritz

Många av er tipsade om Biarritz så självklart var vi tvungna att göra ett stopp där! Och visst var det ett himla nice ställe, förmodligen ännu bättre om man surfar men efter min traumatiska surfupplevelse i Marocko för några år sedan (ok det lät värre än vad det var men jag blev jätterädd sista gången jag surfade där) så vågar jag inte göra det igen haha.

Iallafall, vi kom fram till Biarritz på lördag eftermiddag och stannade där ett dygn! Vi checkade in på ett hotell precis vid stranden och gick ut och åt en middag på ett ställe vi blivit tipsade om. Var dock jättetrött så kameran lämnades hemma. Morgonen därpå gick vi ut på en långpromenad, bästa sättet att upptäcka ett nytt ställe! :-) Tillbaka vid hotellet köpte vi acaibowls & cappuccinos på Bali Bowls, croissanter på ett bageri och så satte vi oss på en bänk och åt vår frukost. Resten av dagen tillbringade vi på stranden nedanför och sen åkte vi till the Beach House för en jättegod lunch.

Vi stannar ju inte så länge på varje ställe för vi vill hellre se så mycket som möjligt, men jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka till Biarritz (och San Sebastian) någon gång! :-)

// Many of you told me about Biarritz so of course we had to make a stop there! And yes it was a really nice place, probably even better if you surf but after my traumatic surf experience in Morocco a few years ago (ok that sounded worse than it was but I got really scared the last time I surfed there) I don’t dare to surf again haha.

Anyway, we arrived to Biarritz on Saturday afternoon and stayed there for 24 hours! We checked into a hotel right by the beach and went out for dinner at a place a friend recommended to us. I was super tired though so I left the camera at home. In the morning we went out for a long walk, the best way to explore a new place! :-) Back at the hotel we bought acai bowls & cappuccinos at Bali Bowls, croissants at a bakery and sat down on a bench and ate our breakfast. We spent the rest of the day at the beach and then we also went to the Beach House for a delicious lunch. 

We don’t make long stops because we rather see as many places as possible, but I can definitely see myself returning to Biarritz (and San Sebastian) one day! :-)

29 Comments

Anonym

Snälla gör ett inlägg om din “tragiska” surfupplevelse i Marocco!!❤️

Reply
Marta

Kenza, will you make a vlog from your Honeymoon?! We would love to see this! ?
Xx

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack!! Jag tar de flesta bilder med Leica Q och redigerar i Lightroom. :-) Kram K

Reply
Jessica

Hej kenza! Ni ser ut att ha dt magiskt ? Jag undrar vart den bruna ryggsäcken är ifrån och den röda volangklänningen är ifrån? (Som du hade på instastory) jätte tacksam för svar! Kramar o ha en fortsatt härlig resa

Reply
ISA

Men herreee vilken plats! Så gött att kunna åka med dig nu genom sydeuropa och få massa tips, haha ;)

Reply
Julia

Hej världens bästa Kenza!
Har följt din blogg i många år och jag måste bara säga hur mycket jag älskar din blogg, dig och allt du gör! Du har världens bästa klädsmak och har en grym personlighet. När man läser din blogg känner man sig som en av dina kompisar nästan:) Du är verkligen bäst!!!

Undrar bara om din jeansjacka är från Levis, eller vart är den ifrån? Så himla fin!

Många kramar från Julia<3<3<3

Reply
Natalie K

Super fint, tänkte kolla vart din röd/orangea bikini, som du har på bilderna, är ifrån?

kram

Reply
Lisette

Hej Kenza
Älskar dina outfits!
Kan du inte snälla berätta vart du köpt den röda bikinin? Tack ?
Mvh Lisette

Reply
Hanna

Hej! Jag undrar vart den röda bikinin kommer från? tack och grattis till er <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*