• header

BACK ON TRACK

Blouse HERE (adlink) // jeans from Gina Tricot // shoes from Jennie-Ellen // earrings from GUESS // bag from Chloé

Om vi bortser från att jag har haft SPRÄNGHUVUDVÄRK sedan vi kom hem och knappt sovit något inatt för att jag vaknat varje timme av att hela huvudet dunkar (Aleks hittade mig sittandes i soffan imorse, hade satt mig där och lutat huvudet mot en kudde mot väggen och somnat så haha), så känns det kul att vara tillbaka på jobbet igen. Cyklade in imorse för måndagsmöte med hela teamet och sedan har jag bara betat av massa jobb och mail och försökt komma ikapp efter smekmånaden. Denna vecka blir lite extra hektisk eftersom att det är FW i Stockholm, men jag tänkte bara gå på några få visningar, den stora Nelly-festen och sen i helgen ska vi fira Anya som fyller 6! <3

Blir kvar här en stund till och sedan ska jag möta upp Shiva för en långpromenad. Tänkte att lite frisk luft kan hjälpa mot huvudvärken?

// If we skip the fact that I’ve had a HORRIBLE headache since we got home and barely slept at all last night because my pounding head woke me up every hour (Aleks found me sitting on the sofa this morning, I sat there leaning my head on a pillow against the wall and fell asleep like that haha), it feels good to be back at work again. I took my bike to the office this morning for our Monday meeting with the whole team and since then I’ve been sitting here trying to catch up with all the work and e-mails that I’ve missed when we’ve been away on our honeymoon. This week will be a bit extra hectic since it’s FW in Stockholm, but I’m just gonna attend a few shows, the big Nelly party and then this weekend we’re gonna celebrate Anya who turns 6! <3

I’ll be here a little while longer and then I’m gonna meet up with Shiva for a long walk. I thought maybe some fresh air could help my headache?

19 Comments

Liron

I can’t find this swimwear on zara web:( …. By the way Can you do video of how you editing your photos i know that will be eassy cause all your photos are the same fillter(pink princess color) .Just tell me your secret fillter on Vsco ;)

Reply
Mika

Jag får ofta riktigt ont i huvudet när det är väderväxlingar (från sol till tungt och grått/regn). Jag köper diklofenak (receptfritt) på Apoteket, det funkar superbra så ville tipsa om det om du inte redan testat! Har även fått sumatriptan utskrivet när jag får migränanfall, funkar också himla bra. Finns också receptfritt på Apoteket men blir lite billigare med recept. Annars hoppas jag att du hittar något som funkar för dig! :)

Reply
Emina

Hi Kenza!

I have been following you since 2010. You’re so humble, down-to-earth person and pls don’t let money or fame change your atitude. :)

I think it would be great (for your Balkan followers) to write something about for example:
– language, what do you know to say, do you want to learn something more then “volim te” in balkan language?
– who are your favourite singers (we’ve heard bijelo dugme, zeljko joksimovic etc. In wedding videos) from balkan? Which singers Aleks preffer?
– Was it fun to learn about your husbands culture, language, family tradition etc.

I hope you will think about this idea!

Kisses!

Reply
Sandra

Kan du inte göra en lista på ställena ni besökte och vilken plats som var bäst/sämst? Och det bästa/sämsta med roadtrip? Något som är bra att tänka på? ? Kram!

Reply
Maren

Hei? elsker outfitene dine,hva heter bukse modellene?
Finner den ikke på ginatricot sine sider…
Klem fast leser fra norge✌️️❤️

Reply
Tamasté

From relaxing days of honeymoon to hectic work, but your dream work so it will be ok – I hope. Your outfit is amazing, and with that bike you look perfect !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*