• header

CINQUE TERRE

Day trip in Cinque Terre. Dress from Asos and sunglasses from Karen Walker

Oj jag var tydligen sämst på att ta bilder på denna plats haha, gick igenom nu och hittade inte så många. Sorry, trots att jag bloggat i tio år så glömmer jag ibland bort att jag har en blogg. Synd för det var ett sånt himla fint ställe! Från Portofino åkte vi till staden La Spezia och tog in på hotell där, och dagen därpå var vi på utflykt i Cinque Terre. Vi tog tåg mellan de olika byarna (vi valde Riomaggiore, Vernazza och Monterosso) och stannade till för att titta på alla färgglada hus, bada och äta pizza. Som jag sa så var det väldigt fint, men Cinque Terre kändes mer som en turistattraktion så vi tyckte att en dagstur där räckte gott och väl. :-)

Dagen slutade med att jag och Ines däckade på stranden (finns det något bättre än att somna på stranden?) medan grabbarna stod i vattnet och pratade, och sedan kramades vi hejdå. De åkte tillbaka till Frankrike och jag och Aleks fortsatte ner mot en av världens vackraste städer. ROM!

// Oops apparently I barely took any photos at this place haha, I went through them now and I didn’t find so many. Sorry, even though I’ve been blogging for ten years I sometimes forget I have a blog. Such a shame because it was a really pretty place! From Portofino we went to the city La Spezia and checked into a hotel there, and the day after we went on a day trip to Cinque Terre. We took the train between the villages (we chose Riomaggiore, Vernazza and Monterosso) and we stopped to look at all the colorful houses, swim and eat pizza. Like I said it was very pretty, but Cinque Terre feels more like a tourist attraction so we thought a day trip was enough. :-)

The day ended with me and Ines sleeping on the beach (is there anything better than falling asleep on the beach?) while the boys were in the water talking, and then we said goodbye. They went back to France and me and Aleks continued to one of the most beautiful cities in the world. ROME!

42 Comments

Dixi Wonderland

Du är så himla fin Kenza. Ibland känns det som att du har det perfekta livet vilket jag förstår att du inte har men när det är jobbigt i vardagen så är det väldigt skönt att få komma in hit och få en Kenza dos. Du gör mig alltid gladare oavsett hur ledsen jag är :)

Reply
noor

Kenza, the retro look looks great on you! Maybe you can do an outfit post about it? I think you would look great with a victory roll!

Reply
Essi

I just love to follow your honeymoon journey. These travel pictures are just amazing. Truly travel inspiration as its best <3

Reply
Katka

Dear Kenza, do you plan some trip to Prague? :) it is really beautiful city, I bet you would like it here! Hope to see you someday in my city.

Reply
Mathilda

Oh my gooood så fint!! Och du är också så himla vacker! Har du inget att läsa i det gråa men ack så mysiga vädret så kika gärna in på min blogg, jag försöker fokusera på humor i vardagen blandat med inspiration för oss unga att stå på sig och våga vara sitt bästa jag. Var en Queen!

Reply
Romana

Kenza jag älskar dina örhängen som du hade på dig i din senaste haul (eller vad det nu heter) på instastories ?? var kommer de ifrån?

Reply
Veronica

Men söta Kenza! Jag misstänker att du med flit klipper bort dina tår i fotografierna. Jag lägger märke till det sedan du påpekade att du var missnöjd över dina fötter. Så hemska kan de knappast vara! :*

Reply
Lejla

Hej Kenza! Alla dessa bröllops/smekmånadsbilder är rena drömmen! Så fina! Tänkte fråga en fråga relaterat till förhållande och jag undrar om du har några åsikter/ tankar om de tjejer som väljer att vänta med att bli av med sin oskuld förrän de på något sätt känner sig säkra på att deras partner är den “rätta”?

Reply
Aleksandra

I love your hairstyle – you look so good in high ponytail! Girly and powerful :)

Kisses from Poland!

Reply
Ulli

Du har blivit tunnhårig. Jag med. Kan du skriva om det. Kanske är det stress för dig. Vet att du äter bra, tränar osv. jag med. Något beror det på. (Ett önskeinlägg från mig. )

Reply
Charnelle

Hi Kenza, I know you are exploring and taking time for yourself in your married life which is great!! Sooooo soooo happy for you!!! Will you be making YouTube videos again?? I look so forward to Sundays incase you upload. Have a good time wherever you are now

Reply
Ano

Underbar blogg! Men reagerade på att du tyckte att cinque terre var en turistattraktion, vilket det också är! Har själv vart där, heeeeelt underbart men alldeles för många turister?
Men är inte Rom också det? En turistattraktion… känns mer som att man hör fler folk säga att man åker till Rom än till CT..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*