• header

MAKE UP CHAOS

Earrings from Zara, t-shirt from Asos, fake fur from Ivyrevel winter17

Bilder från gårdagens sminkkaos i Gabbis kök! Smink överallt hehe. :-)) Jag behövde fota för ett samarbete (vad ser ni på instagram ikväll) så jag hörde av mig till Gabbi och frågade om hon hade lust att sminka. Är så bortskämd som har en vän som är så bra på smink (och att hon alltid ger mig en massa smink som hon tycker att jag behöver, sån dröm haha) och det är så kul att plocka ihop mitt lilla team och jobba ihop!

// Photos from yesterday’s make up chaos in Gabbi’s kitchen! Make up everywhere hehe. :-)) I needed to shoot for a collaboration (you’ll see it on instagram tonight) so I called Gabbi and asked if she wanted to do my make up. I’m so spoiled having a friend who is this awesome at make up (and that she always gives me lots of make up that she believes I need, such a dream haha), and it’s so much fun to put together my little team and work together!

26 Comments

Kenza Z

Kenzas answer: Rouge pur couture no.66 from YSL (who I’m doing an Instagram collaboration with – but I genuinely love this lipstick and all the other products I use from YSL). Hugs! xx

Reply
Ebba

Åh så snyggt jag dör! Vackra du med en så fin sminkning av Gabriella! Haha vilken lyx med en så duktig kompis, det skulle man haft ;).

Vad är det för färg och märke på läppstiftet? Jättefint!

Tack på förhand och stor kram på dig! <3

Reply
Emma

Du bör nästan anlita henne som personlig sminkös! Hehe jätteduktig, verkligen! :)

Reply
Christina

Would love to see another make-up tutorial from you (Like the one you have on Youtube) :-)
Looks beautiful!

Xox

Reply
Amber

Loving this look! I’m getting a winter wonderland vibe haha. The white + the red lipstick looks so nice!

Reply
Lills

Har du alltid haft så många födelsemärken kring axlarna? Om inte ör de bra o kolla upp, märkte dem nu på dig! Väldigt söta annars tänker bara så de ej kommit upp av solning utomlands

Reply
Romana

Oooh snälla Kenza önskar att du kunde svara på varifrån dina fina örhängen är ifrån som du har på dig på första bilderna :-))

Reply
Patrycja

Hmm are these liquid eyeshadow? This green, gold, deep purple things…? Beautiful make-up, I saved photos and will try to re-create it. I mean, the result won’t be so nice but I can always try. I like how glowy your skin looks but I guess marital bliss also adds the overall effect :) and I can’t believe some person asked if you stopped blogging?!? (previous post). I would say you are very active on your blog, I think the biggest break you had in posting this year was 3 or 4 days max… you definitely post a lot even after all these years so don’t feel bad when you skip blogging for a day or two! :D
Greetings from rainy Warsaw!

Reply
Jessika

Kenza du borde köra mer på eyeliner på övre fransrad/ögonlock och mer sotade ögon! Vill bara säga att du är sååå snygg i det och det passar dina ögon jättebra! Särskilt eftersom du har så mörkt och hårt ifyllda ögonbryn nu också, blir en bra balans då hehe! XD

Reply
Mari

åh WOW!!! You look amazing <3

Do you know what foundation or powder she has been using? Your skin is glowing! just like u :*

Reply
Daniella

Meeen vilken lyx att ha en sån kompis haha, blev superfint!! Jag undrar en grej bara, minns att du nämnt nån gång att du alltid vill fixa bryn+fransar själv om nån annan ska sminka dig, är make up-artisterna okej med det eller kan de typ bli sura/ta illa upp för det? Är bara genuint nyfiken!
PUSS ha en fin helg!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*