• header

BY THE SEA

(In collaboration with Ivyrevel)

Wearing the Paloma bikini from Ivyrevel (only a few left)

Hej hjärtan! Jag hade glömt ladda datorn så jag kunde inte blogga i bilen igår när vi åkte från Calella de Palafrugell (btw ett av de bästa ställena jag varit på! kolla bilderna ba!) till norr om Marseille i Frankrike. Har så mycket bilder att visa er, både från smekmånaden och från bröllopet såklart, men vill inte sitta vid datorn för mycket. Om ungefär 10 dagar rullar vi hemåt igen och då kliver jag ur bröllopsbubblan hehe. Vill inteeeee!!

Nu ska jag hoppa i en bikini och så ska vi lägga oss vid poolen här vid det fina slottet vi befinner oss på i 2 dagar. Bikinin jag bär ovan hittar ni på Ivyrevel‘s stora rea som pågår just nu, där vi har upp till 70% rabatt på utvalda items! Vi droppar även höstnyheter hela tiden så in och titta vettja. :-)

// Hey sweethearts! I forgot to charge my laptop so I couldn’t make a post in the car yesterday when we went from Calella de Palafrugell (btw one of the best places I’ve ever been to! just look at the photos!) to north of Marseille in France. I have so many photos to show you, both from our honeymoon and our wedding of course, but I don’t want to be on my laptop too much. We will start driving home in about 10 days so then I will step out of my wedding bubble hehe. I don’t want toooo!!

Now I’m gonna put on a bikini and go down to the pool here by the beautiful castle we’re staying at for 2 days. You can find the bikini I’m wearing above at Ivyrevel‘s big sale right now, up to 70% off on selected items! We’re also dropping fall news all the time so why don’t you have a look. :-)

– This post is in collaboration with Ivyrevel.

37 Comments

Nina

Kenza! Ser att du har dina ringar på dig! Superfina, men(!) ta av dom när du är på stranden och badar. Så himla lätt att råka tappa dem i vattnet och då återfår du dem aldrig! Tips från coachen! Hoppas ni har en fantastisk resa! Kram

Reply
viola

1. You look amazing!!
2. Congrats to your wedding. I look so much forward to see more more more wedding pics and honeymoon pics as well :)
3. Enjoy every single day like you do anyway :)

Reply
Marcia

hey kenza,

could you make a post when your honeymoon is over with little summary of the whole trip? for example a map with all the cities you have visited and lines (so that we see the order) and maybe your favorite picture from each place? :) would be much appreciated

hope you’re having fun where you’re now, cheers!

Reply
Fia

Looks amazing.. i am still waiting for announcement of the winner couple of your ekstra wedding? Have not seen any posts about this yet!?? ? or have you selected and announced?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hannaaolssoon on Instagram won the dress and ring and she got married last week :)

Reply
Mia

Du ser så himla trött ut på alla dina smekmånadbilder. Det är som det inte finns någon ork kvar, ingen gnista. Säker du inte har blivit utbränd? Då är man ständigt trött. Går inte att sova bort.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha va? Tycker jag ser likadan ut som alltid. Jag är inte trött alls utan mår prima! Tack ändå! :-) Kram K

Reply
Victoria

Men va? Det enda jag har noterat är att Kenza är osminkad på en del bilder från smekmånaden. Kanske det som gör att du tycker hon ser trött ut, själv tycker jag hon ser glad och avslappnad ut! Din kommentar kanske är skriven i välvilja, men det är inte så trevligt att kommentera att någon ser trött ut.

Reply
Dixi Wonderland

Skit i datorn och uppdateringen. Herregud du är på din smekmånad! Vi blir naturligtvis jätte glada för att du uppdaterar men jag tror inte att någon annan hade suttit och jobbat på sin smekmånad om du förstår vad jag menar :*

Reply
Caroline

Stort grattis till er! Så fantastiska bilder från er.

Nu vet jag inte riktigt hur er Europa-tur är planerad och åt vilket håll ni kör. Men en supermysig liten by i Frankrike är La Ciotat. Jättelitet, genuint och mysigt längst med kusten. Perfekt för en natt.

Reply
Abi Brooks

Congratulations!! These pictures are stunning – what camera do you use? x

Reply
Ellinor

Åh, körde förbi palafrugell idag precis. Är inte catalunya det vackraste landet? ? Det finns så många magiska gömda stränder och gamla byar! Hoppas ni har en fin resa!

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Jag undar vad för typsnitt du använder till dina rubriker och på din brödtext här i bloggen?
Älskar din blogg, kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*