• header

OUR WEDDING DAY – FIRST LOOK PT I

Photos by Fabian Wester

Åh, vet inte vad jag ska skriva här. Hur ska jag med ord förklara känslan när vi såg varandra för första gången på vår bröllopsdag? Kanske bilderna räcker? Inte? Okej jag ska försöka då, hehe. Efter många om och men bestämde vi oss för att ses innan vigseln ändå, och det är jag glad för. Den här stunden var så himla speciell och ett av mina starkaste minnen från vårt bröllop. Jag var ju också så jäkla nervös redan och att få träffa Aleks innan lugnade mig väldigt mycket.

När jag var färdigfixad uppe i brudsviten så var det dags att åka iväg till en plats som fotograferna valt ut och fått tillstånd att fota på. Jag valde att lämna den stora avtagbara kjolen på rummet så att Aleks skulle få en överraskning sedan vid vigseln. :-)

Aleks stod och väntade på mig när jag kom i bilen, och bara jag fick syn på hans ryggtavla så kom tårarna. Där stod han, vackrare än någonsin och väntade på mig. Med nervösa steg gick jag fram till honom och la min hand på hans axel. När han vände sig om och brast ut i ett sånt där stort leende som bara Aleks kan le så kändes allt mer självklart än någonsin. Jag har ju vetat sedan första dagen jag såg honom att vi skulle stå såhär en dag, och nu var det som att allt bara föll på plats. Det här är min människa och nu skulle vi äntligen bli man och fru. Familj.

// Oh, I don’t know what to write here. How can I with words describe the feeling of seeing each other for the first time on our wedding day? Maybe the photos are enough? No? Okey I’ll try to describe it then, hehe. After many ifs and buts we decided to see each other before the ceremony, and I’m happy we did. This moment was so special and one of my strongest memories from our wedding. And I was also so nervous so meeting Aleks before the ceremony really calmed me down. 

When I was done up in the suite it was time to go to the place the photographers had chosen for the photoshoot. I decided to leave the big skirt at the room so that Aleks would get a little surprise at the ceremony later. :-)

Aleks was standing there waiting for me when I arrived in the car, and I started crying as soon as I saw his back. There he was, more beautiful than ever, waiting for me. With nervous steps I walked up to him and put my hand on his shoulder. When he turned around and bursted into one of those big smiles that only Aleks can smile, everything felt more clear than ever. I knew from the first day I saw him that we would stand like this one day, and now everything just fell into place. This is my person and now we were finally becoming husband and wife. Family. 

94 Comments

-Jenny-

Bilderna talar för sig själva ja ???
Ni är sååååå fina. Tack för att du delar med dig ???

Reply
Elvira

Jag börjar gråta!! Så otroligt fint Kenza, jag hoppas att jag och min fina kille också får vara med om något så fantastiskt?

Reply
Sofia

Underbart!!!! Så himla vackra bilder! Gifte mig i augusti förra året och känner igen denna stund så väl! Kram till er!

Reply
Rimante

I almost burst into tears while seeing these pictures! So much love and happiness in them ❤️
Congratulations once again to you two and best wishes!
Also, thank you so much for sharing that with us, right now, I am dreaming about my big day too. Feel inspired, but where is my prince haha?!

Reply
Dominika

These posts about your wedding makes my heart so warm!!! You two are real prove that love really exist, I mean that truly, neverending and strong love. I can feel that from your photos, that happiness, it’s so…special and beautiful. I am so freaking happy for you two guys and I have a dream one day I will live this moment with my other half too. Thank you for sharing this special day with us, I really appreciate that❤️❤️❤️

Reply
Malin

Nä men fyfan va jag grinade när jag såg bilderna och texten. Ni är så jävla vackra och ni strålar!! Eller ja strålar är nästan en underdrift, herregud va sagolika ni är. Och bilderna, finner inga ord va vackra dom är. M A G I S K T !!! ❤

Reply
Siham jrindou

Ohh!! This is sooo cute. Am I the only one who started crying we I read this post? I’m so happy for you guys. And I wish all the best :)

Reply
Laura

This literally made me cry? You two are perfect! I’ll admit that I’m a bit jealous, but definitely in a good way! Wish you all the best?

Reply
Hoda

So cute!!! I can just imagne that moment.. i remember my moment with my husband, and i get butterflyes in my stomach <3 i wish for you guys the best ever after.. Love you kenza

Reply
Nattiz

Wow vilka otroligt vackra bilder!!! Alltså shit, ni är så vackra tillsammans. <3

Reply
Ioanna K.

Your eyes in the 3rd picture say it all ❤ I wish you make each other happy like this every day !

