• header

THURSDAY

No we didn’t call each other this morning… I’m wearing skirt and jacket from Levis, old sweater from Nelly.

Hej från Brittan och Justin! Denim på denim är ju aldrig fel, eller? ;-) Hur mår ni idag? Jag mår bra och känner mig lugn, tillskillnad från igår då jag hade en rolig men väldigt stressig dag med mycket jobb, möten och plåtning. Såg att någon kommenterade om jag slutat blogga haha. Nej det har jag inte, har bara en hel del att ta igen efter ledigheten och det är svårt att hinna med bloggen då. Sorry, är sämst. <3 På kvällen hade jag en vän över som behövde muntras upp lite, vi käkade middag, pratade och tittade på PH. My guilty pleasure haha. Aleks undrar alltid hur fan jag kan titta på det, men jag tycker det är underhållande. Och man behöver ju inte tänka så mycket när man tittar på det. ;-)

Nu ska jag springa iväg på lunch. Får nog köpa med mig upp till kontoret och käka vid datorn. Puss ha en fin torsdag!

// Hello from Britney and Justin! Denim on denim can’t be wrong? ;-) How are you today? I’m fine and I feel calm, not like yesterday when I had a fun but very stressful day with lots of work, meetings and photoshoot. I saw that someone commented and ask if I have quit blogging haha. No I haven’t, I just have a lot to catch up on after my vacation and it’s hard to make time for my blog. Sorry, I suck. <3 In the evening I had a friend over who needed to cheer up a bit, we had dinner, talked and watched Paradise Hotel. My guilty pleasure haha. Aleks always ask me how the hell I can watch that show, but I think it’s entertaining. And you don’t have to think so much while watching it. ;-)

Now I’m gonna go out for lunch. I think I have to buy take-away and eat by my laptop here at the office. Have a nice Thursday everyone! xx

17 Comments

Julia Palas

I just want to thank you for blogging everytime you can. I’ve been following you for so many years now and I love the way you blog and how you care about your readers even in stresfull day/weeks.
Keep calm and carry on. :)

Lots of love from Paris
Julia

Reply
Luisa

Show us pictures from the shoot yesterdaaaay:) i saw a sneek peek by gabriella, you are soooo beautiful <3

Reply
Camilla

Haha vad kul, jag sa till folk på mitt jobb igår just den meningen: Att PH är mitt guiltypleasure :P Jag håller med om att det är underhållande och att man inte behöver fokusera så mycket! Avslappning för hjärnan lite haha :P

Reply
Hoda

Hi kenza!❤️ I love your blogposts a lot. I just miss you vloging and making videos on youtube.. dont you do that anymore?❤️

Reply
M

Haha känner igen det där med guilty pleasures där man inte behöver använda hjärncellerna. Min är The real housewives of New York! Lol! Blir också ifrågasatt hur jag kan se på det hehe men blir underhållen av att se dem tjafsa om triviala saker ;)

Reply
A

Haha så skönt att veta att man inte är ensam om att ha PH som guilty pleasure! ;P

Reply
Maria

I like how denim + denim looks on someone but I can’t combine it good on myself :( I feel myself as a farmer from Texas :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*