• header

AT A CHâTEU IN FRANCE

          

Lemon dress from Aeryne // white dress from Finders Keepers // bikini from Guess // sandals from Henry Kole // tassle earrings from Mango // blue top from H&M // white skirt from Asos // sunglasses from Karen Walker and Gucci

Blandade bilder från ett stopp vi gjorde vid ett slott strax utanför Marseille i Frankrike! Hit åkte vi direkt efter Costa Brava och vi stannade här i två nätter och bara tog det lugnt, svalkade oss i poolen (det var så sjukt varmt här! hade bara legat i poolen hela dagarna om det inte vore för att det var massvis med gigantiska bromsar där och jag är livrädd för dem haha :-(), läste böcker, fick massage och åt massa gott. Vi hade flängt runt en hel del innan detta stopp så det var skönt att stanna här och verkligen bara koppla av! :-)

Har skrivit ovan vad sakerna jag bär kommer ifrån, men säg till om jag missat något!

// Mixed photos from a stop we did at a castle outside Marseille in France! We drove here straight from Costa Brava and we stayed here for two nights and just relaxed, cooled down in the pool (it was so hot here! I would have stayed in the pool all day long if it wasn’t for all the giant horseflies and I’m so scared of them haha :-(), read books, had massage and ate lots of delicious stuff. Before this stop we had been going around a lot so it was nice to just stay here and really relax! :-)

I’ve written above where the stuff I’m wearing are from, but let me know if I missed anything!

23 Comments

Dina

wow this castle looks amazing! And both of you got some tan ha :D
Kenza will you be doing a vlog on youtube any time soon?
I really really hope so, I love watching your vlogs, just your everyday life. I think a lot of your followers love vlogs like this where we can just follow your day at home or at work, doing stuff or just doing nothing and chilling around!

<3 <3 <3

Reply
Cornelia

Wow så härligt det ser ut. Och hur vacker är inte du??! Älskar det nakna ansiktet. Och den bikinin tillsammans med örhängena är bara sjukt snyggt!

Reply
Joanna

That white dress looks so pretty on you! i just started following you and i absolutly love your blog,instagram and youtube channel i watched all your videos in like two days and i really liked the facts video and just the vibe that you and your friends have and i think you are also very funny, and i would like to congratulate you and your husband on your wedding where you also looked stunning !! soo basicly i’m a fan. kisses from the Netherlands :)

Reply
Awatif

Hi!

Love to read your articles, I’m always waiting the new one :).
I’ve never been so regular on a blog but since some years that I’m following you on social media your blog is the one that I can’t avoid.
You’re way to write let me feel that I’m “near” to you, you’re so simple I’ve wanted to come and visit you since you’ve been in France but I’ve told myself that it’s your honeymoon I can’t came. Hope to meet you one day

Ps: in French we write château

Thank you for reading

Reply
Nicole

Hej bästa Kenza!
Kan inte du snälla skriva vad underbara hotellen / boenden ni varit på heter?

Ha det gott och tack för flera år av inspiration!

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Som många andra undrar jag också vilken kamera du använder och hur du gör för att få in din fokus på bilderna? Är det redigering som gäller?
Kan du inte skriva ett inlägg om detta?

Hoppas du läser, mvh Matilda

Reply
Jessika

Fyller du i dina ögonbryn till vardags när du är sminkad trots att du har microbladat dem? Ser ju att du dock är osminkad här, men har du fyllt i ögonbrynen dock som du ju säger du brukar göra trots att du i resten av ansiktet är osminkad? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*