Reply
Hafsa

I CRIED! You guys are the cutest couple ever! I never seen this kind of love in anyone’s eyes. We can imagine how much you love each other and when I see you I believe again in love haha. It’s lovely!! Congratulations again and thanks for sharing this moment with us:) I AM SO HAPPY FOR YOU, YOU ARE AWESOME! I wish you the best xoxo

Reply
Linnéa

Jag började gråta av att få se dessa bilder och din fina text – de starkaste bilderna hittills från ert bröllop tycker jag ❤️ Man känner verkligen er kärlek för varandra!

Precis så känner jag för min kille (eller fästman, han friade till mig i somras☺️) – och det är ju precis så det ska vara!

Grattis igen till er! / Trogen bloggläsare

Reply
Dina

So so so beautiful Kenza! And so beautifully written by you that I also started tearing up while reading this.
You two are such a wonderful couple, I wish you the very best for your life together as husband and wife!
❤️❤️❤️

Reply
Emilia

Så fint! Grattis! Jag som inte ens känner er sitter här och gråter. Jag har en ganska personlig fråga som du absolut inte behöver svara på om du inte vill. Vill du och Aleks ha barn? Vill ni ha biologiska eller adoptera? Och isåfall hur snart? Jag tror att ni skulle vara fantastiska föräldrar!

Reply
Kati

You guys are the cutest!!! Congratulations <3
I've been following you and your blog for almost 10 years now and it feels so crazy seeing you getting married, knowing that it will be my turn in May next year. I think it's called, getting old but when browsing through the photos of your big day I'm getting super excited :)

Reply
fan

dere er helt fantastiske ilag!! nydeligste bryllupet jeg har sett, ønsker dere det beste <3

Reply
Gitta

I don’t know what to write either. But this is simply how PURE LOVE, HAPPINESS and JOY looks like. Could just start crying by looking at your wedding pictures and to see how happy and absolutely gorgeous you guys look. Also LOVE how you written about this very special day / moment. Just W.O.W. <3

All the best to you :) :*

x Gitta // http://www.gittawitzel.com

Reply
Cynthia W

These photos are SO wonderful ! Even if I don’t know you personally, I felt the emotion just by watching your photos and reading your text. Thank you so much for sharing with us your special day and those beautiful emotions… You brightened my day :)
Sending you my best wishes from Switzerland Kenza !! You truly are an inspiration

Reply
Anika

Dear Kenza, this is the most beautiful thing I have ever read when it comes to weddings. It feels like I can feel the passion and the love you feel for eachother. I wish you the very best and I am soo incredibly happy for you to find your soulmate. In germany it is 11:20 pm and i just came back from a friend that has moved in with her boyfriend in their first flat together. I just realy hope that they make their ways together.
I admire your sense for details. The way you both see the magic in the littles things. Wow, this ist so beautiful. Lots of love and luck for you!

Reply
micaela johansson

kanske något av de vakraste jag sett, behövs ingen förklaring bilderna säger allt!

Reply
Cindy

I’M HONESTLY SO HAPPY FOR YOU KENZA! These photos are soooo perfect. You can see how much love you guys have for each other. There’s no denying it. Stop teasing us and show us more photos as soon as you can!!!!

Reply
Lala

Kenzaaaaa
i felt all the love and happiness that you two must have felt (maybe even just a glimps of it) in that moment the moment i saw your pictures and I got all teary over here.
I don’t even know you personally, I’m just a follower since the beginning and it’s incredible how these pictures carries everything. It’s telling more than a story even more than a movie would be able to tell and explain love. It touches me so deep, I am actually shocked.
This is also an huge compliment to the photographer!!!
I am so so sooooo HAPPY for you two and especially you to find someone that you are now able to call your family!
I wish you both all the best for the future and I will still be following you silently though your blog.

hopefully sending you a smile with this comment and some love like you did with those pictures! xxx

Reply
Jessika

tack för du delar med dig av dessa fina och intima stunder. får seriöst glädjetårar för din skull. så jäkla fint och glad för din skull att ditt bröllop var så perfekt

Reply
Rux

I am so happy for you! I wish you a long happy life together! Beautiful people :)

Reply
A

Alltså wow vilket vacker par ni är! :-) Man kan verkligen känna av kärleken från bilderna. Ni är verkligen perfekta ihop!

Reply
Isabel

Jag grät när jag såg bilderna och det gjorde det inte bättre att läsa texten. Ni är helt underbara!!!

Reply
Sophie

This is so beautiful. I might have just shed a few tears haha. I wish you two all the happiness in the world! Much love

Reply
Louise

Alltså detta är så fint! Jag kommenterar sällan (aldrig) men jag har läst din blogg nästan ända sen starten och kommer ihåg när du var helt överlycklig över 5000 läsare ;) Jag minns såklart också när du skrev i bloggen att du träffat din blivande man och att nu se detta gör mig verkligen tårögd! Ni är så otroligt fina, stort grattis till varandra och till kärleken!

Reply
L

It is not uncommon to meet before the ceremony here in sweden. The couple usually walk down the he isle together

Reply
Jennifer

Man ser verkligen är kärlek och barnsligt underbara förväntan i bilderna, så himla fina! ?

Reply
noor

I see true happiness, love, laughter and a feeling of ‘I am so happy’. That’s what a wedding should be like. :-)

Reply
Linda

Hur blev det, bjöd du din pappa på bröllopet? Jag har för mig att du skrev något om det..? Iaf att du funderade på det.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är min ensak och ingenting jag har bloggat om eller “funderat på”. :-) Kram K

Reply
Julia

Alltså, SÅ FINA och VACKRA!!! Känner värmen från er kärlek genom min skärm på telefonen. <3

Reply
Fedelia

Kan inte ni ta bild på båda era ringar tillsammans så man får se hur de matchar? :)

Reply
Pn

Brukar aldrig kommenterar.

Du känner inte oss och vi har följt din blogg i många år. Att ser dom här bilderna på dig och Alek började tårarna rinner ner från kinderna.

Ingen förtjänar sånt lycka och så mycket kärlek som du gör Kenza.
Önskar er all lycka i framtiden.

Reply
Anonym

Såå underbara, vackra och genuina bilder, är så himla glad för er skull. Grattis ännu en gång!! <3

Reply
Angelica

Så himla vackra tillsammans !! Man ser att ni älskar varandra ! All lycka.
Kram

Reply
Sally

Bilderna talar för sig själv <3 Ni ser väldigt lyckliga ut och jag blev lite torrögd där men jag önskar er all lycka i framtiden <33333

Reply
josefina

så fantastiskt vackra bilder på er! man känner verkligen er kärlek och glädje. stort grattis och lycka till i framtiden. kram!

Reply
E

Tårarna rinner även på mig när jag ser dessa bilder. Har ännu inte sagt grattis så jag gör det nu. Jag önskar er verkligen all lycka i framtiden, blir så rörd och glad för din skull när jag läser dessa inläggen. Känner er kärlek och lycka genom skärmen. Så fina ni är tillsammans!
Du skrev i ett inlägg att ni valt att dansa till Ed Sheerans Perfect på bröllopet, och varje gång jag hör den låten nu så ser jag dig och Aleks framför mig. Hur ni dansar framför alla era gäster, kärleken bara sprudlar och ni är det lyckligaste paret på jorden just i den stunden. Jag hoppas att jag själv en dag hittar mannen i mitt liv som får mig att känna mig som den lyckligaste personen på planeten, precis som Aleks får dig att känna.
Stort grattis igen till er båda! <3

Reply
Ida

Gud ni är så vackra! Blir helt tårögd ❤️
Kan tipsa om boken 5 kärleksspråk, den kan vara bra att ha ibland, för relationer är ju som de flesta vet inte alltid en dans på rosor. Kram!

Reply
Rebecca Olsson

GUD VAD VACKRA!
Vet du vilken kamera och objektiv fotografen använde när hen fotade er?

Reply
Anna

Alltså Kenzaaaaaaa!! Jag brukar aldrig vara den som kommenterar, jag har följt din blogg länge och du är en av mina absoluta favoriter, men nu efter att ha sett dessa helt UNDEEBARA bilder på dig och Aleks så måste jag bara skriva en rad! Herregud. Jag började gråta! Det är så fint, ni är så fina! Det bara strålar om er, och ni ser så lyckliga ut, lyckan sprids liksom ut via oss läsares datorer/mobiltelefoner… så mycket kärlek. Jag är så extremt glad för din och er skull. Ni är nog ett av de finaste paret jag sett. Goals verkligen, vill också stråla sådär på min bröllopsdag! :-) Önskar er ALL lycka och evig kärlek resten av livet! <3

Reply
Sandra

This post was uploaded a few days ago but I just had to comment! :) I especially love the photo where you see Aleks for the first time. In that photo, your eyes portray SO MUCH love! It’s present in the way that you smiled and the way that you were tearing up, but most of all you can see it in the reflection coming from your eyes. Your eyes are brimming with so much love! It’s such an incredibly beautiful and touching moment :)

Reply
Aleksandra

Beauty of these photos is just incredible.. I see happiness in them. You both looked so amazing.. I wish You all the best! ??

Reply
Christine

Wow, finnes virkelig ikke ord for å beskrive hvor nydelige disse bildene er ? Helt magisk!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*